Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 15 6 7 8 9
Autor Wiadomość
Post: ndz, 29 paź 2017 20:56:06 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Wyciszony literat
Wyciszony literat
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 30 lip 2004 23:29:52
Posty: 966
Lokalizacja: Wrocław
broken pisze:

Generalnie ja stosuję przetwornice Meanwell'a z izolacją galwaniczną - one są w zależności od mocy w różnych cenach od 100 do 300zł. Warto pamiętać, że w sprzęcie telco -48V na "dzień dobry" mamy +48V na obudowie. Dlatego warto pamiętać o tym, żeby wszystko sprawdzać żeby nie było zdziwienia bo ja tak uwaliłem z braku wiedzy również parę portów. W Elteku aby odizolować obudowę od napięcia +48V trzeba odkręcić specjalną śrubę - co polecam robić od razu żeby się nie zdziwić.

Jakiego Elteka i przetwornicy DC dokładnie używasz (model, link do produktu?)
Czyli ogólnie jak masz zasilacz np Meanwell 155C to na obudowie masz 48V ?

_________________
-------------------
ANS


Na górę
Post: sob, 18 lis 2017 15:40:45 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Wyciszony literat
Wyciszony literat
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 30 lip 2004 23:29:52
Posty: 966
Lokalizacja: Wrocław
czy polecacie taką przetwornicę do Mimosy:
http://cdr.pl/p5552,przetwornica-podnos ... 300-w.html

_________________
-------------------

ANS


Na górę
Post: sob, 18 lis 2017 22:43:03 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodociany subskrybent
Młodociany subskrybent

Rejestracja: pn, 31 maja 2010 19:52:51
Posty: 208
Lokalizacja: Grodzisk wllkp
ans01 pisze:
czy polecacie taką przetwornicę do Mimosy:
http://cdr.pl/p5552,przetwornica-podnos ... 300-w.html

SMIGAJĄ BEZ PROBLEMU MAM 6 SZTUK POD MIMOSE


Na górę
Post: ndz, 19 lis 2017 2:15:20 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Starszy czytelnik
Starszy czytelnik

Rejestracja: śr, 11 gru 2013 21:24:47
Posty: 195
pikol pisze:
ans01 pisze:
czy polecacie taką przetwornicę do Mimosy:
http://cdr.pl/p5552,przetwornica-podnos ... 300-w.html

SMIGAJĄ BEZ PROBLEMU MAM 6 SZTUK POD MIMOSE



Też potwierdzam.


Na górę
Post: pn, 26 mar 2018 19:39:15 
Odpowiedz z cytatem
Online
trzepakowy szaleniec
trzepakowy szaleniec

Rejestracja: wt, 06 lut 2007 13:29:28
Posty: 3503
Jak zasilamy mimosę ?
Na zasilaczu mamy:
3,6 +
1,2 return

kostka poe mikrotika, ma
4,5 +
7,8 -

Nie sprawdzając podłączyliśmy pod taką i działa.

Jak to w końcu dobrze zasilić z bufora? ;d Mode A, czy mode B :)

_________________
po godzinach... http://suzuki.a-ng.eu/forum/viewtopic.php?f=28&t=6570


Na górę
Post: pn, 26 mar 2018 20:07:23 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Subskrybent
Subskrybent

Rejestracja: pn, 23 sty 2012 12:39:19
Posty: 398
Chyba obojętnie, byleby było 48v


Na górę
Post: pn, 26 mar 2018 21:12:33 
Odpowiedz z cytatem
Online
trzepakowy szaleniec
trzepakowy szaleniec

Rejestracja: wt, 06 lut 2007 13:29:28
Posty: 3503
to możemy zasilić to równolegle z AF24, lub AF5?

_________________
po godzinach... http://suzuki.a-ng.eu/forum/viewtopic.php?f=28&t=6570


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 15 6 7 8 9


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest pn, 19 lis 2018 17:11:41

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl