Trzepak.pl
https://trzepak.pl/

Infomir :) wtopa :)
https://trzepak.pl/viewtopic.php?f=29&t=57610
Strona 1 z 1

Autor:  lordh [ czw, 11 sty 2018 12:54:02 ]
Tytuł:  Infomir :) wtopa :)

Znacie już nowość infomira?

Infomir od tego roku nie oferuje napraw pogwarancyjnych na terenie UE, gwarancja na nowo zakupiony sprzet to 2 lata. Czyli STB kupione do konca 2016 mozemy sobie w du... wsadzic, a nowe STB wymieniamy co 2 lata :) Ale numer! Jeżeli nadawcy nie zgodzą się w przyszłości na stosowanie Apek na smart TV to nasz biznes IPTV w du... mozemy sobie wsadzic. Na razie zapytałem ich czy wogóle mają jakiś serwis na naszej planecie, zobaczymy co odpiszą.

Autor:  spider59 [ czw, 11 sty 2018 15:45:00 ]
Tytuł:  Re: Infomir :) wtopa :)

nie przesadzaj na 2k dekoderów które obsługuje, pojedyncze sztuki klękły.. mowie o 254, 322 zobaczymy..

Autor:  halford [ wt, 16 sty 2018 16:28:23 ]
Tytuł:  Re: Infomir :) wtopa :)

Masz jakieś problemy z 322? Mi na Discovery zanika głos co kilka sekund...

Autor:  spider59 [ czw, 18 sty 2018 21:42:52 ]
Tytuł:  Re: Infomir :) wtopa :)

Nie nie odnotowałem są ogolnie wolniejsze niż 254, natomiast jeśli stalkerem obsługujesz te dekodery to przy unicast warto dodać przy adresie kanału ffrt http://10.200.254.1:4022/udp/2xx.x.1.x:1234

Autor:  lordh [ wt, 23 sty 2018 0:43:14 ]
Tytuł:  Re: Infomir :) wtopa :)

Jeżeli są jakieś przycinki w strumieniu, to traci synchronizację obraz/video. Gdy przełączałem strumienie na proxy MAG322 poprostu się wiesza czasami (konieczny restart). Potrafi przymulić tak że przełączanie między kanałami trwa kilka sekund.

Strona 1 z 1 Strefa czasowa UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/