Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Autor Wiadomość
Post: śr, 04 gru 2019 20:17:15 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Moderator
Moderator
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 14 kwie 2006 5:31:19
Posty: 4537
Lokalizacja: woj Śląskie
Który edge switch podoła zasilaniu AirFiber 5x?

_________________
Jardo


Na górę
Post: pt, 27 gru 2019 3:24:03 
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy master
trzepakowy master
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn, 01 mar 2004 17:24:42
Posty: 16581
Lokalizacja: Nowa Ruda
Zasadniczo każdy. Pytanie jak długi masz kabel. Mi AFy działają nawet na ToughSwitchu ;)

_________________
brk.network.devices - sieci komputerowe
http://devices.pl/


Na górę
Post: śr, 22 sty 2020 20:27:04 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Moderator
Moderator
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 14 kwie 2006 5:31:19
Posty: 4537
Lokalizacja: woj Śląskie
broken pisze:
Zasadniczo każdy. Pytanie jak długi masz kabel. Mi AFy działają nawet na ToughSwitchu ;)


Dzięki. odległość od switcha niewielka - ok 5m

_________________
Jardo


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest pt, 29 maja 2020 23:10:38

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl