Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 119 20 21 22 23
Autor Wiadomość
Post: wt, 16 maja 2017 10:04:00 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik

Rejestracja: wt, 28 sie 2007 20:53:46
Posty: 1481
pkrupnik pisze:
zajadacz pisze:
Dziś gadałem z wesspolem i twierdzą, że niektóre uszkodzenia naprawiają. Niestety na maila mi jeszcze nie odpisali, bo po rozmowie babka od nich mówiła, że nie wszystko są w stanie naprawić i lepiej żebym najpierw opisał jaka jest awaria, to powie czy w ogóle się podejmą. Nie wiem też ile wołają za diagnostykę i wycenę naprawy.



Niektore to znaczy, te ktore polegaja na wymianie softow, tego co mozna zrobic przez telnet. Jesli padl Ci nadajnik, to watpie by dokonali naprawy.



Mi naprawiali airfibery z padniętym radiem więc nie do końca.


Na górę
Post: pt, 15 gru 2017 14:38:38 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obserwator
Obserwator

Rejestracja: śr, 10 mar 2010 14:51:32
Posty: 26
Czy ktoś posiada najnowszy firmware do tej radiolinii i może się podzielić? Mój jest chyba z połowy 2015


Na górę
Post: pn, 18 gru 2017 10:20:25 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Starszy czytelnik
Starszy czytelnik

Rejestracja: ndz, 15 sty 2012 21:56:57
Posty: 170
Lokalizacja: Łódź
MarkoB pisze:
Czy ktoś posiada najnowszy firmware do tej radiolinii i może się podzielić? Mój jest chyba z połowy 2015



A czemu chcesz zmienic firmware? Sugeruje nie ruszac softu jesli radiolka dziala.


Na górę
Post: czw, 04 sty 2018 19:42:55 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obserwator
Obserwator

Rejestracja: śr, 10 mar 2010 14:51:32
Posty: 26
pkrupnik pisze:
MarkoB pisze:
Czy ktoś posiada najnowszy firmware do tej radiolinii i może się podzielić? Mój jest chyba z połowy 2015



A czemu chcesz zmienic firmware? Sugeruje nie ruszac softu jesli radiolka dziala.


Czasami CPU dość mocno pracuje na jednym z linków, tylko po jednej stronie tak że WWW do zarządzania ledwo się wchodzi.
I na jednym też był czasami problem z zalogowaniem, chyba error 255 jak pamietam.


Na górę
Post: pt, 05 sty 2018 10:08:32 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Starszy czytelnik
Starszy czytelnik

Rejestracja: ndz, 15 sty 2012 21:56:57
Posty: 170
Lokalizacja: Łódź
MarkoB pisze:
pkrupnik pisze:
MarkoB pisze:
Czy ktoś posiada najnowszy firmware do tej radiolinii i może się podzielić? Mój jest chyba z połowy 2015



A czemu chcesz zmienic firmware? Sugeruje nie ruszac softu jesli radiolka dziala.


Czasami CPU dość mocno pracuje na jednym z linków, tylko po jednej stronie tak że WWW do zarządzania ledwo się wchodzi.
I na jednym też był czasami problem z zalogowaniem, chyba error 255 jak pamietam.



O ile sie nie myle, to 'error 255" wystepuje w momencie wpisywania zlego hasla. Jesli chcesz najnowszy firmware, to napisz na priv - wysle Ci linka.


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 119 20 21 22 23


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest ndz, 23 wrz 2018 15:46:53

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl