Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Autor Wiadomość
Post: wt, 24 maja 2016 21:52:22 
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy szaleniec
trzepakowy szaleniec
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn, 11 lut 2013 23:59:34
Posty: 3586
Lokalizacja: Szczecin
W Orange ostatnio standardem w Szczecinie jest upload większy od downloadu. Mają bardzo obciążoną sieć i nawet nie biorą się za odpalanie pasm 2600 i 800. Jak odpalą, to będzie chwilowy oddech, a za najpóźniej 2-3 lata będzie to samo co teraz ;) Generalnie to LTE jest ok, ale jako dostęp mobilny, do telefonu. Światła/kabla nic nie zastąpi.

_________________
http://advseo.pl


Na górę
Post: czw, 26 maja 2016 11:10:20 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Moderator
Moderator
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 14 kwie 2006 5:31:19
Posty: 4387
Lokalizacja: woj Śląskie
Znalezione na EPnT


Załączniki:
ikable.JPG
ikable.JPG [ 931.45 KiB | Przejrzano 3085 razy ]

_________________
Jardo
Na górę
Post: czw, 26 maja 2016 12:58:59 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz
Awatar użytkownika

Rejestracja: ndz, 04 maja 2008 16:17:14
Posty: 1555
Jardo to jest norma. Wszedzie gdzie PGE wymienia slupy z żn na wirowe to zamiast zgłosić do ISP wyciągają stare słupy wstawiają nowe i jeśli był hak wkręcany to nie zakładają na taśmie tylko jeb biorą ścinek drutu od siatki ogrodzeniowej i do slupa maliko na drucie. Nieważne czy nasze czy orange itd. Jak nie zapomne jutro porobie parę zdjęć jak to "ładnie" wygląda.....

_________________
Brakuje czasu żeby się dobrze wys....pać :x


Na górę
Post: czw, 26 maja 2016 15:15:11 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: wt, 08 lip 2008 22:26:02
Posty: 4596
U nas jest telefon dziś, że juro rano wymieniają tu i tu i ktoś by musiał być do przewieszenia :) oczywiście h.., że grafik cały zawalony ;)

_________________
Pozdr. Marcin


Na górę
Post: ndz, 29 maja 2016 17:09:54 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista
Awatar użytkownika

Rejestracja: ndz, 16 gru 2007 22:01:58
Posty: 504
Obrazek


Obrazek


Trzeba się dobrze przyjrzeć

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka


Na górę
Post: ndz, 29 maja 2016 18:18:41 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz

Rejestracja: pt, 21 paź 2005 11:38:47
Posty: 1856
Lokalizacja: k/Rzeszowa
Na początku pomyślałem sobie że trochę wątły ten słup na podwieszanie kabelka. Dopiero za chwile zobaczyłem że tam jest zapas i zawiesia kilka metrów przesunięte od słupa:)


Na górę
Post: pt, 15 lip 2016 7:44:41 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Moderator
Moderator
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 14 kwie 2006 5:31:19
Posty: 4387
Lokalizacja: woj Śląskie
Na złość?

Obrazek

_________________
Jardo


Na górę
Post: pt, 15 lip 2016 8:20:53 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn, 01 gru 2003 23:32:24
Posty: 720
Lokalizacja: Warszawa / Łódź / Sandomierz / Stalowa Wola / Tarnobrzeg
tak to wygląda u sąsiadów na podwórku i nikt się nie dopierdziela :)

Obrazek

_________________
Hua-Olt -Program: Zarządzanie, Dniagnostyka, Montoring OLT / ONT!
http://aizon.pl/index.php/hua-olt


Na górę
Post: pt, 15 lip 2016 8:45:45 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz
Awatar użytkownika

Rejestracja: ndz, 04 maja 2008 16:17:14
Posty: 1555
Jardo pisze:
Na złość?

Obrazek


bo powinno się montować do pełnej ścianki lub z dystansem do słupa.

_________________
Brakuje czasu żeby się dobrze wys....pać :x


Na górę
Post: sob, 16 lip 2016 11:09:38 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik
Awatar użytkownika

Rejestracja: śr, 14 gru 2005 18:36:09
Posty: 1318
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza
midland1 pisze:
Jardo pisze:
Na złość?


bo powinno się montować do pełnej ścianki lub z dystansem do słupa.

Potwierdzam, mufoprzełącznica powinna być zamontowana do pełnej ścianki tego słupa oraz na dystansie, w mojej okolicy Tauron tego wymaga właśnie po to aby takie kwiatki na słupach nie rosły.

_________________
Marcin Hajka
ConnectIT
AS56783


Na górę
Post: wt, 19 lip 2016 12:44:21 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Żółtodziób
Żółtodziób

Rejestracja: czw, 16 paź 2014 10:19:28
Posty: 15
Pewnej firmie w naszej okolicy chyba zabrakło malico więc okręcili kabel OFS 24F na haku i o dziwo za tą pętelką mają klienta :D

Obrazek


Na górę
Post: ndz, 21 sie 2016 7:51:10 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Subskrybent
Subskrybent
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 27 sie 2010 18:56:31
Posty: 398
Lokalizacja: Żywiec, Bielsko, Kraków
gllowa pisze:
co wy na to ?
Obrazek


G657.B3 :D

_________________
J. Wolfgang von Goethe

"Kto nie idzie do przodu, ten się cofa."


Na górę
Post: śr, 24 sie 2016 9:32:51 
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy master
trzepakowy master
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn, 01 mar 2004 17:24:42
Posty: 16182
Lokalizacja: Nowa Ruda
:DD


Załączniki:
comment_vunVpXOhMPK6hvuMLBDvoBfcLuH5tptq.jpg
comment_vunVpXOhMPK6hvuMLBDvoBfcLuH5tptq.jpg [ 865.05 KiB | Przejrzano 1989 razy ]

_________________
brk.network.devices - sieci komputerowe
http://devices.pl/
Na górę
Post: śr, 24 sie 2016 9:37:16 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn, 01 gru 2003 23:32:24
Posty: 720
Lokalizacja: Warszawa / Łódź / Sandomierz / Stalowa Wola / Tarnobrzeg
broken pisze:
:DD


jakbym widział robotę moich chłopaków przed poprawkami :P

_________________
Hua-Olt -Program: Zarządzanie, Dniagnostyka, Montoring OLT / ONT!
http://aizon.pl/index.php/hua-olt


Na górę
Post: czw, 25 sie 2016 6:55:04 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Wyciszony literat
Wyciszony literat
Awatar użytkownika

Rejestracja: śr, 24 kwie 2013 18:07:46
Posty: 829
Lokalizacja: Myszków
Może 20zł/spaw i jak działa to po co przepłacać?
:aqq:

_________________
http://www.morawiec.info - taki tam sobie blog


Na górę
Post: czw, 25 sie 2016 9:26:12 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Wyciszony literat
Wyciszony literat

Rejestracja: pt, 07 lut 2014 12:12:55
Posty: 950
adi399 pisze:
broken pisze:
:DD


jakbym widział robotę moich chłopaków przed poprawkami :P

A masz taki zestaw
Przed - po?


Na górę
Post: czw, 25 sie 2016 11:09:41 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Fanatyczny prenumerator
Fanatyczny prenumerator
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn, 02 wrz 2013 16:28:46
Posty: 434
no i nawet taki spawów nie potrzeba bo poco ?


Na górę
Post: czw, 25 sie 2016 11:33:58 
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy szaleniec
trzepakowy szaleniec

Rejestracja: ndz, 22 lis 2009 18:13:48
Posty: 2879
tacki są dla frajerów co nie potrafią zobić porządnego spawa, u nas spaw jest taki że prędzej pęknie mufa na pół niż spaw puści ;)


Na górę
Post: czw, 25 sie 2016 12:34:37 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Fanatyczny prenumerator
Fanatyczny prenumerator
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn, 02 wrz 2013 16:28:46
Posty: 434
kamikaze pisze:
tacki są dla frajerów co nie potrafią zobić porządnego spawa, u nas spaw jest taki że prędzej pęknie mufa na pół niż spaw puści ;)

A ja myślałem że spawy są dla frajerów co nie potrafia łączyć światłowodu na ślinę lub sklejać na super glue ;) ale skrzynka zacna.


Na górę
Post: czw, 25 sie 2016 14:01:05 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 28 paź 2005 0:39:53
Posty: 15640
Lokalizacja: Wrocław
to kabel szybkiego dostępu? Są takie z końcówkami fabrycznie gotowymi?

_________________
http://www.krt.net.pl - Internet Wrocław do domu
http://www.teleport.net.pl - Internet dla biznesu.


Na górę
Post: pt, 26 sie 2016 8:18:16 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Mistrz pióra
Mistrz pióra

Rejestracja: wt, 27 paź 2009 22:49:07
Posty: 2157
kamikaze pisze:
tacki są dla frajerów co nie potrafią zobić porządnego spawa, u nas spaw jest taki że prędzej pęknie mufa na pół niż spaw puści ;)

dla jasności kolega spawa migomatem :ok:

_________________
Motto ISP: czy się siedzi czy się leży abonament się należy :-)


Na górę
Post: pt, 26 sie 2016 14:08:40 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Fanatyczny prenumerator
Fanatyczny prenumerator
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn, 02 wrz 2013 16:28:46
Posty: 434
lukpiot pisze:
to kabel szybkiego dostępu? Są takie z końcówkami fabrycznie gotowymi?


Jak sobie taki zamówisz to Ci taki zrobią pod wymiar


Na górę
Post: pt, 26 sie 2016 16:30:16 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Starszy czytelnik
Starszy czytelnik

Rejestracja: czw, 07 kwie 2011 19:44:23
Posty: 183
Ten kabel bidnie wykonany... wlokna powinny byc zabezpieczone przy tubie. Kto to wklejal ?? Ja bym czegos takiego nie wyslal do klienta...
Pozatym widac tam spawy wiszace w powietrzu.


Na górę
Post: ndz, 26 mar 2017 12:11:57 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Subskrybent
Subskrybent

Rejestracja: pn, 04 paź 2010 0:26:30
Posty: 313
Obrazek


Obrazek


Czy mi sie wydaje czy cos jest nie tak?


Na górę
Post: czw, 11 maja 2017 10:58:39 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obserwator
Obserwator

Rejestracja: pn, 10 cze 2013 9:00:41
Posty: 35
A co oprócz włókna siedzi tam w peszlu? Bo jak odgromówka, to pierwsza sprawa to elektryk powinien zmienić zawód.

No i oczywiście te trytytki :D


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest wt, 24 paź 2017 3:54:50

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl