Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 140 41 42 43 44 45 Następna
Autor Wiadomość
Post: pt, 27 sty 2017 15:20:06 
   Tytuł: Re: UKE - raport
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz
Awatar użytkownika

Rejestracja: wt, 11 gru 2007 17:07:51
Posty: 1623
Lokalizacja: eth0
Ktoś może potwierdzić że do 31 stycznia nie trzeba w tym roku wysyłać raportu?

_________________
http://blog.outlaw.one.pl


Na górę
Post: pt, 27 sty 2017 15:20:34 
   Tytuł: Re: UKE - raport
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista

Rejestracja: pt, 30 mar 2012 20:46:19
Posty: 713
Lokalizacja: PL
matig7 pisze:
U was też po wczorajszych aktualizacjach przy próbie importu .csv z minisisa na ich stronie wywala komunikat: "Przepraszamy. Wystąpiła awaria w systemie przetwarzania danych."?



jakich aktualizacjach ?

_________________
Pomoc dla szymona: przelew:98175000120000000032333095 tytuł „SZYMON” sms: AT.RYCZERZ nr:72068 /2,46


Na górę
Post: pt, 27 sty 2017 16:22:04 
   Tytuł: Re: UKE - raport
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodszy czytelnik
Młodszy czytelnik

Rejestracja: czw, 26 wrz 2013 22:19:17
Posty: 53
Lokalizacja: Górno/Rzeszów
Przedwczoraj cały dzień i wczoraj do południa w ogóle nie działała strona SIIS-u - mieli jakieś aktualizacje. Od jej zakończenia wczoraj do dzisiaj do 14 nie mogliśmy zaimportować żadnego pliku. Teraz już wszystko zaczęło działać.


Na górę
Post: pt, 27 sty 2017 17:29:06 
   Tytuł: Re: UKE - raport
Odpowiedz z cytatem
Offline
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 28 paź 2005 0:39:53
Posty: 15761
Lokalizacja: Wrocław
Outlaw pisze:
Ktoś może potwierdzić że do 31 stycznia nie trzeba w tym roku wysyłać raportu?


może, np. uke:
http://uke.gov.pl/zniesienie-obowiazku- ... nych-19758

_________________
http://www.krt.net.pl - Internet Wrocław do domu
http://www.teleport.net.pl - Internet dla biznesu.


Na górę
Post: pt, 27 sty 2017 23:47:51 
   Tytuł: Re: UKE - raport
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik

Rejestracja: pn, 15 sie 2005 19:04:37
Posty: 1362
też byłem zdziwiony ale wygląda że wszystko trzeba zrobić do 31 marca


Na górę
Post: ndz, 29 sty 2017 18:56:49 
   Tytuł: Re: UKE - raport
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obserwator
Obserwator

Rejestracja: pt, 11 lip 2014 19:50:33
Posty: 25
raporcik do miniSIIS do 31 marca OK to jasne

F00 i F06 również do 31 marca ??


Na górę
Post: pn, 30 sty 2017 13:39:12 
   Tytuł: Re: UKE - raport
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz
Awatar użytkownika

Rejestracja: wt, 11 gru 2007 17:07:51
Posty: 1623
Lokalizacja: eth0
lukpiot pisze:
Outlaw pisze:
Ktoś może potwierdzić że do 31 stycznia nie trzeba w tym roku wysyłać raportu?


może, np. uke:
http://uke.gov.pl/zniesienie-obowiazku- ... nych-19758


Czyli teraz nie wysyłamy żadnego raportu tylko do 31 marca? Bo już się zakręciłem z datami?

_________________
http://blog.outlaw.one.pl


Na górę
Post: pn, 30 sty 2017 14:02:08 
   Tytuł: Re: UKE - raport
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista

Rejestracja: ndz, 18 wrz 2005 22:03:35
Posty: 642
Tylko siis


Na górę
Post: pn, 30 sty 2017 15:15:31 
   Tytuł: Re: UKE - raport
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista

Rejestracja: pt, 30 mar 2012 20:46:19
Posty: 713
Lokalizacja: PL
siis wysłany już...

były tylko błędy że adres po za baza ale to standardowo :)

_________________
Pomoc dla szymona: przelew:98175000120000000032333095 tytuł „SZYMON” sms: AT.RYCZERZ nr:72068 /2,46


Na górę
Post: pn, 30 sty 2017 16:44:25 
   Tytuł: Re: UKE - raport
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy master
trzepakowy master

Rejestracja: czw, 23 lis 2006 17:26:03
Posty: 5117
nie tylko siis, bo jeszcze f00 i f06 (dla tych co nie zarobili 4 baniek) też do 31 marca


Na górę
Post: wt, 07 mar 2017 14:26:51 
   Tytuł: Re: UKE - raport
Odpowiedz z cytatem
Offline
Subskrybent
Subskrybent

Rejestracja: czw, 17 kwie 2008 19:34:05
Posty: 380
Lokalizacja: Zamość
Szanowni forumowicze , loguję się ja dzisiaj do form......cośtam i patrzę że zniknął podział na poszczególne projekty , o co chodzi ?

_________________
PIWO- Przysmak Istny Wielu Obywateli
http://www.speedtest.net/result/1406608213.png


Na górę
Post: śr, 08 mar 2017 8:39:28 
   Tytuł: Re: UKE - raport
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodszy czytelnik
Młodszy czytelnik

Rejestracja: ndz, 04 gru 2016 20:11:52
Posty: 80
Podobno status realizacji projektów nie jest już kontrolowany od strony uzupełniania siis


Na górę
Post: śr, 08 mar 2017 9:09:30 
   Tytuł: Re: UKE - raport
Odpowiedz z cytatem
Offline
Subskrybent
Subskrybent

Rejestracja: czw, 17 kwie 2008 19:34:05
Posty: 380
Lokalizacja: Zamość
iwannabe.root pisze:
Podobno status realizacji projektów nie jest już kontrolowany od strony uzupełniania siis

a ja dla kilku firemek ładnie raporty podzieliłem na poszczególne projekty żeby sobie ładnie to powrzucać , a tu kucha trzeba wszystko sklejać ......

_________________
PIWO- Przysmak Istny Wielu Obywateli
http://www.speedtest.net/result/1406608213.png


Na górę
Post: czw, 09 mar 2017 8:44:05 
   Tytuł: Re: UKE - raport
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodszy czytelnik
Młodszy czytelnik

Rejestracja: ndz, 04 gru 2016 20:11:52
Posty: 80
Trzebaby się dopytać bo ja takie info dostałem z biura i według tego będę robił


Na górę
Post: czw, 09 mar 2017 10:42:32 
   Tytuł: Re: UKE - raport
Odpowiedz z cytatem
Offline
Subskrybent
Subskrybent

Rejestracja: czw, 17 kwie 2008 19:34:05
Posty: 380
Lokalizacja: Zamość
iwannabe.root pisze:
Trzebaby się dopytać bo ja takie info dostałem z biura i według tego będę robił


Dostałem takie info od miłościwie nam panujących :
Szanowni Państwo,
System SIIS nie służy już do monitorowania projektów, dedykowany jest tylko corocznej inwentaryzacji posiadanej infrastruktury telekomunikacyjnej.

Pozdrawiamy,
Zespół SIIS

_________________
PIWO- Przysmak Istny Wielu Obywateli
http://www.speedtest.net/result/1406608213.png


Na górę
Post: wt, 14 mar 2017 10:25:20 
   Tytuł: Re: UKE - raport
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obserwator
Obserwator

Rejestracja: wt, 15 sty 2013 11:36:20
Posty: 26
Lokalizacja: Kruszwica
Cześć,
Czy sprzedając Telewizję IPTV, np. od Evio, musimy wypełniać więcej formularzy niż F00 i F06?
Czy w F00 musimy zaznaczyć pozycję 00.03.2.7.4?


Na górę
Post: wt, 14 mar 2017 13:15:05 
   Tytuł: Re: UKE - raport
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodociany subskrybent
Młodociany subskrybent

Rejestracja: pn, 29 lip 2013 14:47:00
Posty: 262
moze mi ktos powiedziec dlaczego w tym ich popierd...ym SIIS co rok musze sie rejestrowac i wprowadzac wszystko od poczatku??? rok temu znowu sie zarejestrowalem, wszystko powprowadzalem i ok, a kur...a w tym roku juz gowno nie przyjmuje tych danych do logowania :sciana:


Na górę
Post: wt, 14 mar 2017 15:07:33 
   Tytuł: Re: UKE - raport
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista

Rejestracja: ndz, 18 wrz 2005 22:03:35
Posty: 642
Cebula pisze:
moze mi ktos powiedziec dlaczego w tym ich popierd...ym SIIS co rok musze sie rejestrowac i wprowadzac wszystko od poczatku??? rok temu znowu sie zarejestrowalem, wszystko powprowadzalem i ok, a kur...a w tym roku juz gowno nie przyjmuje tych danych do logowania :sciana:

Od wprowadzenia siisa ciagle.mam te same dane


Na górę
Post: wt, 14 mar 2017 21:33:28 
   Tytuł: Re: UKE - raport
Odpowiedz z cytatem
Offline
Wyciszony literat
Wyciszony literat

Rejestracja: czw, 19 lis 2009 21:33:04
Posty: 855
Cebula pisze:
moze mi ktos powiedziec dlaczego w tym ich popierd...ym SIIS co rok musze sie rejestrowac i wprowadzac wszystko od poczatku??? rok temu znowu sie zarejestrowalem, wszystko powprowadzalem i ok, a kur...a w tym roku juz gowno nie przyjmuje tych danych do logowania :sciana:


Mam to samo. Musiałem wystąpić do nich o te hasła jednorazowe. Dziwna sytuacja bo przez kilka lat od wprowadzenia siis miałem zawsze zapisywane hasło i pilnowałem tego a nagle kiedy trzeba było poprawić , zaktualizować dane na potrzeby popc wywaliło login i hasło.
A najlepsze jest to że te hasła muszą Ci przysłać na papierze a to trwa ze 2 tyg.


Na górę
Post: śr, 15 mar 2017 7:46:51 
   Tytuł: Re: UKE - raport
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista

Rejestracja: pt, 30 mar 2012 20:46:19
Posty: 713
Lokalizacja: PL
alien52 pisze:
Cebula pisze:
A najlepsze jest to że te hasła muszą Ci przysłać na papierze a to trwa ze 2 tyg.


nie wiem jak ty ale ja takie hasła dostałem od razu po złożeniu pierwszych dokumentów... na karce w załączników wygenerowane 20 losowych haseł...

_________________
Pomoc dla szymona: przelew:98175000120000000032333095 tytuł „SZYMON” sms: AT.RYCZERZ nr:72068 /2,46


Na górę
Post: śr, 22 mar 2017 12:24:14 
   Tytuł: Re: UKE - raport
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista
Awatar użytkownika

Rejestracja: wt, 07 mar 2006 10:37:15
Posty: 726
wino pisze:
Cebula pisze:
moze mi ktos powiedziec dlaczego w tym ich popierd...ym SIIS co rok musze sie rejestrowac i wprowadzac wszystko od poczatku??? rok temu znowu sie zarejestrowalem, wszystko powprowadzalem i ok, a kur...a w tym roku juz gowno nie przyjmuje tych danych do logowania :sciana:

Od wprowadzenia siisa ciagle.mam te same dane

Na taką ewentualność co roku się przygotowuję eksportując dane po zakończeniu ich wprowadzania :)


Na górę
Post: czw, 23 mar 2017 5:20:54 
   Tytuł: Re: UKE - raport
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodociany subskrybent
Młodociany subskrybent

Rejestracja: ndz, 01 sty 2012 15:15:16
Posty: 285
Lokalizacja: kuj-pom
U mnie w SIIS pokazuje, że nie moge importować pliku z danymi. Mam przejrzeć raport o błędach za poprzedni raport 2015, zrobić export, poprawić. Ja zrobiłem export. Naniosłem poprawki, zaktualizowałem zmiany jakie nastąpiły w ciągu roku, zrobiłem walidację, zrobiłem plik csv i nie mogę go importować do SIIS. Wie ktoś dlaczego ?


Na górę
Post: czw, 23 mar 2017 8:47:20 
   Tytuł: Re: UKE - raport
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik
Awatar użytkownika

Rejestracja: ndz, 18 gru 2005 14:42:14
Posty: 1338
Lokalizacja: Góry
Mam błędy że warstwa szkieletowa nie może być na WIFI 5GHz? WTF?


Na górę
Post: czw, 23 mar 2017 9:28:15 
   Tytuł: Re: UKE - raport
Odpowiedz z cytatem
Offline
Moderator
Moderator
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 14 kwie 2006 5:31:19
Posty: 4429
Lokalizacja: woj Śląskie
wojtekc pisze:
Mam błędy że warstwa szkieletowa nie może być na WIFI 5GHz? WTF?


To tylko ostrzeżenie, ja to olewam

_________________
Jardo


Na górę
Post: czw, 23 mar 2017 9:28:52 
   Tytuł: Re: UKE - raport
Odpowiedz z cytatem
Offline
Moderator
Moderator
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 14 kwie 2006 5:31:19
Posty: 4429
Lokalizacja: woj Śląskie
ferrit pisze:
U mnie w SIIS pokazuje, że nie moge importować pliku z danymi. Mam przejrzeć raport o błędach za poprzedni raport 2015, zrobić export, poprawić. Ja zrobiłem export. Naniosłem poprawki, zaktualizowałem zmiany jakie nastąpiły w ciągu roku, zrobiłem walidację, zrobiłem plik csv i nie mogę go importować do SIIS. Wie ktoś dlaczego ?


a co wywala?

_________________
Jardo


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 140 41 42 43 44 45 Następna


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest pn, 16 lip 2018 22:24:20

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl