Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Autor Wiadomość
Post: czw, 20 gru 2018 21:21:07 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik
Awatar użytkownika

Rejestracja: śr, 24 kwie 2013 18:07:46
Posty: 1391
Lokalizacja: Myszków
Witam
Posiadam link radiowy na sprzęcie jak w tytule, wszystko działa ok ale chciałem dodać sobie ją do Dude i nie widzę nic po SNMP. W opcjach też nie widzę nic o włączeniu SNMP, ustawieniu community itp.
Czy ktoś ma jakiś soft do tego nowszy z SNMP?
Mam coś takiego:
Kod:
Unit   Software   Actual Release   Release Bench 1   Release Bench 2
EqController   FW_Boot   E82108 01.00.04      
EqController   FW_appl   N90665 01.04.06   01.04.06   01.04.06
EqController   FPGA   N90689 01.02.03   01.02.03   01.02.03
EqController   Conf_channel_tab   NC0000 01.00.00      
EqController   Conf_Base_Band   02.00.07   02.00.07   02.00.07
EqController   Conf_modem   01.05.04   01.05.04   01.05.04
EqController   Prog_Sets   N90653 01.00.01   01.00.01   01.00.01
EqController   Conf_Sets   01.02.01   01.02.01   01.02.01
EqController   Conf_Swtch_Eth      01.00.03   01.00.03
EqController   RtFw(Radio)   N90648 02.02.03   02.02.03   02.02.03
EqController   Acm_Profiles   01.00.04   01.00.04   01.00.04
EqController   Conf_Swtch_Eth (ElOtt)   01.00.04   01.00.04   01.00.04
EqController   WEB_LCT   N96108 01.04.01      

_________________
http://www.morawiec.info - taki tam sobie blog


Na górę
Post: ndz, 23 gru 2018 11:37:52 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Starszy czytelnik
Starszy czytelnik

Rejestracja: ndz, 15 sty 2012 21:56:57
Posty: 176
Lokalizacja: Łódź
W SIAE AP nic nie ustawiasz. Potrzebujesz wpisac w Dude:

Name: SIAE
Version: 2c
Port: 161
Community: NMS5UX

Daj znac czy pmoglo.


Na górę
Post: pn, 24 gru 2018 10:07:11 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik
Awatar użytkownika

Rejestracja: śr, 24 kwie 2013 18:07:46
Posty: 1391
Lokalizacja: Myszków
Dzięki działa, choć i nowszy firmware by się też przydał.

_________________
http://www.morawiec.info - taki tam sobie blog


Na górę
Post: śr, 02 sty 2019 18:03:16 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista

Rejestracja: ndz, 27 cze 2010 17:01:17
Posty: 577
Lokalizacja: Poznań
Cramin pisze:
Dzięki działa, choć i nowszy firmware by się też przydał.

Pisz do Piotra nick pkrupnik :)


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest sob, 23 mar 2019 6:32:58

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl