Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Autor Wiadomość
Post: sob, 22 sie 2020 18:07:54 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Subskrybent
Subskrybent

Rejestracja: sob, 13 wrz 2008 15:08:52
Posty: 309
Lokalizacja: Szczecin
Czy w standardzie są dostępne kanały z zakresu 4,9-6,2 GHz dla MIMOSA C5c czy jest konieczna jakaś dodatkowa licencja na pełen zakres ?


Na górę
Post: sob, 22 sie 2020 18:15:30 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodociany subskrybent
Młodociany subskrybent
Awatar użytkownika

Rejestracja: śr, 27 maja 2020 22:28:03
Posty: 286
Lokalizacja: Miechów/Kraków
"PTMP: 4900–6400 MHz, PTP: 4900–6400 MHz *Zakres powyżej 6,2 GHz w łączności PTMP wymaga punktów dostępu A5/A5c." Więc raczej nie


Na górę
Post: sob, 22 sie 2020 18:43:24 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista

Rejestracja: pn, 23 sty 2012 12:39:19
Posty: 588
Potrzebna licencja - Poland licenced

Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka


Na górę
Post: sob, 22 sie 2020 20:40:47 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Fanatyczny prenumerator
Fanatyczny prenumerator

Rejestracja: wt, 17 lut 2009 13:56:07
Posty: 465
A5 niby piszą że działa do 6200 ale tylko teoretycznie. Mały zasięg z powodu anten, support przyznał się że tak naprawdę to testowali do 6000 i wyżej lepiej używać A5c z odpowiednimi antenami. Nie zaproponowali oczywiście że odkupią A5 z powrotem skoro kupiłem bo wprowadzili w błąd.


Na górę
Post: sob, 22 sie 2020 22:47:44 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Subskrybent
Subskrybent

Rejestracja: sob, 13 wrz 2008 15:08:52
Posty: 309
Lokalizacja: Szczecin
sabat pisze:
Potrzebna licencja - Poland licenced


Jaka licencja ?
Więcej szczegółów można ?


Na górę
Post: ndz, 23 sie 2020 0:32:47 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista

Rejestracja: pn, 23 sty 2012 12:39:19
Posty: 588
Piszesz do suportu, że masz odpowiednie licencję, wysyłasz dokument i odblokowują tobie odpowiednio antenę

Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka


Na górę
Post: sob, 05 wrz 2020 10:53:25 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodszy czytelnik
Młodszy czytelnik

Rejestracja: pn, 21 kwie 2014 21:19:51
Posty: 56
sabat pisze:
Piszesz do suportu, że masz odpowiednie licencję, wysyłasz dokument i odblokowują tobie odpowiednio antenę

Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka


Nie wiem jak w C5c ale pewnie tak samo.
W C5x na stronie dodałem dodatkowy kraj Poland Licenced (można mieć wiele krajów.)
Podałem adres z czapy.
Wyresetowałem region na C5x i odblokowałem jeszcze raz wybierając na stronie Polnad Licenced.
I już.


Na górę
Post: pn, 07 wrz 2020 19:48:48 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Subskrybent
Subskrybent

Rejestracja: ndz, 16 paź 2016 20:02:04
Posty: 374
darekv pisze:
sabat pisze:
Piszesz do suportu, że masz odpowiednie licencję, wysyłasz dokument i odblokowują tobie odpowiednio antenę

Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka


Nie wiem jak w C5c ale pewnie tak samo.
W C5x na stronie dodałem dodatkowy kraj Poland Licenced (można mieć wiele krajów.)
Podałem adres z czapy.
Wyresetowałem region na C5x i odblokowałem jeszcze raz wybierając na stronie Polnad Licenced.
I już.


Mimosa Cloud jest zintegrowana z systemami UKE, więc jest duża szansa że UKE już wie i może to kogoś zainteresować.


Na górę
Post: wt, 08 wrz 2020 21:30:22 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Mistrz pióra
Mistrz pióra

Rejestracja: ndz, 29 kwie 2007 23:24:14
Posty: 2386
BartoszKa pisze:
darekv pisze:
sabat pisze:
Piszesz do suportu, że masz odpowiednie licencję, wysyłasz dokument i odblokowują tobie odpowiednio antenę

Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka


Nie wiem jak w C5c ale pewnie tak samo.
W C5x na stronie dodałem dodatkowy kraj Poland Licenced (można mieć wiele krajów.)
Podałem adres z czapy.
Wyresetowałem region na C5x i odblokowałem jeszcze raz wybierając na stronie Polnad Licenced.
I już.


Mimosa Cloud jest zintegrowana z systemami UKE, więc jest duża szansa że UKE już wie i może to kogoś zainteresować.

Urzędasy jeszcze ukrywają się przed covidem. Jakieś fałszywe dane, pewnie zadane z unijnego hotspota. Sam chyba sobie z 10 kont takich założę.
A gdzie moje pokrywy na basebox5 ?


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 3 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest pt, 23 paź 2020 10:38:09

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl