Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 1 2
Autor Wiadomość
Post: śr, 19 wrz 2018 20:54:50 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista
Awatar użytkownika

Rejestracja: ndz, 16 gru 2007 22:01:58
Posty: 660
moja też ?


Na górę
Post: śr, 19 wrz 2018 20:57:41 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista
Awatar użytkownika

Rejestracja: ndz, 16 gru 2007 22:01:58
Posty: 660
moje nie działa


Na górę
Post: czw, 20 wrz 2018 10:15:45 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodszy czytelnik
Młodszy czytelnik

Rejestracja: pt, 20 gru 2013 0:47:34
Posty: 53
Instancje testowe hostowane u nas zostały już wyłączone. Wydaliśmy system do pobrania i instalacji we własnej infrastrukturze. Zapraszam na nasze forum, gdzie znajdzie Pan instrukcję instalacji i rejestracji licencji demo.


Na górę
Post: śr, 02 sty 2019 17:56:55 
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy szaleniec
trzepakowy szaleniec

Rejestracja: wt, 06 lut 2007 13:29:28
Posty: 3638
jak tam programik? Dalej korzystacie?

_________________
po godzinach... http://suzuki.a-ng.eu/forum/viewtopic.php?f=28&t=6570


Na górę
Post: ndz, 06 sty 2019 14:33:15 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodszy czytelnik
Młodszy czytelnik

Rejestracja: pt, 20 gru 2013 0:47:34
Posty: 53
Z naszej strony możemy poinformować ze Netman się ciągle rozwija, aktualna wersja to już 1.27. Ciężko rozpisać wszystkie zmiany które zaszły od września więc napiszę tylko, że aktualnie pracujemy nad VLANami.
Zainteresowanych zapraszamy do działu cennik na naszej stronie - tam również zaszły zmiany


Na górę
Post: czw, 17 sty 2019 13:14:29 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Wyciszony literat
Wyciszony literat

Rejestracja: czw, 29 maja 2008 21:10:44
Posty: 824
podpowie ktoś jak podłożyć mapę google ? jednak przyzwyczajenie z google eartha przemawia na jego korzyść.


Na górę
Post: czw, 17 sty 2019 13:23:04 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodszy czytelnik
Młodszy czytelnik

Rejestracja: pt, 20 gru 2013 0:47:34
Posty: 53
Należy dodać dostawcę map z URLem:

a) Google Satellite : https://mts1.google.com/vt/lyrs=s@186112443&hl=x-local&src=app&x={x}&y={y}&z={z}
b) Google Satellite z nazwami ulic: https://mts1.google.com/vt/lyrs=y@186112443&hl=x-local&src=app&x={x}&y={y}&z={z}

Po przelogowaniu w prawym górnym rogu będzie dostępna nowa warstwa na mapie :)


Na górę
Post: czw, 17 sty 2019 13:29:09 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Wyciszony literat
Wyciszony literat

Rejestracja: czw, 29 maja 2008 21:10:44
Posty: 824
no właśnie miałem pisać że sobie poradziliśmy bo w pliku pomocy było ;)


Na górę
Post: ndz, 03 mar 2019 11:39:48 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodszy czytelnik
Młodszy czytelnik

Rejestracja: pt, 20 gru 2013 0:47:34
Posty: 53
W związku z licznymi zapytaniami chcielibyśmy poinformować, że od wersji 1.40 netman obsługuje geoportal. Wśród dostępnych warstw jest ta najbardziej oczekiwana - ortofotomapa. Gdyby ktoś potrzebował zintegrować lokalny geoportal (np. wojewódzki) z netmanem - prosimy o kontakt mailowy.


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 1 2


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest czw, 27 cze 2019 11:59:22

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl