hub_lan pisze:
lukasz88 pisze:
hub_lan pisze:
Podaj przykładowe pkt adresowe które miałeś w ostatnim siis lub w ostatnich konsultacjach a występują w spisie BP w aktualnum konkursie popc
aktualne konkursy odbywają się na podstawie konsultacji z wakacji 2018 oraz siis składanego do 31.03.2018
Panowie nikt za was waszego biznesu pilnować nie będzie punkty adresowe na które ogłoszony jest aktualny nabór są publicznie dostępne więc może czas ruszyć dupska i składać protesty
Panie ale ja nie mówię o tym co będzie przyznana kasa bo w tym to nawet nie ma moich rejonów, ale mówię o konkursie co byl rozstrzygnięty POPC co wygrała NEXERA i buduje tam gdzie oni mam to gdzieś i ich pomysły żeby przejąć mi klientów.. i będą budować tam gdzie moje kable już wiszą nic na to nie poradzę wydana kasa z unii na dublowanie.. najlepiej żeby nie mieli w ogóle klientów i niech to padnie bo to jest śmieszne 37 netto za 100mb transmisji do klienta pfff chyba sobie ktoś robi żarty
skoro z popc budują na zgłoszonych pkt adresowych to zwyczajnie oznacza że zawaliłeś poprzednie konsultacje lub/i poprzedniego siisa lub/i nie złożyłeś protestu po ogłoszeniu konkursu innego wyjścia nie ma
nie uwzględnili mi tego bo Pan urzędnik stwierdzili że jestem za biedny! I mnie na to nie stać rozumiesz.. ale i tak jestem już tam gdzie oni będą budować.. dobrze że w sumie nie uwzględnili bo by wymyślili dla inne obszary a tak to je w tym roku zablokowałem przynajmniej mam taką nadzieję a teraz buduje tam gdzie oni mają..
Tylko ten Pan urzędnik nie da mi kasy.. taka sprawiedliwość..
Bardziej mi chodzi o to że oni dostają kasę a ja nie dostane.. i muszę robić z swoich... bo pieniądze są na duże projekty a nie ma małe ja bym wziął ale tak do 5mln więcej nie ale nie ma takich projektów i nie było w Polska Cyfrowa powiedzmy sobie szczerze nie było pieniędzy dla małych przedsiębiorstw
A temat z 2014 roku kiedy były dotacje dla małych nie miałem o nich pojęcia, nawet nie umiał bym wtedy zrobić takiej sieci.. i
Podsumowując muszę walczyć słaby mały ja z dużą napompowana dotacja firmą

aby przetrwać i mieć za co żyć bo tak z tego żyje utrzymuje rodzinę nikt się nie zapyta czy mam co do garnka włożyć