Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Autor Wiadomość
Post: ndz, 20 sie 2017 15:21:22 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Wyciszony literat
Wyciszony literat

Rejestracja: wt, 19 sty 2010 15:55:19
Posty: 888
Lokalizacja: Polska
Witam, mam mały problem z podłączeniem urządzeń na kominie wykorzystuje urządzenie na kominie Mikrotik CSS106-1G-4P-1S na dole Mikrotik CCR-1036-12G-4S na urządzeniach pojawiają się błędy od strony CCR-1036 w RX-Status: Rx GCS Error i RX Code Error oraz Rx Pause.

Po drugiej stronie na CSS106-1G-4P w zakładce error jest sporo tylko e TX pauses.

Używam wkładek na 3km, testowalem z innymi i bylo podobnie jak i z wkładkami na 10km.

Czy może być to powodem zbyt dużej mocy ?


Na górę
Post: ndz, 20 sie 2017 17:20:45 
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy master
trzepakowy master

Rejestracja: śr, 12 mar 2008 16:12:35
Posty: 7642
Te zabawki MT są raczej źródłem problemów...

_________________
www.fiberion.pl


Na górę
Post: ndz, 20 sie 2017 17:53:20 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Wyciszony literat
Wyciszony literat

Rejestracja: wt, 19 sty 2010 15:55:19
Posty: 888
Lokalizacja: Polska
Orin pisze:
Te zabawki MT są raczej źródłem problemów...


Zamienił bym na coś innego co pracuje na 24V i ma gniazda SFP oraz min 5 portów POE.


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Piotr Cyberbajt i 4 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest wt, 22 sie 2017 9:24:20

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl