Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 15 6 7 8 9 Następna
Autor Wiadomość
Post: ndz, 27 gru 2015 10:51:20 
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy szaleniec
trzepakowy szaleniec

Rejestracja: wt, 06 lut 2007 13:29:28
Posty: 3518
nie wiem, czy w każdym banku si ę tak da, ale w millenium ostatnio dało się przepisać numery kont aipp na inną firmę.

_________________
po godzinach... http://suzuki.a-ng.eu/forum/viewtopic.php?f=28&t=6570


Na górę
Post: czw, 28 sty 2016 23:59:51 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Czytelnik
Czytelnik

Rejestracja: wt, 01 lip 2008 9:16:48
Posty: 100
ja polecam Pocztowy Bank niezmiennie od 2013 place 25zl miesiecznie i nic za przelewy, przez ponad 2 lata raz mi nie przyslali maila wiec srednia wychodzi niezle


Na górę
Post: wt, 01 mar 2016 12:26:30 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Starszy czytelnik
Starszy czytelnik

Rejestracja: pn, 15 lut 2016 14:40:13
Posty: 191
Koledzy możecie dać jakiś namiar na handlowca z Millenium co mi ogarnie płatności masowe za normalną cenę poza inetem ? Najlepiej kogoś na śląsku


Na górę
Post: wt, 08 mar 2016 16:23:39 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Starszy czytelnik
Starszy czytelnik

Rejestracja: pn, 15 lut 2016 14:40:13
Posty: 191
Ponawiam pytanie - jaki bank polecacie z płatnościami masowymi z normalną ceną?


Na górę
Post: pt, 11 mar 2016 21:03:02 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Starszy czytelnik
Starszy czytelnik
Awatar użytkownika

Rejestracja: sob, 27 lut 2010 3:18:38
Posty: 172
Szybki123 pisze:
Ponawiam pytanie - jaki bank polecacie z płatnościami masowymi z normalną ceną?

Ja ci mogę tylko nie polecić Alior.
Oferta była spoko bo placiliśmy tylko za każdy wpływ, ale od jakiegoś czasu dołożyli opłatę dodatkową 50 zł miesięcznie!


Na górę
Post: ndz, 13 mar 2016 1:11:50 
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy szaleniec
trzepakowy szaleniec
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn, 11 lut 2013 23:59:34
Posty: 3838
Lokalizacja: Szczecin
Alior to jest jakaś tragedia. Jednego znajomego ISP tak wku*wili, że aż na FB swoje żale zaczął wylewać i niepolecać tego banku. Ostatnio opłaty jakoś strasznie podnieśli, więc od nich uciekł.

_________________
http://advseo.pl


Na górę
Post: pn, 18 kwie 2016 20:51:51 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista
Awatar użytkownika

Rejestracja: sob, 20 wrz 2008 22:03:38
Posty: 632
Ma ktoś może płatności masowe w BGŻ. Bo dzisiaj dostałem ofertę:
przy 500 kontach: 6 gr za płatność i jednorazowe uruchomienie 250 zł. Brak opłat za prowadzenia rachunku. Czy to jest dobra oferta? Czy LMS współpracuje prawidłowo z tym bankiem ?

_________________
Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić.
I wtedy pojawia się ten jeden,
który nie wie, że się nie da,
i on właśnie to coś robi.

Albert Einstein (1879 - 1955)


Na górę
Post: pn, 18 kwie 2016 20:57:54 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Fanatyczny prenumerator
Fanatyczny prenumerator

Rejestracja: pn, 23 sty 2012 12:39:19
Posty: 410
Czy można u nich generować raporty wypłat raz na tydzień lub rzadziej?

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka


Na górę
Post: wt, 19 kwie 2016 6:00:35 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista
Awatar użytkownika

Rejestracja: sob, 20 wrz 2008 22:03:38
Posty: 632
Z tego co dostałem w mailu :
"Księgowanie operacji oraz generowanie informacji dla klienta:
- jednorazowo: 19:30
- 3 krotnie: 12:30, 16:30, 19:30"
Nie ma informacji o innym terminarzu generowania raportów.

_________________
Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić.

I wtedy pojawia się ten jeden,

który nie wie, że się nie da,

i on właśnie to coś robi.



Albert Einstein (1879 - 1955)


Na górę
Post: wt, 19 kwie 2016 8:27:30 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Subskrybent
Subskrybent
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn, 13 wrz 2010 22:41:34
Posty: 317
Zycho pisze:
Ma ktoś może płatności masowe w BGŻ. Bo dzisiaj dostałem ofertę:
przy 500 kontach: 6 gr za płatność i jednorazowe uruchomienie 250 zł. Brak opłat za prowadzenia rachunku. Czy to jest dobra oferta? Czy LMS współpracuje prawidłowo z tym bankiem ?

Czy jest jakaś opłata miesięczna za prowadzenia konta w związku z płatnościami masowymi czy tylko ta opłata jednorazowa ?


Na górę
Post: wt, 19 kwie 2016 14:09:35 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista
Awatar użytkownika

Rejestracja: sob, 20 wrz 2008 22:03:38
Posty: 632
Nie ma żadnej dodatkowej opłaty. Musisz oczywiście założyć konto firmowe ale jak będziesz miał saldo miesięczne min. 3k zł to jest ono bezpłatne.

_________________
Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić.

I wtedy pojawia się ten jeden,

który nie wie, że się nie da,

i on właśnie to coś robi.



Albert Einstein (1879 - 1955)


Na górę
Post: czw, 02 cze 2016 20:56:00 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz

Rejestracja: śr, 27 sie 2008 12:30:17
Posty: 1645
Lokalizacja: szczecin
Ktory bank polecacie?
Nie chodzi mi i najtansza oferte - to i tak zarobi na siebie. Ale nie chce miec doczynenia z jakims krzakiem.

Mbank mnie olewa...

_________________
http://www.mierzyn.net - Internet Mierzyn


Na górę
Post: czw, 02 cze 2016 20:59:48 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Starszy czytelnik
Starszy czytelnik
Awatar użytkownika

Rejestracja: sob, 27 lut 2010 3:18:38
Posty: 172
mpmac pisze:
Ktory bank polecacie?
Nie chodzi mi i najtansza oferte - to i tak zarobi na siebie. Ale nie chce miec doczynenia z jakims krzakiem.

Mbank mnie olewa...


Powiem tylko tak. Alior Bank działa - mamy to zintegrowane z LMS. Technicznie bez większych zarzutów.

Nie polecam bo drogo.

P.S. Od mbanku spierniczaj bo to pochodna zombiaka commerzbanku.


Na górę
Post: ndz, 05 cze 2016 9:36:34 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Subskrybent
Subskrybent
Awatar użytkownika

Rejestracja: śr, 20 lut 2008 22:43:46
Posty: 309
Lokalizacja: z internetu
Bzwbk dają za 50zl miesiecznie bez limitu kont, przelewy za darmo jeśli sie kupi od nich token za 70zl


Na górę
Post: pn, 06 cze 2016 16:15:27 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik

Rejestracja: ndz, 19 lip 2009 10:41:45
Posty: 1124
realisty pisze:
Bzwbk dają za 50zl miesiecznie bez limitu kont, przelewy za darmo jeśli sie kupi od nich token za 70zl


jazda z nimi oszustami, u mnie też miało być ładnie super chruper nagle zaczeły się pojawiać opłaty stałe 250zł za subkonta (bez limitu), ok 100zł za przelewy eliksir których robię ze 20 w miesiącu
opłata za prowadzenie konta głównego 150zł, nie daj bóg jak pojawi się zajęcie na koncie wtedy 60zł za kwotę powyżej 60zł za wykonanie przelewu sic!! potrafią 3 razy w ciągu dnia wykonać taką operację bo tak mi się księgują pieniązki czyli 2 abonentów do 10:00 wpłaca kaskę 60zł opłata reszta na konto wierzyciela (wychodzi gorzej jak parabank), to samo o 14:00 i 17:00.
Generalnie US powiedział mi że bank mnie okrada i nikt nic z takimi nie robi.



Przeniosłem się do BGŻ gdzie opłaty to 9zł za konto, 6gr subkonto, przelewy płatne 1zł a zajęcie leci 20zł ale czekają do końca dnia.


Na górę
Post: pn, 20 cze 2016 15:16:14 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz

Rejestracja: wt, 17 lut 2009 1:37:06
Posty: 1803
Czy ktoś z Was podjąłby się zintegrowania tego z LMSem?


Na górę
Post: pn, 20 cze 2016 15:20:11 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Starszy czytelnik
Starszy czytelnik
Awatar użytkownika

Rejestracja: sob, 27 lut 2010 3:18:38
Posty: 172
KR2615 pisze:
Czy ktoś z Was podjąłby się zintegrowania tego z LMSem?

Tego tzn czego?


Na górę
Post: pn, 20 cze 2016 15:24:22 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz

Rejestracja: wt, 17 lut 2009 1:37:06
Posty: 1803
Czegoś takiego, że wrzucasz tylko wyciąg z banku do LMSa a ten na podstawie numeru subkonta rozliczałby saldo klienta. Numery kont miały by strukurę XX NNNN NNNN NNNN IDID gdzie ostatnie 4 cyfry to ID klienta z LMSa


Na górę
Post: pn, 20 cze 2016 19:22:07 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 28 paź 2005 0:39:53
Posty: 15830
Lokalizacja: Wrocław
przecież w lmsie masz gotowe skrypty.

_________________
http://www.krt.net.pl - Internet Wrocław do domu
http://www.teleport.net.pl - Internet dla biznesu.


Na górę
Post: śr, 22 cze 2016 6:27:28 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz

Rejestracja: wt, 17 lut 2009 1:37:06
Posty: 1803
W poniedziałek na szybko się temu przyglądałem i widziałem tylko skrypty na import z centrum24.pl ale wszyscy pisali, że parsowanie wyników trzeba zrobić samemu.

Druga sprawa to generowanie z automatu numerów IBAN klientom tak, żeby każdy na fakturze miał swój, którego końcówka pokrywa się z ID z LMSa.


Na górę
Post: śr, 22 cze 2016 7:09:02 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 28 paź 2005 0:39:53
Posty: 15830
Lokalizacja: Wrocław
KR2615 pisze:
W poniedziałek na szybko się temu przyglądałem i widziałem tylko skrypty na import z centrum24.pl ale wszyscy pisali, że parsowanie wyników trzeba zrobić samemu.

Druga sprawa to generowanie z automatu numerów IBAN klientom tak, żeby każdy na fakturze miał swój, którego końcówka pokrywa się z ID z LMSa.

Ad 2. w zakładce konfiguracja->firmy podajesz zamiast nr rachunku prefiks płatności masowych, widzę, że na bakier z czytaniem dokumentacji ;-)

_________________
http://www.krt.net.pl - Internet Wrocław do domu
http://www.teleport.net.pl - Internet dla biznesu.


Na górę
Post: śr, 22 cze 2016 11:37:07 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz

Rejestracja: wt, 17 lut 2009 1:37:06
Posty: 1803
jprdl jakbym wiedział, że to takie proste to bym już to dawno u siebie wprowadził...


Na górę
Post: śr, 22 cze 2016 12:15:58 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Starszy czytelnik
Starszy czytelnik
Awatar użytkownika

Rejestracja: sob, 27 lut 2010 3:18:38
Posty: 172
KR2615 pisze:
jprdl jakbym wiedział, że to takie proste to bym już to dawno u siebie wprowadził...

Tak to jest takie proste! Jak kolega wyżej napisał, numery rachunków LMS sam ci wygeneruje. Wystarczy tylko skonfigurować.
Import plików z płatnościami też masz, z przykładami dla kilku banków. Ewentualnie to jest tylko kwestia napisania odpowiedniego regexp-a dla twojego banku. Jak tego nie potrafisz to poproś kogoś o pomoc.


Na górę
Post: wt, 24 sty 2017 15:15:19 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodszy czytelnik
Młodszy czytelnik

Rejestracja: sob, 02 lut 2008 10:31:19
Posty: 95
Mógłby ktoś podesłać namiar na bankiera z Alior'a najlepiej z Krakowa ?


Na górę
Post: pt, 27 sty 2017 16:19:06 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Czytelnik
Czytelnik

Rejestracja: wt, 01 lip 2008 9:16:48
Posty: 100
ja Ci proponuje przed kontaktem z aliorem kontakt z bankiem pocztowym kosztuje mnie 35zl miesiecznie + ew przelewy jesli coś place ale do opłat mam inne konto i kont ile dusza zapragnie a parser jest dostępny w lmsie


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 15 6 7 8 9 Następna


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest pn, 10 gru 2018 13:52:27

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl