Trzepak.pl


Forum zablokowane  Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.
Autor Wiadomość
Post: śr, 29 paź 2003 13:03:22 
Odpowiedz z cytatem
Mam siec LAN z serwerem i switchem, oraz SDI. Do jednego z kompow (komp A)podpinam dodatkowa sieciowke, a do niej kolejnego kompa (komp B), na ktorym chcem miec neta (SDI).
Tak jak wszyscy uzywam do tego celu WinRoute, DHCP nie chodzi wiec ustawiam Proxy (poprzez WinRoute na kompie A) i na kompie A (czyli tym z netem) strony nie chodza (szczegolnie portale), a na dodatkowym kompie wszystko ladnie smiga. O co chodzi?


Na górę
   
Post: śr, 29 paź 2003 15:32:42 
   Tytuł:
Odpowiedz z cytatem
sprawdz moze mtu na interfejsach laczacych te kompy...


Na górę
   
Post: śr, 05 lis 2003 16:35:48 
   Tytuł:
Odpowiedz z cytatem
Offline
Żółtodziób
Żółtodziób

Rejestracja: wt, 04 lis 2003 9:08:25
Posty: 17
Lokalizacja: Płock
Może coś pokręciłeś z konfiguracją DNS.


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Forum zablokowane  Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest sob, 20 paź 2018 0:29:29

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderator: Administratorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl