Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 127 28 29 30 31
Autor Wiadomość
Post: pn, 22 sty 2018 23:01:49 
   Tytuł: Re: [UBNT] AirFiber24
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodociany subskrybent
Młodociany subskrybent

Rejestracja: czw, 18 cze 2009 12:45:49
Posty: 229
AF24 też mi się w biurze nigdy nie połączyły.


Na górę
Post: wt, 23 sty 2018 12:42:53 
   Tytuł: Re: [UBNT] AirFiber24
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik
Awatar użytkownika

Rejestracja: śr, 09 cze 2010 18:48:04
Posty: 1127
Lokalizacja: Suwałki
Bo przester jest a nawet jak nie to jak AF24 plecami do siebie położysz to się nie zapną.

_________________
AS198408; BT2299-RIPE
"Mucha nie kuca......."

IRCNET: #mikrotik.pl


Na górę
Post: wt, 23 sty 2018 20:26:20 
   Tytuł: Re: [UBNT] AirFiber24
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik
Awatar użytkownika

Rejestracja: ndz, 11 gru 2011 0:33:43
Posty: 1310
Na dachu spięły się od strzała. Ustawiałem na oko i tylko 4dB pomyłki.


Na górę
Post: sob, 03 lut 2018 19:13:39 
   Tytuł: Re: [UBNT] AirFiber24
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik
Awatar użytkownika

Rejestracja: ndz, 11 gru 2011 0:33:43
Posty: 1310
Chłopaki na nowym sofcie zaczęły mi sie cyrki z rosnącym pingiem na kablu do radiolinii a dzisiaj radiolinia przy sygnale -46 zmniejszyła sobie modulacje do 250M i wywaliła komunikat overload. Czyli co? Za mocny sygnał, za dużo na tx-ach poustawiałem? Na starych softach ani razu tak sie nie działo. Może af24 juz nie wyrabia pakietowo/połączeniowo. Ktoś wie ile wyrabia?


Na górę
Post: ndz, 04 lut 2018 3:59:20 
   Tytuł: Re: [UBNT] AirFiber24
Odpowiedz z cytatem
Offline
Subskrybent
Subskrybent

Rejestracja: pn, 04 paź 2010 0:26:30
Posty: 352
Za mocny sygnał.
Miałem tak jak w biurze ustawiałem AF24.
Zjedz na TX o 3dbm z każdej strony i sprawdz


Na górę
Post: ndz, 04 lut 2018 10:54:16 
   Tytuł: Re: [UBNT] AirFiber24
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz

Rejestracja: ndz, 29 kwie 2007 23:24:14
Posty: 1968
bobas69 pisze:
Chłopaki na nowym sofcie zaczęły mi sie cyrki z rosnącym pingiem na kablu do radiolinii a dzisiaj radiolinia przy sygnale -46 zmniejszyła sobie modulacje do 250M i wywaliła komunikat overload. Czyli co? Za mocny sygnał, za dużo na tx-ach poustawiałem? Na starych softach ani razu tak sie nie działo. Może af24 juz nie wyrabia pakietowo/połączeniowo. Ktoś wie ile wyrabia?

Miałeś dobrze a teraz masz lepiej :rotfl: Czas na wap60


Na górę
Post: ndz, 04 lut 2018 12:32:45 
   Tytuł: Re: [UBNT] AirFiber24
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy master
trzepakowy master

Rejestracja: śr, 12 mar 2008 16:12:35
Posty: 8298
dokładnie :) tak samo postrzegam ciągłą aktualizację softów w XM/XW itp

_________________
www.fiberion.pl


Na górę
Post: wt, 06 lut 2018 4:42:23 
   Tytuł: Re: [UBNT] AirFiber24
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik
Awatar użytkownika

Rejestracja: ndz, 11 gru 2011 0:33:43
Posty: 1310
A przerabiał ktos z was downgrade do 3.2 na żywo? My akurat przed apgrejdem robiliśmy do fabryki ze względu na brak kontaktu z radiolinią (soft 2.x więc wiadomo wirus) i po wgraniu 3.2 i potem 4.0.2 za każdym razem wracał sam do fabryki.
Nie chce mi się robić tego znowu o 2 w nocy ale stres jest że się wywali.


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 127 28 29 30 31


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest pt, 17 sie 2018 7:27:25

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl