Trzepak.pl

Regulamin forum


Wypowiedzi muszą stosować się do zasad ogólnie przyjętej "netykiety" wynikającej z dokumentu RFC 1855, zamieszczonego pod tym adresem:
http://www.ietf.org/rfc/rfc1855.txt
Osoby wypowiadające się tu "zawodowo" proszone są o logowanie się swoim imieniem i nazwiskiem, a w stopce ich wypowiedzi wskazane jest przedstawienie danych adresowych łącznie z linkiem do strony głównej przedsiębiorstwa lub organizacji, którą reprezentują.
Umieszczanie informacji reklamowych w wypowiedzi i w stopce nie jest wskazane a moderatorzy mogą ingerować usuwając takie posty w sposób nie podlegający dyskusji.



Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Autor Wiadomość
Post: pt, 22 lis 2019 15:15:09 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Żółtodziób
Żółtodziób

Rejestracja: pn, 07 sty 2019 17:58:03
Posty: 2
Cześć ,

Mam problem z dogadaniem się orange w sprawie podłączenia światłowodu dla mojego klienta dodam ,że po drugiej stronie ulicy jest ich szafka aktywna bo ludzie po drugiej stronie mają światłowód od nich bez problemu dzwoniłem próbowałem ,żeby kogoś przysłali na miejsce ale niestety nie mają w ewidencji i jechać nie chcą - dodam ,że mam kreta aby przejść pod drogą i tak zaoferowałem dla orange ,że wykonamy instalacje tylko ,żeby podłączyli a orange odmówiło .

Pytanie czy macie na to jakieś sposoby ? może kontakty do pracowników orange ? :hmm: :hmm:


Na górę
Post: pt, 22 lis 2019 17:21:50 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodociany subskrybent
Młodociany subskrybent

Rejestracja: ndz, 16 paź 2016 20:02:04
Posty: 274
Miałem podobny temat zamawiając łącze hurtowe, no i finalnie nie kupiłem od nich bo nie udało mi się przebić betonu proceduralnego. Jeżeli do zestawienie jest łącze Orange Światłowód za niecałą stówkę / mc. - czarno to widzę.


Na górę
Post: pt, 22 lis 2019 17:58:00 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 28 paź 2005 0:39:53
Posty: 15913
Lokalizacja: Wrocław
a kto weźmie pod opiekę kabel gdy pójdzie przebudowa drogi, gdy przyjdzie do płacenia podatku za jego istnienie w pasie drogowym? Nie dziwię się OPLowi, że nie chcą się na minę wpuścić.

_________________
http://www.krt.net.pl - Internet Wrocław do domu
http://www.teleport.net.pl - Internet dla biznesu.


Na górę
Post: pt, 22 lis 2019 18:53:21 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Mistrz pióra
Mistrz pióra
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn, 12 sty 2009 1:52:04
Posty: 2336
lukpiot pisze:
a kto weźmie pod opiekę kabel gdy pójdzie przebudowa drogi, gdy przyjdzie do płacenia podatku za jego istnienie w pasie drogowym? Nie dziwię się OPLowi, że nie chcą się na minę wpuścić.


Z bólem ale musze piotluk-owi przyznać rację.
jak to ch.. gmina/droga to może trzeba się będzie 200 zł/rok dorzucić z rurkę pod drogą.
O przebudowie to nawet nie wspomnę

_________________
... gdy pijemy pod banderą Morskich Opowieści


Na górę
Post: pt, 22 lis 2019 22:45:10 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Moderator
Moderator

Rejestracja: ndz, 06 lip 2014 2:01:20
Posty: 237
Lokalizacja: Wrocław
spira1823 pisze:
Cześć ,

Mam problem z dogadaniem się orange w sprawie podłączenia światłowodu dla mojego klienta dodam ,że po drugiej stronie ulicy jest ich szafka aktywna bo ludzie po drugiej stronie mają światłowód od nich bez problemu dzwoniłem próbowałem ,żeby kogoś przysłali na miejsce ale niestety nie mają w ewidencji i jechać nie chcą - dodam ,że mam kreta aby przejść pod drogą i tak zaoferowałem dla orange ,że wykonamy instalacje tylko ,żeby podłączyli a orange odmówiło .

Wynajmij od sąsiada pokój, podpisz na ten adres umowę, a potem sam sobie dociągnij kabel... ;-)


Na górę
Post: sob, 23 lis 2019 21:31:21 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obserwator
Obserwator

Rejestracja: pn, 21 kwie 2014 21:19:51
Posty: 40
ams pisze:
spira1823 pisze:
Cześć ,

Mam problem z dogadaniem się orange w sprawie podłączenia światłowodu dla mojego klienta dodam ,że po drugiej stronie ulicy jest ich szafka aktywna bo ludzie po drugiej stronie mają światłowód od nich bez problemu dzwoniłem próbowałem ,żeby kogoś przysłali na miejsce ale niestety nie mają w ewidencji i jechać nie chcą - dodam ,że mam kreta aby przejść pod drogą i tak zaoferowałem dla orange ,że wykonamy instalacje tylko ,żeby podłączyli a orange odmówiło .

Wynajmij od sąsiada pokój, podpisz na ten adres umowę, a potem sam sobie dociągnij kabel... ;-)



Dokładnie tak. My tak podłączaliśmy światło orange w budynku biurowym okablowanym przez orange.
Infolinia twierdziła, że można podłączyć tylko lokale użytkowe od nr 1 do 27.
To poprosiliśmy o podłączenie lokalu nr 11, informując, że jest on na drugim piętrze i na drzwiach jest numer 423.
Przyszedł technik i bez zbędnych pytań uruchomił. :)


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest czw, 05 gru 2019 16:33:56

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl