Trzepak.pl

Regulamin forum


Wypowiedzi muszą stosować się do zasad ogólnie przyjętej "netykiety" wynikającej z dokumentu RFC 1855, zamieszczonego pod tym adresem:
http://www.ietf.org/rfc/rfc1855.txt
Osoby wypowiadające się tu "zawodowo" proszone są o logowanie się swoim imieniem i nazwiskiem, a w stopce ich wypowiedzi wskazane jest przedstawienie danych adresowych łącznie z linkiem do strony głównej przedsiębiorstwa lub organizacji, którą reprezentują.
Umieszczanie informacji reklamowych w wypowiedzi i w stopce nie jest wskazane a moderatorzy mogą ingerować usuwając takie posty w sposób nie podlegający dyskusji.



Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Autor Wiadomość
Post: pn, 04 cze 2018 11:03:49 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obserwator
Obserwator

Rejestracja: ndz, 05 kwie 2009 15:35:56
Posty: 42
Witam,
po włączeniu DMZ na antenie nie mogę się dostać po ssh do niej. Da się coś z tym zrobić ??


Na górę
Post: pn, 04 cze 2018 11:15:33 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Wyciszony literat
Wyciszony literat

Rejestracja: czw, 22 wrz 2011 12:00:12
Posty: 757
da się , zanim włączysz DMZ zmień port ssh i inne a teraz miłej drogi do klienta :)

_________________
Rafał
"bardzo proszę o poprawę obrazu skype /jest bardzo rozmyty/"


Na górę
Post: pn, 04 cze 2018 13:12:31 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Fanatyczny prenumerator
Fanatyczny prenumerator

Rejestracja: czw, 12 lut 2015 0:02:27
Posty: 423
Lokalizacja: Łódź
Niech klient da ci zdalny dostęp do kompa i od niego zrobisz ;)

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka


Na górę
Post: pn, 04 cze 2018 14:03:30 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obserwator
Obserwator

Rejestracja: ndz, 05 kwie 2009 15:35:56
Posty: 42
Do anteny się już dostałem, ale zdalnie próbuje po ssh do niej wejść. Wyłączyłem DMZ, zmieniłem port ssh, zatwierdziłem później ponownie włączyłem DMZ. I problem jest taki że nie mogę się połączyć z tą anteną po ssh nawet na tym zmienionym porcie.


Na górę
Post: pn, 04 cze 2018 18:20:26 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Fanatyczny prenumerator
Fanatyczny prenumerator

Rejestracja: czw, 12 lut 2015 0:02:27
Posty: 423
Lokalizacja: Łódź
Wg mnie dmz przekieruje wszystko nie ważne czy zmienisz port.

Przekieruj ręcznie 1-ssh ssh-65535 i będzie działać

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka


Na górę
Post: pn, 04 cze 2018 21:10:34 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Wyciszony literat
Wyciszony literat

Rejestracja: czw, 22 wrz 2011 12:00:12
Posty: 757
a nie masz włączone block managament access?
jak zaznaczysz tylko dmz do IP do zawsze można zalogować się na porty ustawione w zakładce "services"

_________________
Rafał
"bardzo proszę o poprawę obrazu skype /jest bardzo rozmyty/"


Na górę
Post: wt, 05 cze 2018 11:04:35 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obserwator
Obserwator

Rejestracja: ndz, 05 kwie 2009 15:35:56
Posty: 42
Do anteny mogę się bez problemu zalogować po www. Nie ma zaznaczonego blocka. Właśnie problem jest w tym że wygląda to tak jak by DMZ przekierowywało wszystko prócz http port. A zależy mi jeszcze na połączeniu ssh. Zmieniałem porty ssh ale przy włączonym DMZ nie działa połączenie.


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest sob, 17 lis 2018 6:31:30

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl