Trzepak.pl

Regulamin forum


Wypowiedzi muszą stosować się do zasad ogólnie przyjętej "netykiety" wynikającej z dokumentu RFC 1855, zamieszczonego pod tym adresem:
http://www.ietf.org/rfc/rfc1855.txt
Osoby wypowiadające się tu "zawodowo" proszone są o logowanie się swoim imieniem i nazwiskiem, a w stopce ich wypowiedzi wskazane jest przedstawienie danych adresowych łącznie z linkiem do strony głównej przedsiębiorstwa lub organizacji, którą reprezentują.
Umieszczanie informacji reklamowych w wypowiedzi i w stopce nie jest wskazane a moderatorzy mogą ingerować usuwając takie posty w sposób nie podlegający dyskusji.



Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Autor Wiadomość
Post: pn, 26 lut 2018 14:09:32 
   Tytuł: 100% CPU UBNT XM, XW
Odpowiedz z cytatem
Offline
Żółtodziób
Żółtodziób

Rejestracja: ndz, 03 wrz 2017 22:37:06
Posty: 10
Ktoś coś wie coś, czy tylko ja tak mam?
Losowo na klientach CPE: XW,XM pojawia mi sie 100% CPU soft nie ma znaczenia 5.6.2, 5.6.6, 6.0.7, 6.1.4 - wszystko jedno...
Urzadzenia bez dostepu do neta w bridg-u
Proces Soft irq dochodzi do 100% w top
Internet zamula wtedy ze nie idzie nic zrobic. Klient dzwoni i marudzi.
Logowanie do urządzonka przez www trwa dłuuugo.
Restart pradowy pomaga na kilka dni potem return
CDP wylaczone - ale nie pomaga

Ktos koparke BTC sobie robi z ubnt czy jak?


Na górę
Post: pn, 26 lut 2018 14:13:09 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodociany subskrybent
Młodociany subskrybent

Rejestracja: pn, 06 lut 2012 16:54:07
Posty: 259
Lokalizacja: Kraków
Motherfucker panocku prawdopodobnie.


Na górę
Post: pn, 26 lut 2018 14:28:22 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Żółtodziób
Żółtodziób

Rejestracja: ndz, 03 wrz 2017 22:37:06
Posty: 10
Musze Cię zmartwić.
Przeskanowana stacja: CureMalware v1.2
MF - ni ma

Na forum UBNT pisza ze pracuja nad tym problemem takze wyglada ze to nie tylko u mnie kazdy to moze miec

https://community.ubnt.com/t5/airMAX-Wi ... 423#M61205


Załączniki:
ubnt3.png
ubnt3.png [ 33.38 KiB | Przejrzano 717 razy ]
Na górę
Post: pn, 26 lut 2018 16:19:41 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Czytelnik
Czytelnik
Awatar użytkownika

Rejestracja: śr, 22 sty 2014 22:46:32
Posty: 107
Lokalizacja: Lublin
Potwierdzam. Występuje.

_________________
MrG


Na górę
Post: śr, 07 mar 2018 19:26:57 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obserwator
Obserwator

Rejestracja: ndz, 26 maja 2013 14:04:23
Posty: 33
ja rozwiązalem problem, robiąc regulke w aircontrol2 ktora restartuje urzadzenia jak ktores ma cpu powyzej 1 przez 30 minut

problem losowy.


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: look i 5 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest wt, 16 paź 2018 23:45:13

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl