Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 13 4 5 6 7 Następna
Autor Wiadomość
Post: czw, 21 sty 2016 12:07:36 
   Tytuł: Re: Nowy serwer
Odpowiedz z cytatem
Offline
Moderator
Moderator
Awatar użytkownika

Rejestracja: czw, 18 lis 2010 9:00:53
Posty: 3257
Lokalizacja: Mazury
Obrazek

_________________
http://kazuko.pl - moje spojrzenie na sieć ☚☜☚☜


Na górę
Post: czw, 21 sty 2016 12:08:24 
   Tytuł: Re: Nowy serwer
Odpowiedz z cytatem
Offline
Moderator
Moderator
Awatar użytkownika

Rejestracja: czw, 18 lis 2010 9:00:53
Posty: 3257
Lokalizacja: Mazury
nie tylko te w img *** /img też, albo to tylko w skórce prosilver, bo takiej używam.
super :ok:

_________________
http://kazuko.pl - moje spojrzenie na sieć ☚☜☚☜


Na górę
Post: czw, 21 sty 2016 12:11:10 
   Tytuł: Re: Nowy serwer
Odpowiedz z cytatem
Online
trzepakowy szaleniec
trzepakowy szaleniec
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn, 11 lut 2013 23:59:34
Posty: 3720
Lokalizacja: Szczecin
U mnie na stylu trzepak nie przeskalowało.

_________________
http://advseo.pl


Na górę
Post: czw, 21 sty 2016 12:48:13 
   Tytuł: Re: Nowy serwer
Odpowiedz z cytatem
Offline
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: wt, 26 kwie 2005 15:43:57
Posty: 6544
Lokalizacja: Polska
zajadacz pisze:
U mnie na stylu trzepak nie przeskalowało.

Skaluje, pomniejsz sobie okienko od przegladarki i sie obrazek tez pomniejszy. W kazdym razie juz nie wywala tabelek.

_________________
Pozdrawiam!
M.


Na górę
Post: czw, 21 sty 2016 13:34:15 
   Tytuł: Re: Nowy serwer
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz

Rejestracja: wt, 17 lut 2009 1:37:06
Posty: 1777
Specjalnie przełączyłem się na styl trzepak i u mnie nadal się rozjeżdża.


Na górę
Post: czw, 21 sty 2016 13:47:35 
   Tytuł: Re: Nowy serwer
Odpowiedz z cytatem
Offline
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 28 paź 2005 0:39:53
Posty: 15698
Lokalizacja: Wrocław
SOA#1. Próbowałeś przy wyłączonym internecie?

_________________
http://www.krt.net.pl - Internet Wrocław do domu
http://www.teleport.net.pl - Internet dla biznesu.


Na górę
Post: czw, 21 sty 2016 13:51:53 
   Tytuł: Re: Nowy serwer
Odpowiedz z cytatem
Offline
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: wt, 26 kwie 2005 15:43:57
Posty: 6544
Lokalizacja: Polska
lukpiot pisze:
SOA#1. Próbowałeś przy wyłączonym internecie?

Mi się wydaje że to problem "30"

_________________
Pozdrawiam!
M.


Na górę
Post: czw, 21 sty 2016 14:12:39 
   Tytuł: Re: Nowy serwer
Odpowiedz z cytatem
Online
trzepakowy szaleniec
trzepakowy szaleniec
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn, 11 lut 2013 23:59:34
Posty: 3720
Lokalizacja: Szczecin
warlock pisze:
Skaluje, pomniejsz sobie okienko od przegladarki i sie obrazek tez pomniejszy.
No nie bardzo.


Załączniki:
forum_obrazek.png
forum_obrazek.png [ 370.62 KiB | Przejrzano 1506 razy ]

_________________
http://advseo.pl
Na górę
Post: czw, 21 sty 2016 14:28:29 
   Tytuł: Re: Nowy serwer
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista
Awatar użytkownika

Rejestracja: sob, 07 lut 2009 20:29:31
Posty: 631
W Safari na Maku skaluje poprawnie. Wszystko ok.


Na górę
Post: czw, 21 sty 2016 14:32:55 
   Tytuł: Re: Nowy serwer
Odpowiedz z cytatem
Offline
Mistrz pióra
Mistrz pióra
Awatar użytkownika

Rejestracja: ndz, 22 cze 2008 16:03:25
Posty: 2669
Lokalizacja: Lublin
Na FF + styl Trzepak się nie skaluje.


Na górę
Post: czw, 21 sty 2016 14:36:17 
   Tytuł: Re: Nowy serwer
Odpowiedz z cytatem
Online
trzepakowy szaleniec
trzepakowy szaleniec
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn, 11 lut 2013 23:59:34
Posty: 3720
Lokalizacja: Szczecin
IE też nie skaluje. Opera skaluje.

_________________
http://advseo.pl


Na górę
Post: czw, 21 sty 2016 15:15:24 
   Tytuł: Re: Nowy serwer
Odpowiedz z cytatem
Offline
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: wt, 26 kwie 2005 15:43:57
Posty: 6544
Lokalizacja: Polska
fakt... chrome skaluje, FF nie.

_________________
Pozdrawiam!
M.


Na górę
Post: czw, 21 sty 2016 15:46:17 
   Tytuł: Re: Nowy serwer
Odpowiedz z cytatem
Online
trzepakowy szaleniec
trzepakowy szaleniec
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn, 11 lut 2013 23:59:34
Posty: 3720
Lokalizacja: Szczecin
Da się zrobić żeby w FF skalowało. Z tego co pamiętam to wystarczało dopisać w stylu obrazka width: 100%

_________________
http://advseo.pl


Na górę
Post: czw, 21 sty 2016 15:46:42 
   Tytuł: Re: Nowy serwer
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz

Rejestracja: wt, 17 lut 2009 1:37:06
Posty: 1777
Widzisz warlock, czasami warto wyłączyć standardowe odpowiedzi admina a włączyć myślenie :)


Na górę
Post: czw, 21 sty 2016 15:56:56 
   Tytuł: Re: Nowy serwer
Odpowiedz z cytatem
Offline
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: wt, 26 kwie 2005 15:43:57
Posty: 6544
Lokalizacja: Polska
zajadacz pisze:
Da się zrobić żeby w FF skalowało. Z tego co pamiętam to wystarczało dopisać w stylu obrazka width: 100%

W weekend :)

_________________
Pozdrawiam!
M.


Na górę
Post: czw, 21 sty 2016 16:43:55 
   Tytuł: Re: Nowy serwer
Odpowiedz z cytatem
Offline
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 28 paź 2005 0:39:53
Posty: 15698
Lokalizacja: Wrocław
Tymczasem dopisujemy informację: Witryna kompatybilna z przeglądarkami Google Chrome, Safari oraz Opera (R)

_________________
http://www.krt.net.pl - Internet Wrocław do domu
http://www.teleport.net.pl - Internet dla biznesu.


Na górę
Post: pt, 22 sty 2016 14:13:06 
   Tytuł: Re: Nowy serwer
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik

Rejestracja: pt, 07 lut 2014 12:12:55
Posty: 1002
szok i niedowierzanie ....

działają powiadomienia w tapatalku


Na górę
Post: sob, 23 sty 2016 20:55:51 
   Tytuł: Re: Nowy serwer
Odpowiedz z cytatem
Offline
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: ndz, 28 sie 2005 18:08:11
Posty: 1793
Stary layout został przerobiony pod nową wersję, zgłoszone przez Was błędy zostały usunięte.

_________________
Pozdrawiam,
Colir
--
Startupy.co - polskie forum o startupach


Na górę
Post: sob, 23 sty 2016 21:07:21 
   Tytuł: Re: Nowy serwer
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz
Awatar użytkownika

Rejestracja: wt, 11 gru 2007 17:07:51
Posty: 1620
Lokalizacja: eth0
Bajka! Znowu wszystko po staremu :)

_________________
http://blog.outlaw.one.pl


Na górę
Post: sob, 23 sty 2016 21:25:35 
   Tytuł: Re: Nowy serwer
Odpowiedz z cytatem
Offline
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: wt, 26 kwie 2005 15:43:57
Posty: 6544
Lokalizacja: Polska
chyba jednak wolalem nowy layout

_________________
Pozdrawiam!
M.


Na górę
Post: sob, 23 sty 2016 21:26:39 
   Tytuł: Re: Nowy serwer
Odpowiedz z cytatem
Offline
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: ndz, 28 sie 2005 18:08:11
Posty: 1793
warlock pisze:
chyba jednak wolalem nowy layout


Ciężko dogodzić ludziom ;)
Mogę go odpalić jako ModernTrzepak ;)

_________________
Pozdrawiam,
Colir
--
Startupy.co - polskie forum o startupach


Na górę
Post: sob, 23 sty 2016 21:28:57 
   Tytuł: Re: Nowy serwer
Odpowiedz z cytatem
Offline
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: wt, 26 kwie 2005 15:43:57
Posty: 6544
Lokalizacja: Polska
colir pisze:
warlock pisze:
chyba jednak wolalem nowy layout


Ciężko dogodzić ludziom ;)
Mogę go odpalić jako ModernTrzepak ;)

Tak bym proponował :)

noyo robi znowu prosilvera pod trzepaka :)

_________________
Pozdrawiam!
M.


Na górę
Post: sob, 23 sty 2016 23:39:59 
   Tytuł: Re: Nowy serwer
Odpowiedz z cytatem
Offline
Wyciszony literat
Wyciszony literat
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn, 13 sie 2007 2:00:48
Posty: 867
Lokalizacja: Szczytno
Nie wiem od kiedy bo nie zwracałem uwagi, ale nie działa
http://www.trzepak.pl/userbar.png

_________________
[img]http://www.trzepak.pl/userbar.png[/img]
[url=http://www.freeconet.pl?partnerId=130][img]http://images36.fotosik.pl/45/68e5616e729ea972.jpg[/img][/url]
[url=https://polecam.bankmillennium.pl/?id=178854]


Na górę
Post: ndz, 24 sty 2016 0:33:35 
   Tytuł: Re: Nowy serwer
Odpowiedz z cytatem
Offline
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: wt, 26 kwie 2005 15:43:57
Posty: 6544
Lokalizacja: Polska
pcela pisze:
Nie wiem od kiedy bo nie zwracałem uwagi, ale nie działa
http://www.trzepak.pl/userbar.png

fixed

_________________
Pozdrawiam!
M.


Na górę
Post: ndz, 24 sty 2016 2:25:31 
   Tytuł: Re: Nowy serwer
Odpowiedz z cytatem
Online
trzepakowy szaleniec
trzepakowy szaleniec
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn, 11 lut 2013 23:59:34
Posty: 3720
Lokalizacja: Szczecin
Yes, yes, yes, zimniejsza obrazki pod FF :zlosnik: i działają emoticony i cytowania :)

_________________
http://advseo.pl


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 13 4 5 6 7 Następna


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest wt, 23 sty 2018 9:48:00

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl