Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 110 11 12 13 14 Następna
Autor Wiadomość
Post: sob, 13 lut 2021 0:59:19 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Starszy czytelnik
Starszy czytelnik

Rejestracja: czw, 19 maja 2011 11:56:26
Posty: 163
Lokalizacja: Stronie Sląskie
phlp pisze:
61 dni pracy i problem :(

wykorzystanie pamięći nagle poszybowało na max samo od siebie

miał ktoś podobny problem V14


U mnie to samo , V14 po ok miesiącu pamięć jest zajęta cała i trzeba robić reboot maszyny


Na górę
Post: sob, 13 lut 2021 23:20:42 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodociany subskrybent
Młodociany subskrybent

Rejestracja: wt, 11 wrz 2018 0:25:20
Posty: 225
Lokalizacja: Warka
sowiet pisze:
jak Komus odpowiada INtruX to chetnie odsprzedam V14 za pol ceny. Juz nie udostepniam internetu. działał sprawnie , choc sama V14 mnie na kolana nie powaliła.


za połowę ceny? Z FV? Też będziesz świadczył wsparcie jak producent po zakupie ?


Na górę
Post: sob, 13 lut 2021 23:31:44 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodszy czytelnik
Młodszy czytelnik

Rejestracja: pn, 21 kwie 2014 21:19:51
Posty: 65
maro22 pisze:
na stronie się tym chwalą
https://intrux.pl/kontakt,2.html

i w CEIDG również jest info


Podatnik o nr NIP: 7641721547 NIE jest czynnym podatnikiem podatku VAT na dzień 2021-02-13.


Na górę
Post: pn, 15 lut 2021 10:08:23 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Wyciszony literat
Wyciszony literat

Rejestracja: sob, 28 maja 2005 9:34:29
Posty: 767
kolega z intrxa prowadzi działalnośc w UK

ostatnio dostałem fakture nawet


Na górę
Post: pn, 15 lut 2021 11:05:12 
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy szaleniec
trzepakowy szaleniec

Rejestracja: wt, 17 lut 2009 0:15:58
Posty: 3946
Lokalizacja: Kraków
phlp pisze:
kolega z intrxa prowadzi działalnośc w UK

ostatnio dostałem fakture nawet


jak obecnie po brexicie jest z frą z UK ?


Na górę
Post: pn, 15 lut 2021 12:04:53 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Wyciszony literat
Wyciszony literat

Rejestracja: sob, 28 maja 2005 9:34:29
Posty: 767
nie wiem

tak jak chyba wczesniej stawka VAT 0 %


Na górę
Post: czw, 25 lut 2021 22:03:36 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodszy czytelnik
Młodszy czytelnik

Rejestracja: ndz, 22 lut 2009 21:28:13
Posty: 99
Interland pisze:
sowiet pisze:
jak Komus odpowiada INtruX to chetnie odsprzedam V14 za pol ceny. Juz nie udostepniam internetu. działał sprawnie , choc sama V14 mnie na kolana nie powaliła.


za połowę ceny? Z FV? Też będziesz świadczył wsparcie jak producent po zakupie ?


a gdzies napisalem, ze bede swiadczyl?

_________________
sc


Na górę
Post: pt, 02 kwie 2021 5:55:13 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Żółtodziób
Żółtodziób

Rejestracja: pt, 02 kwie 2021 5:46:01
Posty: 2
wiesiek.c pisze:
phlp pisze:
61 dni pracy i problem :(

wykorzystanie pamięći nagle poszybowało na max samo od siebie

miał ktoś podobny problem V14


U mnie to samo , V14 po ok miesiącu pamięć jest zajęta cała i trzeba robić reboot maszyny


Czy udało Wam się rozwiązać ten problem?
Występuje on na różnym sprzęcie, więc problem wersji 14
Autor intruxa do dnia dzisiejszego nie pomógł


Na górę
Post: pt, 02 kwie 2021 22:17:04 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Wyciszony literat
Wyciszony literat

Rejestracja: pn, 13 lip 2015 20:13:35
Posty: 879
lukaszh4 pisze:
Autor intruxa do dnia dzisiejszego nie pomógł

No i pewnie nie pomoże, bo zawiesił działalność :)
Najlepiej zmigrować się na coś normalnego, przeznaczone na dzisiejsze czasy.


Na górę
Post: pt, 02 kwie 2021 22:42:54 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodszy czytelnik
Młodszy czytelnik

Rejestracja: czw, 04 kwie 2013 20:43:58
Posty: 89
thekrzos pisze:
lukaszh4 pisze:
Autor intruxa do dnia dzisiejszego nie pomógł

No i pewnie nie pomoże, bo zawiesił działalność :)
Najlepiej zmigrować się na coś normalnego, przeznaczone na dzisiejsze czasy.


a podpowiedz co to za super wynalazek ?

_________________
__________
malyak


Na górę
Post: sob, 03 kwie 2021 10:16:08 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Wyciszony literat
Wyciszony literat

Rejestracja: sob, 28 maja 2005 9:34:29
Posty: 767
lukaszh4 pisze:
wiesiek.c pisze:
phlp pisze:
61 dni pracy i problem :(

wykorzystanie pamięći nagle poszybowało na max samo od siebie

miał ktoś podobny problem V14


U mnie to samo , V14 po ok miesiącu pamięć jest zajęta cała i trzeba robić reboot maszyny


Czy udało Wam się rozwiązać ten problem?
Występuje on na różnym sprzęcie, więc problem wersji 14
Autor intruxa do dnia dzisiejszego nie pomógł



A ile masz pamięci ?

jaka maszyna ?


Na górę
Post: sob, 03 kwie 2021 12:15:49 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Fanatyczny prenumerator
Fanatyczny prenumerator

Rejestracja: pt, 01 cze 2012 22:57:05
Posty: 465
Lokalizacja: woj.śląskie
Również potwierdzam problem z pamięcią. Również zmieniałem sprzęt i nic to nie dało.
Muszę raz w tygodniu w nocy robić restart, poniżej wykres.
Załącznik:
memory-intrux.png
memory-intrux.png [ 32.93 KiB | Przejrzano 1080 razy ]


Na górę
Post: sob, 03 kwie 2021 13:38:02 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Fanatyczny prenumerator
Fanatyczny prenumerator

Rejestracja: pn, 23 mar 2009 10:31:14
Posty: 460
Dla mnie Intrux skonczyl sie na V10 gdzie autor rozlozyl rece i poddal sie w moim problemie, ktorego nie obserwowalem na v9. W tej chwili to nie czasy aby tego uzywac. Dobre to bylo przed era CCR, ktore na pewnym etapie rowniez sie koncza. W tej chwili pracujemy na ASR1001X - zapomnialem ze mam router.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka


Na górę
Post: sob, 03 kwie 2021 13:58:23 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Fanatyczny prenumerator
Fanatyczny prenumerator

Rejestracja: pt, 01 cze 2012 22:57:05
Posty: 465
Lokalizacja: woj.śląskie
powerek pisze:
Dla mnie Intrux skonczyl sie na V10 gdzie autor rozlozyl rece i poddal sie w moim problemie, ktorego nie obserwowalem na v9. W tej chwili to nie czasy aby tego uzywac. Dobre to bylo przed era CCR, ktore na pewnym etapie rowniez sie koncza. W tej chwili pracujemy na ASR1001X - zapomnialem ze mam router.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Też bym dawno zmienił. Ale daj mi gotowe rozwiązanie (np MT) współpracujące z Pyxis i radiusem.


Na górę
Post: sob, 03 kwie 2021 14:02:13 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Fanatyczny prenumerator
Fanatyczny prenumerator

Rejestracja: pn, 23 mar 2009 10:31:14
Posty: 460
GieTe pisze:
powerek pisze:
Dla mnie Intrux skonczyl sie na V10 gdzie autor rozlozyl rece i poddal sie w moim problemie, ktorego nie obserwowalem na v9. W tej chwili to nie czasy aby tego uzywac. Dobre to bylo przed era CCR, ktore na pewnym etapie rowniez sie koncza. W tej chwili pracujemy na ASR1001X - zapomnialem ze mam router.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Też bym dawno zmienił. Ale daj mi gotowe rozwiązanie (np MT) współpracujące z Pyxis i radiusem.
Ten caly sryxis czy jak mu tam od poczatku mi sie nie podobal. Pracujemy na ISPPANEL z esystemy.com. Dla mnie rewelacja. Autor wdrozy Ci system i zaimportuje wszystko z Twojego sysyemu.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka


Na górę
Post: sob, 03 kwie 2021 14:25:36 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Fanatyczny prenumerator
Fanatyczny prenumerator

Rejestracja: pt, 01 cze 2012 22:57:05
Posty: 465
Lokalizacja: woj.śląskie
powerek pisze:
GieTe pisze:
powerek pisze:
Dla mnie Intrux skonczyl sie na V10 gdzie autor rozlozyl rece i poddal sie w moim problemie, ktorego nie obserwowalem na v9. W tej chwili to nie czasy aby tego uzywac. Dobre to bylo przed era CCR, ktore na pewnym etapie rowniez sie koncza. W tej chwili pracujemy na ASR1001X - zapomnialem ze mam router.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Też bym dawno zmienił. Ale daj mi gotowe rozwiązanie (np MT) współpracujące z Pyxis i radiusem.
Ten caly sryxis czy jak mu tam od poczatku mi sie nie podobal. Pracujemy na ISPPANEL z esystemy.com. Dla mnie rewelacja. Autor wdrozy Ci system i zaimportuje wszystko z Twojego sysyemu.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Oglądałem już kiedyś, cena KOSMOS :) I dodatkowo płatny abonament. Więc proszę nie porównuj.


Na górę
Post: sob, 03 kwie 2021 14:51:48 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Fanatyczny prenumerator
Fanatyczny prenumerator

Rejestracja: pn, 23 mar 2009 10:31:14
Posty: 460
Abonament jest za aktualizacje. Nie chcesz nie korzystasz. Nikt dozywotnio nie bedzie dawal wsparcia za free. Cena - zapewne do dogadania, ale jest do przezycia. Inwestujesz przeciez w biznes ktory z zalozenia zarabia. No chyba ze masz malo ludkow - wtedy zrozumiale.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka


Na górę
Post: sob, 03 kwie 2021 19:54:24 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista

Rejestracja: wt, 08 gru 2009 9:21:34
Posty: 539
powerek pisze:
Dla mnie Intrux skonczyl sie na V10 gdzie autor rozlozyl rece i poddal sie w moim problemie, ktorego nie obserwowalem na v9. W tej chwili to nie czasy aby tego uzywac. Dobre to bylo przed era CCR, ktore na pewnym etapie rowniez sie koncza. W tej chwili pracujemy na ASR1001X - zapomnialem ze mam router.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
wlasnie na ispforum ktos napisal ze ma prawdopodobnie problem w wyciekiem pamieci na tym cisco. wykres jak na intruxie. widac kazdy sprzet ma swoje problemy.


Na górę
Post: sob, 03 kwie 2021 20:36:47 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Fanatyczny prenumerator
Fanatyczny prenumerator

Rejestracja: pn, 23 mar 2009 10:31:14
Posty: 460
Tylko w Cisco to kwestia softu. Wgrywasz inny i wszystko gra. Wazne aby dobrac odpowiedni dla swoich potrzeb. Najnowsze softy nie zawsze sa najlepsze. We wrzesniu minie 2 lata jak nie tykam palcem do routera. Nawet nie trzeba go restartowac. Wszystko wdrozyl mi p. Mateusz z ESYSTEMY.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka


Na górę
Post: ndz, 04 kwie 2021 9:38:08 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Wyciszony literat
Wyciszony literat

Rejestracja: sob, 28 maja 2005 9:34:29
Posty: 767
GieTe pisze:
Również potwierdzam problem z pamięcią. Również zmieniałem sprzęt i nic to nie dało.
Muszę raz w tygodniu w nocy robić restart, poniżej wykres.
Załącznik:
memory-intrux.png


4Gb ramu to troche mało

ja mam 8 i tez uwazam ze jest mało pakuje 16 i zobaczymy

na moje oko jakis proces sie nakreca i brakuje mu pamiecie i jest over


Na górę
Post: ndz, 04 kwie 2021 17:22:09 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodszy czytelnik
Młodszy czytelnik

Rejestracja: czw, 04 kwie 2013 20:43:58
Posty: 89
ja mam v12 z 48gb tam działa stabilnie na ten moment leci około 1,5gb ruchu
v14 mam nie wdrożone wiec nie wiem jak się zachowuje.

_________________
__________
malyak


Na górę
Post: sob, 10 kwie 2021 12:12:57 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Żółtodziób
Żółtodziób

Rejestracja: pt, 02 kwie 2021 5:46:01
Posty: 2
phlp pisze:
lukaszh4 pisze:
wiesiek.c pisze:

U mnie to samo , V14 po ok miesiącu pamięć jest zajęta cała i trzeba robić reboot maszyny


Czy udało Wam się rozwiązać ten problem?
Występuje on na różnym sprzęcie, więc problem wersji 14
Autor intruxa do dnia dzisiejszego nie pomógł



A ile masz pamięci ?

jaka maszyna ?


1. HPE ProLiant MicroServer Gen10 Plus Intel(R) Xeon(R) E-2224 CPU @ 3.40GHz 16gb ram
2. HPE ProLiant DL20 Intel(R) Xeon(R) E-2224 CPU @ 3.40GHz 32gb ram
3. Intel ERC1260/S1200RP Intel(R) Xeon(R) CPU E3-1275 v3 @ 3.50GHz 16gb ram
4. HP ProLiant DL320e Gen8 v2 Intel(R) Xeon(R) CPU E3-1230 v3 @ 3.30GHz 8gb ram

na wszystkich przepełnienie pamięci


Na górę
Post: ndz, 11 kwie 2021 2:44:11 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodociany subskrybent
Młodociany subskrybent

Rejestracja: wt, 11 wrz 2018 0:25:20
Posty: 225
Lokalizacja: Warka
A czy nie zastanawialiście się nad zmianą tego rozwiązania na inne lepsze?


Na górę
Post: ndz, 11 kwie 2021 9:33:10 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodszy czytelnik
Młodszy czytelnik

Rejestracja: czw, 04 kwie 2013 20:43:58
Posty: 89
Interland pisze:
A czy nie zastanawialiście się nad zmianą tego rozwiązania na inne lepsze?


Zaproponuj cos

_________________
__________
malyak


Na górę
Post: ndz, 11 kwie 2021 11:36:17 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodociany subskrybent
Młodociany subskrybent

Rejestracja: wt, 11 wrz 2018 0:25:20
Posty: 225
Lokalizacja: Warka
Pewien programista kończy już projekt dam znać jak będzie można testować.


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 110 11 12 13 14 Następna


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Dzisiaj jest czw, 24 cze 2021 4:55:31

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl