Trzepak.pl

Regulamin forum


Wypowiedzi muszą stosować się do zasad ogólnie przyjętej "netykiety" wynikającej z dokumentu RFC 1855, zamieszczonego pod tym adresem:
http://www.ietf.org/rfc/rfc1855.txt
Osoby wypowiadające się tu "zawodowo" proszone są o logowanie się swoim imieniem i nazwiskiem, a w stopce ich wypowiedzi wskazane jest przedstawienie danych adresowych łącznie z linkiem do strony głównej przedsiębiorstwa lub organizacji, którą reprezentują.
Umieszczanie informacji reklamowych w wypowiedzi i w stopce nie jest wskazane a moderatorzy mogą ingerować usuwając takie posty w sposób nie podlegający dyskusji.



Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Autor Wiadomość
Post: śr, 22 sty 2020 16:24:21 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik

Rejestracja: pt, 24 lip 2009 11:30:07
Posty: 1400
Lokalizacja: Polska
Witam,

kupował ktoś łącze z Orange w miejscu gdzie mają dostępne FTTH dla Kowalskiego 300/600 Mbps ?

Interesuje mnie łącze operatorskie 500/500 z kilkoma publicznym adresami IP. Zanim napiszę do Orange to chętnie się dowiem czy wykupujecie taką usługę.

Pozdrawiam


Na górę
Post: czw, 23 sty 2020 8:16:37 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Wyciszony literat
Wyciszony literat

Rejestracja: czw, 29 maja 2008 21:10:44
Posty: 855
Nie wspomagam dupota tam gdzie nie ma takiej absolutnej konieczności. Ale jak kupisz to pewnie będzie działać - ino się zastanawiam czy oni operatorskie łącze będą chcieli Ci pogonić po FTTH, bo niby przeszkód nie ma ale w sumie to nie wiem czy sam bym chciał w tej technologii je otrzymać.


Na górę
Post: czw, 23 sty 2020 12:13:20 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Czytelnik
Czytelnik

Rejestracja: pn, 08 sty 2018 9:37:49
Posty: 119
Po FTTH raczej moga dostarczyc lacze biznesowe, nie operatorskie przynajmniej tak mi podpowiada logika.


Na górę
Post: ndz, 26 sty 2020 10:03:44 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Mistrz pióra
Mistrz pióra

Rejestracja: ndz, 29 kwie 2007 23:24:14
Posty: 2215
djlech pisze:
Witam,

kupował ktoś łącze z Orange w miejscu gdzie mają dostępne FTTH dla Kowalskiego 300/600 Mbps ?

Interesuje mnie łącze operatorskie 500/500 z kilkoma publicznym adresami IP. Zanim napiszę do Orange to chętnie się dowiem czy wykupujecie taką usługę.

Pozdrawiam

Powiedz ile chcesz za to zapłacić? :hmm:


Na górę
Post: pn, 27 sty 2020 17:46:37 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik

Rejestracja: pt, 24 lip 2009 11:30:07
Posty: 1400
Lokalizacja: Polska
Myślałem o cenie 1500-2500zł netto.


Na górę
Post: pn, 27 sty 2020 17:52:47 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Mistrz pióra
Mistrz pióra

Rejestracja: ndz, 29 kwie 2007 23:24:14
Posty: 2215
djlech pisze:
Myślałem o cenie 1500-2500zł netto.

No to spoko, za 1500 powinieneś ogarnąć.


Na górę
Post: pn, 27 sty 2020 18:22:36 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik

Rejestracja: pt, 24 lip 2009 11:30:07
Posty: 1400
Lokalizacja: Polska
Macie jakiś kontakt do handlowca z Orange, który ogarnia takie tematy od A do Z ?


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest pn, 24 lut 2020 15:46:33

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl