Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Autor Wiadomość
Post: ndz, 06 cze 2021 17:31:05 
   Tytuł: VLAN a RACOOM RAY 3
Odpowiedz z cytatem
Offline
Subskrybent
Subskrybent

Rejestracja: czw, 17 sty 2013 14:26:49
Posty: 395
Witam mam 3 takie zabawki jak Radiolinie Racoom RAY3 24Ghz i problem z konfigiem VLANÓW na owym sprzęcie. Ktoś już miał z tym do czynienia?


Na górę
Post: śr, 09 cze 2021 19:35:11 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz

Rejestracja: śr, 27 sie 2008 12:30:17
Posty: 1909
Lokalizacja: szczecin
Racom przepuszcza wszystko
W czym masz problem ?

_________________
http://www.mierzyn.net - Internet Mierzyn


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest pn, 14 cze 2021 10:57:22

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl