Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Autor Wiadomość
Post: wt, 11 cze 2019 15:07:35 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obserwator
Obserwator

Rejestracja: czw, 16 paź 2014 10:19:28
Posty: 31
- Od strony WAN PPPoE (VLAN 3play) nie da się wejść na router mimo włączonego remote management
- ustawienie Web Server Port na WAN PPPoE port 8080 i tak pozwala na połączenie przez port 80 i 8080

https://www.dropbox.com/s/wkxzoypde3a4l ... S.mp4?dl=0


Na górę
Post: śr, 12 cze 2019 19:20:12 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Subskrybent
Subskrybent

Rejestracja: pt, 01 cze 2012 22:57:05
Posty: 331
Lokalizacja: woj.śląskie
A ja tylko dodam i przypomnę że nie działa VLAN=100 (nie da się ustawić).


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest pn, 17 cze 2019 17:05:57

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl