Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Autor Wiadomość
Post: wt, 08 sie 2017 20:58:41 
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy szaleniec
trzepakowy szaleniec

Rejestracja: wt, 06 lut 2007 13:29:28
Posty: 2997
Wie ktoś gdzie można dostać coś w podobie, ale w normalnych cenach?
http://ekotelhurtownia.pl/produkt/trojn ... elony.html

rura główna 40mm, wcinki 14mm, ewentualnie inne.

_________________
po godzinach... http://suzuki.a-ng.eu/forum/viewtopic.php?f=28&t=6570


Na górę
Post: śr, 09 sie 2017 0:19:35 
Odpowiedz z cytatem
Online
Powieściopisarz
Powieściopisarz
Awatar użytkownika

Rejestracja: czw, 10 lip 2008 23:36:54
Posty: 1607
Lokalizacja: okolice Rzeszowa
może coś takiego
http://www.sklepnawadnianie.pl/obejmy-s ... 73_74.html

_________________
bitlan.com.pl


Na górę
Post: śr, 09 sie 2017 8:09:53 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Żółtodziób
Żółtodziób

Rejestracja: sob, 11 maja 2013 16:57:08
Posty: 11
Szukaj odgaleznikow arot wavin. Takie Y V podobne jak podales w linku ale kosztujace kilkadziesiat zl. Pozniej do tego przejscie z opto 40 na mikrorurke jaka tam chcesz.


Na górę
Post: śr, 09 sie 2017 11:56:02 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Wyciszony literat
Wyciszony literat

Rejestracja: śr, 30 kwie 2008 23:21:40
Posty: 894
Lokalizacja: Warszawa
Karas pisze:
Wie ktoś gdzie można dostać coś w podobie, ale w normalnych cenach?
http://ekotelhurtownia.pl/produkt/trojn ... elony.html

rura główna 40mm, wcinki 14mm, ewentualnie inne.


A co Ty powiedz kombinujesz?

_________________
Trzepak nie jest dla idiotów :)
http://mikrotik.net.pl/wiki/Dokumentacj ... krotik_3.0
Polecam.


Na górę
Post: śr, 09 sie 2017 13:37:49 
Odpowiedz z cytatem
Online
Powieściopisarz
Powieściopisarz
Awatar użytkownika

Rejestracja: czw, 10 lip 2008 23:36:54
Posty: 1607
Lokalizacja: okolice Rzeszowa
MARTZIN Pewnie w gotową HDPE chce dorzucić kabel.

_________________
bitlan.com.pl


Na górę
Post: śr, 09 sie 2017 14:00:45 
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy szaleniec
trzepakowy szaleniec

Rejestracja: wt, 06 lut 2007 13:29:28
Posty: 2997
dokładnie, wcinka w istniejącą rurę

_________________
po godzinach... http://suzuki.a-ng.eu/forum/viewtopic.php?f=28&t=6570


Na górę
Post: śr, 09 sie 2017 18:13:50 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Starszy czytelnik
Starszy czytelnik

Rejestracja: czw, 07 kwie 2011 19:44:23
Posty: 173
w elmacie byly po chyba 60zl


Na górę
Post: śr, 09 sie 2017 19:32:48 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Żółtodziób
Żółtodziób

Rejestracja: ndz, 25 cze 2017 10:50:54
Posty: 3
my używamy takich z
http://xbest.pl/index.php?p1185,trojnik ... -40mm-y-45


Na górę
Post: śr, 09 sie 2017 19:36:34 
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy szaleniec
trzepakowy szaleniec

Rejestracja: wt, 06 lut 2007 13:29:28
Posty: 2997
chyba nie będzie wyjścia jak tak to zorganizować. Jeszcze trzeba przejściówki 40=>14mm
...ale jak się da to zamiast wcinać się do tej 40, to chyba lepiej polecieć cały odcinek od klienta do studni mikro 14mm.

_________________
po godzinach... http://suzuki.a-ng.eu/forum/viewtopic.php?f=28&t=6570


Na górę
Post: śr, 09 sie 2017 19:56:38 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik

Rejestracja: ndz, 27 wrz 2009 12:11:28
Posty: 1298
Lokalizacja: lubuskie
My robimu dziurki. Wciskamy DAC. Izolujemy i tyle. Nie robimy trojnikow. Tylko na sieci kiedys wybudowanej. Na nowych to odrazu wstawiamy przy posesjach.

_________________
pozdr.
Maciek


Na górę
Post: czw, 10 sie 2017 10:16:41 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Starszy czytelnik
Starszy czytelnik

Rejestracja: pn, 24 lis 2014 11:02:26
Posty: 150
saulenia pisze:


Z tego co widzę ten jest stały nie rozłożysz go.


Na górę
Post: czw, 10 sie 2017 22:27:55 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Moderator
Moderator
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 14 kwie 2006 5:31:19
Posty: 4384
Lokalizacja: woj Śląskie
radeks-dc pisze:
saulenia pisze:


Z tego co widzę ten jest stały nie rozłożysz go.


rozciąć wzdłuż:)ale z nakrętki będzie problem....

_________________
Jardo


Na górę
Post: czw, 17 sie 2017 21:52:59 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Wyciszony literat
Wyciszony literat

Rejestracja: śr, 30 kwie 2008 23:21:40
Posty: 894
Lokalizacja: Warszawa
saffi pisze:
My robimu dziurki. Wciskamy DAC. Izolujemy i tyle. Nie robimy trojnikow. Tylko na sieci kiedys wybudowanej. Na nowych to odrazu wstawiamy przy posesjach.


Ile sztuk i na jaką odległość jesteś w stanie "popchnąć" takiego DACa w HDPE?

_________________
Trzepak nie jest dla idiotów :)

http://mikrotik.net.pl/wiki/Dokumentacj ... krotik_3.0

Polecam.


Na górę
Post: pt, 18 sie 2017 9:00:24 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik

Rejestracja: ndz, 27 wrz 2009 12:11:28
Posty: 1298
Lokalizacja: lubuskie
robimy dziurkę taką aby wszedł DAC z włóknem 6mm, wychodzi generalnie max 4 kable w jednym kierunku.
do tej pory poszło najdalej ponad 50m. ale szło tak lekko że i pewnie i więcej by poszło.
taki odcinek rury dzielimy na 2, znaczy część domków pchamy w jeden koniec, a część w drugi.

_________________
pozdr.
Maciek


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 3 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest śr, 23 sie 2017 14:01:47

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl