Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 18 9 10 11 12
Autor Wiadomość
Post: śr, 10 lip 2019 15:10:08 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Subskrybent
Subskrybent

Rejestracja: ndz, 18 mar 2007 15:28:19
Posty: 353
Lokalizacja: BDG
Witam,

Czy posiadając ruter zyxela w usłudze orange światłowód biznes można w jakiś sposób wyciągnąć login i hasło pppoe?

_________________
www.shih-tzu.pl


Na górę
Post: wt, 16 lip 2019 7:10:51 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Żółtodziób
Żółtodziób

Rejestracja: śr, 02 lis 2005 18:30:45
Posty: 6
Lokalizacja: Kielce
Bez problemu w ORANGE powinni Ci podać, ja dostałem od techników w trakcie montażu. A jaki masz terminal światłowodowy?


Na górę
Post: czw, 18 lip 2019 15:42:46 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Subskrybent
Subskrybent

Rejestracja: ndz, 18 mar 2007 15:28:19
Posty: 353
Lokalizacja: BDG
Nie byłem obecny przy instalacji - w ofercie dla klienta indywidualnego podają, na biznes wg. infolinii nie ma takiej opcji
Terminal echolife hg8010h

_________________
www.shih-tzu.pl


Na górę
Post: czw, 18 lip 2019 20:48:41 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Żółtodziób
Żółtodziób

Rejestracja: śr, 02 lis 2005 18:30:45
Posty: 6
Lokalizacja: Kielce
Masz namiary do techników?. Może zgłoś usterkę, że router co chwile się resetuje, traci zasięg itp Będziesz przy instalacji to napewno ci podadzą. Mam ten sam terminal i za żadne skarby nie mogę go spiąć z MikroTikiem.


Na górę
Post: czw, 18 lip 2019 20:51:00 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Żółtodziób
Żółtodziób

Rejestracja: śr, 02 lis 2005 18:30:45
Posty: 6
Lokalizacja: Kielce
A jaki Ci dali router? Dla klientów biznesowych też pchają FUNBOXA 3.0? Jeśli to jest FUNBOX to przy instalacji musisz wprowadzić ustawienia czy wbudowany terminal, albo zewnętrzny no i musisz podać login i hasło.


Na górę
Post: pt, 19 lip 2019 10:20:20 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Subskrybent
Subskrybent

Rejestracja: ndz, 18 mar 2007 15:28:19
Posty: 353
Lokalizacja: BDG
ja mam zyxel vmg8924-ac, poki co w trybie bridge. nic sie nie wiesza ale chcialbym sie go pozbyc. do technikow kontaktu nie mam, zapytam czy ktos ma, na infolinii regulkowo, ze mam spadac

_________________
www.shih-tzu.pl


Na górę
Post: pt, 19 lip 2019 19:07:21 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Żółtodziób
Żółtodziób

Rejestracja: czw, 30 maja 2019 18:23:06
Posty: 3
Nie da się w prosty sposób wyciągnąć danych PPPoE dla Danych i Voip'a z zyxel vmg8924-ac. Trzeba się trochę nagimnastykować. Jeśli technik podał ci dane to miałeś szczęście. Ja nie wyciągałem nic od techników ani z infolini. Standardowa reguła że tylko ich sprzęt ponieważ mają zdalny dostęp i mogą szybko zlokalizować usterkę. :/

U mnie na CCR1009-7G-1C-1S+PC pakiet 900Mbps/100 śmiga aż miło. Ich ONT nie ominiesz ( chociaż chyba komuś na forum się to udało ). Jeśli chodzi o VOIP'a to też działa z wykorzystaniem ich zyxel'a ale tylko jako bramka VOIP podłączona do MT.


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 18 9 10 11 12


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest sob, 20 lip 2019 9:14:24

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl