Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Autor Wiadomość
Post: czw, 10 gru 2015 15:49:10 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista

Rejestracja: pn, 19 maja 2008 22:09:40
Posty: 643
witam,
nie wiem czy w dobrym temacie, ale szukam serwera VPS z systemem MikroTik.
lub po prostu serwera VPS z możliwością własnego ISO.
pewnie na serwerze takie rozwiązanie będzie oparte o wirtualizację vmWare.

lub jeżeli ktoś z Was może zaoferować serwer VPS z MikroTikiem, szybkim uploadem oraz adresem IP chętnie skorzystam.

_________________
http://webh.pl/?promo=11060


Na górę
Post: czw, 10 gru 2015 16:12:40 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Czytelnik
Czytelnik

Rejestracja: pn, 24 mar 2014 17:22:16
Posty: 127
podłączam sie


Na górę
Post: pn, 14 gru 2015 23:18:46 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodszy czytelnik
Młodszy czytelnik

Rejestracja: pn, 31 mar 2014 22:25:19
Posty: 68
Lokalizacja: PMI
Co masz na myśli mówiąc szybki upload 10Mbit ?? 100Mbit ?? 1Gbit
jakie moce obliczeniowe procek ram i dysk potrzebujesz lub do czego ma służyć?

Nigdy nie stawiałem mikrotika na WMware ale chyba nie powinno być przeszkód.


Na górę
Post: pt, 08 sty 2016 1:35:07 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Czytelnik
Czytelnik

Rejestracja: pn, 24 mar 2014 17:22:16
Posty: 127
ktoś coś? temat umarł?
ja szukam poprostu vps z mozliwoscia zainstalowania mikrotika. moze mieć 10mbit.


Na górę
Post: pt, 08 sty 2016 9:53:56 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz
Awatar użytkownika

Rejestracja: czw, 10 lip 2008 23:36:54
Posty: 1704
Lokalizacja: okolice Rzeszowa
zapytam sie z innej bajki, do czego ci potrzebny MT na VPS'ie? VPN? btest?

_________________
bitlan.com.pl


Na górę
Post: pt, 08 sty 2016 10:31:28 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Czytelnik
Czytelnik

Rejestracja: pn, 24 mar 2014 17:22:16
Posty: 127
a ma to jakies wieksze znaczenie ? VPN też ;)


Na górę
Post: pt, 08 sty 2016 10:32:47 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz
Awatar użytkownika

Rejestracja: czw, 10 lip 2008 23:36:54
Posty: 1704
Lokalizacja: okolice Rzeszowa
bo czasem nie ma sensu kombinowac.... i wystarczy linuxa odpalic..

_________________
bitlan.com.pl


Na górę
Post: pt, 08 sty 2016 10:35:32 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Czytelnik
Czytelnik

Rejestracja: pn, 24 mar 2014 17:22:16
Posty: 127
wiem, linuchy dwa są. Teraz potrzebny ROS.


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest czw, 19 lip 2018 4:02:18

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl