Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Autor Wiadomość
Post: pn, 04 lip 2016 15:09:10 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodociany subskrybent
Młodociany subskrybent

Rejestracja: pt, 18 mar 2011 11:14:00
Posty: 285
Czesc, prozaiczna (lekko śmieszna) sprawa.... zmieniłem pass na maszynie, jednak później wyszło iż klawiatura była uszkodzona i powtarzała się literówka, ustawiłem jakieś proste pass i za boga teraz nie pamiętam... jest jakaś szansa aby je odzyskać bać update'em nie zniszczyć wirtualek i mieć nowe pass ???

Ręce mi opadły ;-)


Na górę
Post: pn, 11 lip 2016 11:48:21 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista

Rejestracja: śr, 11 maja 2011 9:27:35
Posty: 710
http://www.top-password.com/knowledge/r ... sword.html


Na górę
Post: pn, 11 lip 2016 23:17:35 
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy szaleniec
trzepakowy szaleniec
Awatar użytkownika

Rejestracja: ndz, 21 sty 2007 20:41:55
Posty: 3858
Swoja droga niezla historia z ta klawiatura :)

_________________
http://www.digitalnet.pl


Na górę
Post: wt, 12 lip 2016 11:51:47 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodociany subskrybent
Młodociany subskrybent

Rejestracja: pt, 18 mar 2011 11:14:00
Posty: 285
Normalnie masakra, chyba skończy sie re instalką...


Na górę
Post: pn, 25 lip 2016 20:08:20 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Subskrybent
Subskrybent

Rejestracja: wt, 23 mar 2010 19:00:21
Posty: 305
A gdzie są vmki ? na jakim datastorze ?

Nie pamiętam dokładnie - ale local datastore defaultowy jest na osobnej partycji.
Jest szansa że przy reinstalacji wykryje że jest datastore i go podepnie.
Druga opcja - to poprostu podpiąć dysk i podmontować vmfsa i przegrać vmki.


Na górę
Post: czw, 28 lip 2016 7:46:25 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodociany subskrybent
Młodociany subskrybent

Rejestracja: pt, 18 mar 2011 11:14:00
Posty: 285
Musze się za to wziąć ale za dużo roboty ostatnio, wirtualki są na osobnym dysku vmware stoi na ssd'ku a na wiru jest 2TB hdd


Na górę
Post: sob, 12 lis 2016 22:41:44 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Czytelnik
Czytelnik

Rejestracja: śr, 03 cze 2009 15:38:57
Posty: 138
Lokalizacja: Raszyn
A tak z czystej ciekawości zapytam, zupełnie od czapy, jaki jest sens stawiać hyperwizor na dysku ssd a maszyny trzymać ba HDD, który ma wielokrotnie niższa wydajność niż ssd? To trochę bez sensu i nie logiczne.

Sory za archeologia, dopiero zobaczyłem że to dosyć stary temat.

_________________
mgreeeen.


Na górę
Post: ndz, 13 lis 2016 1:12:17 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodociany subskrybent
Młodociany subskrybent

Rejestracja: pt, 18 mar 2011 11:14:00
Posty: 285
mialem 32 gb na esxi no i dwa systemy maja po 120gb ssd i jeden dysk 2TB na miejsce ...


Na górę
Post: pn, 14 lis 2016 19:34:34 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista

Rejestracja: śr, 27 lip 2011 20:01:54
Posty: 516
Dałeś sobie radę z tym hasłem?
Miałem ostatnio ten sam problem i z pomocą przyszła wersja Live ubuntu.
Poradnik ze zdjęciami całkiem spoko, ja się opierałem na filmie na yt.

_________________
http://www.swiategzotyki.info - gdyby ktoś lubił rośliny egzotyczne :)


Na górę
Post: pn, 14 lis 2016 20:50:58 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodociany subskrybent
Młodociany subskrybent

Rejestracja: pt, 18 mar 2011 11:14:00
Posty: 285
Tak banalna robota 10-12 min wszystkiego :)


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest pn, 23 sty 2017 2:22:01

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl