Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Autor Wiadomość
Post: sob, 20 kwie 2019 11:47:01 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista

Rejestracja: ndz, 18 wrz 2005 22:03:35
Posty: 651
Dostałem tego AP . Chciałem go.sobie ustawic ale nie wiem jak na niego sie wbić.

Odpowiada na pinga adres pobiera widze go na MT ale
Ssh,telnet,www nie pozwala sie zalogowac

Mial ktos z tym do czynienia i pomoze.


Na górę
Post: sob, 20 kwie 2019 19:40:39 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Fanatyczny prenumerator
Fanatyczny prenumerator

Rejestracja: śr, 04 cze 2014 16:36:16
Posty: 427
Kontroler?

Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka


Na górę
Post: ndz, 21 kwie 2019 21:25:19 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista

Rejestracja: ndz, 18 wrz 2005 22:03:35
Posty: 651
Mt <->switch<->cisco

Ip MT przydziela ,cisco odpowiada.
We wtork kabel do consoli bede mial moze wtedy ruszy


Na górę
Post: ndz, 21 kwie 2019 22:28:34 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 28 paź 2005 0:39:53
Posty: 15871
Lokalizacja: Wrocław
a gdzie wpiąłeś kontroler?

_________________
http://www.krt.net.pl - Internet Wrocław do domu
http://www.teleport.net.pl - Internet dla biznesu.


Na górę
Post: pn, 22 kwie 2019 11:11:40 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista

Rejestracja: ndz, 18 wrz 2005 22:03:35
Posty: 651
Wpinam.w poe/mGig .
Chyba 1 uruchomienie musi sie odbyć przez console


Na górę
Post: pn, 22 kwie 2019 22:04:17 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 28 paź 2005 0:39:53
Posty: 15871
Lokalizacja: Wrocław
możesz po dhcp podać w opcjach adres ip kontrolera, ale czy na pewno go posiadasz?

_________________
http://www.krt.net.pl - Internet Wrocław do domu
http://www.teleport.net.pl - Internet dla biznesu.


Na górę
Post: czw, 25 kwie 2019 21:32:39 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista

Rejestracja: ndz, 18 wrz 2005 22:03:35
Posty: 651
Nie mam kontrolera. Wpiolem sie przez console

I stoi na #


Na górę
Post: czw, 25 kwie 2019 21:38:52 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Fanatyczny prenumerator
Fanatyczny prenumerator

Rejestracja: śr, 04 cze 2014 16:36:16
Posty: 427
Nie chcę mi się szukać z telefonu dokumentacji, ale z pamięci, po modelu to on wymaga kontrolera do działania...

Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka


Na górę
Post: sob, 01 cze 2019 0:40:06 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Żółtodziób
Żółtodziób

Rejestracja: pt, 31 maja 2019 22:31:31
Posty: 5
zależy od firmware'u,

podeślij jaka jest nazwa pliku który się uruchamia


Na górę
Post: wt, 04 cze 2019 18:26:48 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz

Rejestracja: czw, 10 lis 2011 17:44:20
Posty: 1818
Lokalizacja: W-wa
Wiekszosc APkow tego typu dziala z WLCkami. Prawdopodobnie masz fw w wersji CAP, a musisz przerzucic sie na standalone. Przyda sie "konsola" i serwer tftp. Instrukcje znajdziesz na supporcie w Cisco. Pewnie bedziesz musial przeleciec sie przez recovery image, a pozniej wrzuc docelowy, co tam znajdziesz z wysokiej wersji

Sumie, to zanim cokolwiek zrobisz z update, to sprawdz wersje softu. Moze wystarczy zmienic z CLI typ dzialania APka. Zakladam niestety, ze jak nie odpowiada standardowo na SSH,Http/s to bedzie to juz capwap


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest wt, 18 cze 2019 15:56:45

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl