Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 138 39 40 41 42
Autor Wiadomość
Post: ndz, 28 maja 2017 9:01:59 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik

Rejestracja: ndz, 27 wrz 2009 12:11:28
Posty: 1308
Lokalizacja: lubuskie
Ale wielkie koryto!

_________________
pozdr.
Maciek


Na górę
Post: ndz, 28 maja 2017 9:31:45 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Moderator
Moderator
Awatar użytkownika

Rejestracja: czw, 18 lis 2010 9:00:53
Posty: 3066
Lokalizacja: Mazury
Wiesz to taki design :chinczyk:

_________________
www.kazuko.pl --- Skrypty Do Robienia Kopii Zapasowej / Aktualizacji / Zmiany Ustawień UBNT oraz MT


Na górę
Post: ndz, 28 maja 2017 11:04:32 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Moderator
Moderator
Awatar użytkownika

Rejestracja: czw, 30 maja 2013 20:58:37
Posty: 2419
Lokalizacja: Wrocław
@noyo, to akademik :zlosnik:

_________________
www.meblemeblarz.pl - meble na wymiar, zamówienie, Wrocław, Trzebnica, Prusice, Oborniki Śląskie


Na górę
Post: ndz, 28 maja 2017 11:08:02 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Moderator
Moderator
Awatar użytkownika

Rejestracja: czw, 18 lis 2010 9:00:53
Posty: 3066
Lokalizacja: Mazury
To tam są duże dzieci :zlosnik:

_________________
www.kazuko.pl --- Skrypty Do Robienia Kopii Zapasowej / Aktualizacji / Zmiany Ustawień UBNT oraz MT


Na górę
Post: sob, 03 cze 2017 0:53:56 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Żółtodziób
Żółtodziób

Rejestracja: wt, 08 mar 2016 15:50:03
Posty: 22
Jaby szedł tam kabel zasilający, czy dodatkowa skręta to bym zrozumiał, ale żeby dawać koryto na jedną z POE to jakiś żart :rotfl:
Chyba że ktoś planuje rozbudowę :wpysk:


Na górę
Post: pt, 09 cze 2017 14:31:38 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista

Rejestracja: ndz, 27 lip 2014 13:37:16
Posty: 623
Lokalizacja: Jastrzebie-Zdrój
Polepszacz sygnału wifi i przyspieszacz bitów.....https://ibb.co/kORUfv


Na górę
Post: pn, 12 cze 2017 10:12:44 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Subskrybent
Subskrybent
Awatar użytkownika

Rejestracja: śr, 09 mar 2016 10:22:39
Posty: 392
Lokalizacja: P.W Batna
Prawdziwy oryginalny Public Access

Załącznik:
public access.jpg
public access.jpg [ 33.6 KiB | Przejrzano 1315 razy ]


:polacmu:

_________________
www.anteny24.pl


Na górę
Post: pn, 12 cze 2017 15:50:57 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Fanatyczny prenumerator
Fanatyczny prenumerator

Rejestracja: śr, 27 lip 2011 20:01:54
Posty: 451
Chociaż kable spiętę trytką..

_________________
http://www.swiategzotyki.info - gdyby ktoś lubił rośliny egzotyczne :)


Na górę
Post: pn, 12 cze 2017 17:12:17 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Mistrz pióra
Mistrz pióra

Rejestracja: pt, 21 gru 2012 17:01:55
Posty: 2103
Lokalizacja: /usr/src/sys
saffi pisze:
Ale wielkie koryto!

na Wiejskiej mają większe. I świnie w komplecie z korytem. A jakie tłuste.
aBaZ pisze:
Prawdziwy oryginalny Public Access

prawie jak UniFi

_________________
Chcialbym zeby mi sie tak bardzo chcialo jak bardzo mi sie nie chce.


Na górę
Post: wt, 13 cze 2017 21:24:00 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodszy czytelnik
Młodszy czytelnik

Rejestracja: czw, 15 maja 2008 10:09:49
Posty: 51
emigrant pisze:
Z czego tu się śmiejecie? Przecież to kabel konsolowy rs-232. A to, że jest płaski nie ma to kompletnego znaczenia, prędkość 115200 b/s. Z jednej strony jest w formie rj45 też nic nadzwyczajnego, większość routerów i switchy port konsolowy ma w formie gniazda rj45.

A ja dzisiaj znalazłem niespodziankę w routerze LTE Huawei - płaski kabel, nie konsolowy, cat.5e :)


Załączniki:
20170613_194455.jpg
20170613_194455.jpg [ 125.28 KiB | Przejrzano 1148 razy ]
Na górę
Post: wt, 13 cze 2017 21:24:40 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista

Rejestracja: ndz, 27 lip 2014 13:37:16
Posty: 623
Lokalizacja: Jastrzebie-Zdrój
Mam sporo takich w pracy, w wiekszosci naprawde dobrych i drogich firm :)


Na górę
Post: wt, 13 cze 2017 21:26:37 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista
Awatar użytkownika

Rejestracja: sob, 07 lut 2009 20:29:31
Posty: 608
Na krótkich patch cordach nie ma to pewnie znaczenia, przynajmniej dla 100Mb.


Na górę
Post: wt, 13 cze 2017 21:27:24 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista

Rejestracja: ndz, 27 lip 2014 13:37:16
Posty: 623
Lokalizacja: Jastrzebie-Zdrój
A wiesz co.... wrzuce go na Fluke'a jutro jak nie zapomne i wstawie wyniki i wykresy :)


Na górę
Post: wt, 13 cze 2017 21:31:22 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodszy czytelnik
Młodszy czytelnik

Rejestracja: czw, 15 maja 2008 10:09:49
Posty: 51
Żyły są grubości "włosa", do PoE lepiej nie używać :), dzięki temu kabel jest płaski, ale ma skręcone pary, więc powinien działać bez problemu na Gbit, zresztą router jest Gbit.


Na górę
Post: wt, 13 cze 2017 21:32:44 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista
Awatar użytkownika

Rejestracja: sob, 07 lut 2009 20:29:31
Posty: 608
Tam są skręcone pary? Nieźle, Chińczyk wszystko potrafi.


Na górę
Post: wt, 13 cze 2017 21:36:09 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista

Rejestracja: ndz, 27 lip 2014 13:37:16
Posty: 623
Lokalizacja: Jastrzebie-Zdrój
Bez skreconych to nawet na niecaly 0,8m nie dziala (chyba, ze mialem slaby kabel)


Na górę
Post: śr, 14 cze 2017 8:36:49 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik

Rejestracja: wt, 28 sie 2007 20:53:46
Posty: 1265
Na mumie były takie kabelki nawet kategorii 6. Gebbelsy o nazwie Triotronik miały.


Na górę
Post: pn, 19 cze 2017 13:02:34 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz

Rejestracja: wt, 17 lut 2009 1:37:06
Posty: 1752
Czyżby Huawei B618? Mam taki w domu i co prawda, kabel daje radę to mam problem z udostępnieniem drukarki podłączonej pod USB. Mimo, że router ją widzi i Samba jest włączona, komputer nie widzi drukarki jak i routera w otoczeniu sieciowym. Miał już ktoś z Was podobny problem?


Na górę
Post: śr, 21 cze 2017 15:33:23 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista

Rejestracja: śr, 11 maja 2011 9:27:35
Posty: 731
sniper pisze:
A wiesz co.... wrzuce go na Fluke'a jutro jak nie zapomne i wstawie wyniki i wykresy :)


Testowałem kiedyś na Fluke kabel odarty z izolacji na metrze, każda żyła osobno - nadal CAT6e, pozwijany w kłębek - też CAT6e i 1000Mb - wcale nie tak łatwo to zepsuć.


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 138 39 40 41 42


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest czw, 21 wrz 2017 21:28:15

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl