Trzepak.pl

Regulamin forum


Wypowiedzi muszą stosować się do zasad ogólnie przyjętej "netykiety" wynikającej z dokumentu RFC 1855, zamieszczonego pod tym adresem:
http://www.ietf.org/rfc/rfc1855.txt
Osoby wypowiadające się tu "zawodowo" proszone są o logowanie się swoim imieniem i nazwiskiem, a w stopce ich wypowiedzi wskazane jest przedstawienie danych adresowych łącznie z linkiem do strony głównej przedsiębiorstwa lub organizacji, którą reprezentują.
Umieszczanie informacji reklamowych w wypowiedzi i w stopce nie jest wskazane a moderatorzy mogą ingerować usuwając takie posty w sposób nie podlegający dyskusji.



Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Autor Wiadomość
Post: pt, 18 sty 2019 15:56:13 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Czytelnik
Czytelnik

Rejestracja: pt, 09 kwie 2010 0:44:47
Posty: 111
Witam, wie może ktoś gdzie można włączyć/wyłączyć GPS Sync w tym urządzeniu?


Na górę
Post: pt, 18 sty 2019 22:18:09 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista

Rejestracja: pn, 07 lis 2011 13:21:17
Posty: 503
Lokalizacja: Limanowa
Zakładka Wireless:

Kod:
TDD Framing:

DURATION: tu zmień z "Flexible" na 5ms lub 8ms


i obok powinno się pojawić "gps sync"

_________________
http://www.AirplusN.pl


Na górę
Post: sob, 19 sty 2019 12:08:25 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Czytelnik
Czytelnik

Rejestracja: pt, 09 kwie 2010 0:44:47
Posty: 111
lanc70 pisze:
Zakładka Wireless:

Kod:
TDD Framing:

DURATION: tu zmień z "Flexible" na 5ms lub 8ms


i obok powinno się pojawić "gps sync"



czy piszesz to bo u Ciebie tak jest czy może zgadujesz? :)

u mnie po włączeniu 5ms lub 8ms jedyne co sie pojawia to wybór pomiędzy 50/50 lu 67/33

Pomijam fakt że w Rocket 5AC Lite wygląda to identycznie a tam przecież nie ma wbudowanego GPS-a...


Na górę
Post: sob, 19 sty 2019 12:39:16 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Subskrybent
Subskrybent

Rejestracja: pn, 06 lut 2012 16:54:07
Posty: 302
Lokalizacja: Kraków
On pisze jak jest.
Jak to włączysz i zaakceptujesz to na stronie głównej pojawi się gps synchronization czy coś takiego.
Ale nie hula to jakoś rewelacyjnie.
Nie ma wzrostu przepustowości.


Na górę
Post: sob, 19 sty 2019 13:10:49 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz

Rejestracja: śr, 27 sie 2008 12:30:17
Posty: 1656
Lokalizacja: szczecin
W statusie jest synchronized status..
U mnie działa lepiej.. pytanie czy całą bazę udało Ci się zsynchronizować?
U mnie 10 na jednym maszcie i działa bdb

_________________
http://www.mierzyn.net - Internet Mierzyn


Na górę
Post: sob, 19 sty 2019 13:16:57 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Czytelnik
Czytelnik

Rejestracja: pt, 09 kwie 2010 0:44:47
Posty: 111
W dashboard mam w opisie Wireless taki zapis:

"TDD Framing Fixed (5ms) & GPS Synced"

To to jest to? :)

Jesli tak, to wszystkie bazy na tym maszcie mam ustawić tak samo czyli na "Fixed" żeby się zsynchronizowały ze sobą?

No chyba że ja źle rozumiem tą synchronizację...


Na górę
Post: sob, 19 sty 2019 14:30:00 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista

Rejestracja: pn, 07 lis 2011 13:21:17
Posty: 503
Lokalizacja: Limanowa
Jeżeli to baza z klientami to lepiej zleć to komuś kto Ci to ogarnie, a jeżeli tylko się uczysz to poczytaj wątki o gps sync, powinny Ci pomóc.

cielesny pisze:

czy piszesz to bo u Ciebie tak jest czy może zgadujesz? :)

u mnie po włączeniu 5ms lub 8ms jedyne co sie pojawia to wybór pomiędzy 50/50 lu 67/33

Pomijam fakt że w Rocket 5AC Lite wygląda to identycznie a tam przecież nie ma wbudowanego GPS-a...


Obrazek

_________________
http://www.AirplusN.pl


Ostatnio zmieniony sob, 19 sty 2019 14:37:25 przez lanc70, łącznie zmieniany 1 raz.

Na górę
Post: sob, 19 sty 2019 14:31:23 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Czytelnik
Czytelnik

Rejestracja: pt, 09 kwie 2010 0:44:47
Posty: 111
lanc70 pisze:
Jeżeli to baza z klientami to lepiej zleć to komuś kto Ci to ogarnie, a jeżeli tylko się uczysz to poczytaj wątki o gps sync, powinny Ci pomóc.



Uczę się od 12 lat ;)


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest śr, 23 sty 2019 23:02:16

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl