Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 124 25 26 27 28
Autor Wiadomość
Post: pt, 30 mar 2018 13:40:44 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Subskrybent
Subskrybent

Rejestracja: sob, 01 cze 2013 23:10:45
Posty: 387
Skończyłem tą farsę. I tak zapewne podczas jakiegoś konkursu okaże się, że jestem białą plamą by ktoś mógł sobie wyrwać dofinansowanie na ten rejon ...


Na górę
Post: pt, 30 mar 2018 14:15:35 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodszy czytelnik
Młodszy czytelnik

Rejestracja: pn, 17 mar 2008 20:18:43
Posty: 88
Czyli wystarczy że w zakładce DANE ---- KOMENTARZE DO DANYCH , dodam komentarz " Adresy się zgadzają a usługi działają prawidłowo." i oni już będą wiedzieć czego to się tyczy czy jeszcze jakoś to się podpina pod dany problem ??


Na górę
Post: pt, 30 mar 2018 14:46:06 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista

Rejestracja: ndz, 18 wrz 2005 22:03:35
Posty: 643
Poprawnosc 100% ostrzeżenia 10. Oddane. W dobrej wierze


Na górę
Post: pt, 30 mar 2018 15:21:03 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik

Rejestracja: wt, 17 lut 2009 0:15:58
Posty: 1351
Lokalizacja: Kraków
za duże odległości w ethernecie wychodzą z powodu tego że współrzędne gps siis zaokrągla do 4 miejsc po przecinku co już samo w sobie może zrobić kilkadziesiąt metrów :)

z kolei przy linii kablowej mają współczynnik 1,7 x odległość bezpośrednia po linii prostej i jak przekracza wyskakuje ostrzeżenie (tyle że u mnie ten współczynnik wychodzi 2,3)

mógłbym się lepiej postarać z precyzowaniem danych pod warunkiem że te dany byłyby do wykorzystania
np ktoś zobaczył by że mam w tym budynku szkło i zamiast budować wynajął by odemnie J albo transmisję

niestety tak nie jest więc dopieszczanie danych jest bezcelowe


Na górę
Post: sob, 31 mar 2018 16:03:27 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz
Awatar użytkownika

Rejestracja: wt, 11 gru 2007 17:07:51
Posty: 1625
Lokalizacja: eth0
Raport poszedł. Jakieś formularze trzeba jeszcze wypełnić też? Wiem że chyba F00 i F06 był, ale nie mogę tegorocznych wzorów znaleźć?

_________________
http://blog.outlaw.one.pl


Na górę
Post: sob, 31 mar 2018 16:12:35 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista

Rejestracja: ndz, 18 wrz 2005 22:03:35
Posty: 643
Outlaw pisze:
Raport poszedł. Jakieś formularze trzeba jeszcze wypełnić też? Wiem że chyba F00 i F06 był, ale nie mogę tegorocznych wzorów znaleźć?

te same co za 2016


Na górę
Post: sob, 31 mar 2018 16:24:18 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz
Awatar użytkownika

Rejestracja: wt, 11 gru 2007 17:07:51
Posty: 1625
Lokalizacja: eth0
Ok wystarczy że im na maila wyśle formularze@uke.gov.pl ??

_________________
http://blog.outlaw.one.pl


Na górę
Post: sob, 31 mar 2018 21:50:55 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik

Rejestracja: wt, 17 lut 2009 0:15:58
Posty: 1351
Lokalizacja: Kraków
Outlaw pisze:
Ok wystarczy że im na maila wyśle formularze@uke.gov.pl ??

viewtopic.php?f=5&t=58066
viewtopic.php?f=5&t=11168


Na górę
Post: wt, 11 wrz 2018 12:30:05 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Czytelnik
Czytelnik

Rejestracja: śr, 14 lis 2012 18:50:30
Posty: 107
Panowie pytanie. Jak jest z siis w przypadku spółki cywilnej? SIIS zawsze był składany na dane podmiotu 1 a teraz podmiot 2 dostał wezwanie do uzupełnienia danych. OCB? Miał ktoś tak? Trzeba na podmiot dubla robić?


Na górę
Post: śr, 12 wrz 2018 12:46:39 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik

Rejestracja: wt, 17 lut 2009 0:15:58
Posty: 1351
Lokalizacja: Kraków
iras pisze:
Panowie pytanie. Jak jest z siis w przypadku spółki cywilnej? SIIS zawsze był składany na dane podmiotu 1 a teraz podmiot 2 dostał wezwanie do uzupełnienia danych. OCB? Miał ktoś tak? Trzeba na podmiot dubla robić?



Zakładam że oba podmioty mają wpis RPT
i jedne zrobił raport siis a drugi nie zrobił nic

tu jak najbardziej uke się przyczepi i niestety będzie miało rację

było z tego drugiego wejść na siis i złożyć oświadczenie że nie posiada
Cytuj:
Węzłów sieci telekomunikacyjnej
Interfejsów węzłów
Elementów infrastruktury telekomunikacyjnej zapewniających łączenie kabli telekomunikacyjnych
Punktów styku
Miedzianych i światłowodowych linii kablowych oraz ciemnych włókien
Linii bezprzewodowych
Połączeń między węzłami
Budynków lub budowli, w których występuje zakończenie sieci
Świadczonych usług w budynkach objętych zasięgiem sieci telekomunikacyjnej
Budynków umożliwiających kolokację


i tak co roku wtedy sprawa byłaby czysta a tak jest problem


zadzwoń do uke wyjaśnij w czym problem i uzgodnij procedurę złożenia tego oświadczenia za wszystkie poprzednie lata - może dostaniesz mniejszy wymiar kary


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 124 25 26 27 28


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest pt, 21 wrz 2018 7:33:44

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl