Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Autor Wiadomość
Post: pt, 18 maja 2018 13:37:00 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Subskrybent
Subskrybent

Rejestracja: czw, 30 gru 2010 9:08:51
Posty: 317
Witam
Jakie rozwiązanie polecacie aby połączyć kilka szafek (w każdej switch) z główną szafką, jakim światłowodem?
myślę połączyć z głównej szafki do kilku szafek kilka włókien w topologi gwiazdy...


Na górę
Post: pt, 18 maja 2018 15:51:07 
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy master
trzepakowy master

Rejestracja: śr, 12 mar 2008 16:12:35
Posty: 8277
uważam że w tym przypadku najlepsze rezultaty da sprawny, niepołamany światłowód z kilkoma wtyczkami na kilku włóknach....

_________________
www.fiberion.pl


Na górę
Post: śr, 23 maja 2018 22:49:41 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik

Rejestracja: wt, 17 lut 2009 0:15:58
Posty: 1206
Lokalizacja: Kraków
narysuj o co ci chodzi te szafki są po kolei (np 8 klatek w jednym bloku) czy jakoś rozrzucone po terenie? (kilka budynków) czy jest między nimi jakaś trasa kablowa/kanalizacja/słupy cokolwiek?

jakie to switche
jakie odległości
jakie prędkości portów (100/1000/10000)

pozwól sobie pomóc i podaj choć garść informacji


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest śr, 18 lip 2018 11:11:11

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl