Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Autor Wiadomość
Post: wt, 28 maja 2019 22:50:43 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 30 lip 2004 23:29:52
Posty: 1090
Lokalizacja: Wrocław
siemka,
Co polecacie na link 1km najlepiej na 24GHz bo darmowe, musi to przerzucić min 600Mbps, Net + Multicast Jambox, obecnie jest tam SIAE Alfoplus ale ruch w szczycie leci pod korek i zrywa TV, E-Band odpada bo radiolinia wisi na słupie stalowym, który jak wieje może mieć drgania

_________________
-------------------
ANS


Na górę
Post: śr, 29 maja 2019 8:05:21 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz

Rejestracja: śr, 27 sie 2008 12:30:17
Posty: 1707
Lokalizacja: szczecin
racom ray 3

_________________
http://www.mierzyn.net - Internet Mierzyn


Na górę
Post: śr, 29 maja 2019 12:16:42 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 30 lip 2004 23:29:52
Posty: 1090
Lokalizacja: Wrocław
Gzie to najlepiej i najtaniej kupić ?

_________________
-------------------

ANS


Na górę
Post: śr, 29 maja 2019 17:32:12 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik
Awatar użytkownika

Rejestracja: ndz, 11 gru 2011 0:33:43
Posty: 1431
AF24


Na górę
Post: śr, 29 maja 2019 18:42:59 
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy master
trzepakowy master

Rejestracja: śr, 12 mar 2008 16:12:35
Posty: 8663
Ja na 1 km powiesiłbym którąś z zabawek na 60 GHz.

_________________
www.fiberion.pl


Na górę
Post: śr, 29 maja 2019 19:10:25 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 30 lip 2004 23:29:52
Posty: 1090
Lokalizacja: Wrocław
Orin pisze:
Ja na 1 km powiesiłbym którąś z zabawek na 60 GHz.

To odpada bo jak pisałem mogą być drgania masztu. Zresztą na 60GHz to zabawki ma mikrotik, a to musi być coś profesjonalnego.

_________________
-------------------

ANS


Na górę
Post: śr, 29 maja 2019 20:54:05 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Moderator
Moderator
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 14 kwie 2006 5:31:19
Posty: 4502
Lokalizacja: woj Śląskie
bobas69 pisze:
AF24


raczej wersje HD - wiecej mu przerzuci

_________________
Jardo


Na górę
Post: czw, 30 maja 2019 12:39:14 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 30 lip 2004 23:29:52
Posty: 1090
Lokalizacja: Wrocław
AF24 odpada, jest za duzy na jedną lokalizacje, max antena 40cm, a co myślicie o Mimosa B24 ?

_________________
-------------------

ANS


Na górę
Post: pt, 31 maja 2019 8:35:52 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz

Rejestracja: śr, 27 sie 2008 12:30:17
Posty: 1707
Lokalizacja: szczecin
ans01 pisze:
Gzie to najlepiej i najtaniej kupić ?


pluscom

https://racom-ray.pl/

mam 3 sztuki juz od nich racomow, wszystko ok

_________________
http://www.mierzyn.net - Internet Mierzyn


Na górę
Post: sob, 01 cze 2019 0:21:41 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 30 lip 2004 23:29:52
Posty: 1090
Lokalizacja: Wrocław
rozumiem, że działają identycznie jak np NEC, Ceragon, SIAE ? FullDuplex, Ping 0,5ms ?
coś się działo z tym sprzętem kiedyś ?

_________________
-------------------

ANS


Na górę
Post: sob, 01 cze 2019 13:09:45 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Mistrz pióra
Mistrz pióra

Rejestracja: ndz, 29 kwie 2007 23:24:14
Posty: 2141
ans01 pisze:
AF24 odpada, jest za duzy na jedną lokalizacje, max antena 40cm, a co myślicie o Mimosa B24 ?



Jak ci zacznie gubić pakiety to będziesz szczęśliwy. Telewizja to bardzo lubi.
:rotfl:


Na górę
Post: śr, 12 cze 2019 8:03:11 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz

Rejestracja: śr, 27 sie 2008 12:30:17
Posty: 1707
Lokalizacja: szczecin
ans01 pisze:
rozumiem, że działają identycznie jak np NEC, Ceragon, SIAE ? FullDuplex, Ping 0,5ms ?
coś się działo z tym sprzętem kiedyś ?


zero problemow

_________________
http://www.mierzyn.net - Internet Mierzyn


Na górę
Post: śr, 12 cze 2019 15:21:48 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 30 lip 2004 23:29:52
Posty: 1090
Lokalizacja: Wrocław
a ktore anteny do RACOMa polecasz: Jirousy czy LEAX

_________________
-------------------

ANS


Na górę
Post: pt, 14 cze 2019 6:43:13 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz

Rejestracja: śr, 27 sie 2008 12:30:17
Posty: 1707
Lokalizacja: szczecin
Teraz przyszły z leax i sygnał z kalkulatora wychodził. Czyli bez roznicy

_________________
http://www.mierzyn.net - Internet Mierzyn


Na górę
Post: sob, 13 lip 2019 14:35:23 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 30 lip 2004 23:29:52
Posty: 1090
Lokalizacja: Wrocław
Czy Racom Ray3 można zasilić zwykłym pasywnym zasilaczem np od UBNT Rocket Prism AC czy z PowerBeam AC ?

_________________
-------------------

ANS


Na górę
Post: ndz, 14 lip 2019 11:40:54 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz

Rejestracja: śr, 27 sie 2008 12:30:17
Posty: 1707
Lokalizacja: szczecin
nie
4pair - 54v , taki jak od af24
lub z edgepointa 1-4 port

u mnie edgepoint zasila nec 80ghz, airfiber 24ghz i dwa airfibery mniejsze
porzadek z zasilaczami zrobil sie straszny

_________________
http://www.mierzyn.net - Internet Mierzyn


Na górę
Post: śr, 17 lip 2019 17:52:04 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Wyciszony literat
Wyciszony literat

Rejestracja: czw, 22 wrz 2011 12:00:12
Posty: 827
ans01 pisze:
Orin pisze:
Ja na 1 km powiesiłbym którąś z zabawek na 60 GHz.

To odpada bo jak pisałem mogą być drgania masztu. ...

Masz możliwość założenia chociaż jednej linki, chociażby na kotwę sadowniczą za 35zł? Już zmniejszy drgania.

_________________
Rafał


Na górę
Post: czw, 25 lip 2019 1:30:32 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 30 lip 2004 23:29:52
Posty: 1090
Lokalizacja: Wrocław
nie ma mozliwości, kupiłem już Racoma Ray3, zobaczymy jak lata za 2 tygodnie

_________________
-------------------

ANS


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest sob, 21 wrz 2019 15:30:41

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl