Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Autor Wiadomość
Post: śr, 18 paź 2017 9:15:28 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obserwator
Obserwator

Rejestracja: śr, 16 kwie 2008 15:34:12
Posty: 43
Mam taki problem z jedna końcówką radiolinii. Restartuje się w kółko. w moim odczuciu soft przy bootowaniu sie "wywalil". CZasem uda sie uruchomic z rescue connetion i nie restartuje się.
Czy jest to jakoś do ogarnięcia czy tylko fabryka?


Na górę
Post: śr, 18 paź 2017 15:44:07 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Starszy czytelnik
Starszy czytelnik

Rejestracja: ndz, 15 sty 2012 21:56:57
Posty: 170
Lokalizacja: Łódź
olejek pisze:
Mam taki problem z jedna końcówką radiolinii. Restartuje się w kółko. w moim odczuciu soft przy bootowaniu sie "wywalil". CZasem uda sie uruchomic z rescue connetion i nie restartuje się.
Czy jest to jakoś do ogarnięcia czy tylko fabryka?


Jesli uda Ci sie zalogowac to w zakladce Software trzeba zmienic flash z pamiecia. Przycisk Bench Switch. Pozniej oczywiscie sprowadzic grata do fabryki


Na górę
Post: śr, 18 paź 2017 20:51:41 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obserwator
Obserwator

Rejestracja: śr, 16 kwie 2008 15:34:12
Posty: 43
Takteż zrobiłem i podziałało :)


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: mpmac i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest wt, 25 wrz 2018 20:42:10

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl