Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4 5 6
Autor Wiadomość
Post: śr, 31 sty 2018 22:19:10 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodociany subskrybent
Młodociany subskrybent

Rejestracja: czw, 07 kwie 2011 19:44:23
Posty: 206
darux pisze:
Janusz zrobił, bo szfagier go nauczył..
Działa? Działa..

Gdzie takie kwiatki można spotkać.??

Nie bardzo chcialo dzialac :D Jak by dzialo to by mnie tam nie bylo :)
Spawal synek dewelopera/kierownika...

Krakow :)


Na górę
Post: śr, 31 sty 2018 22:28:33 
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy master
trzepakowy master

Rejestracja: śr, 12 mar 2008 16:12:35
Posty: 8272
ręce opadają...

natomiast małe OT: gdzie można kupić takie tacki na 24 spawy jak na ostatnim zdjęciu? były wcześniej dostępne w Fibrain lecz się z nich wycofali na rzecz własnych. Tam były jednak minimalnie w żółtawym odcieniu, czyli podejrzewam że klepie ten wzór na wtryskarkach jeszcze ktoś?

_________________
www.fiberion.pl


Na górę
Post: czw, 01 lut 2018 0:03:46 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Fanatyczny prenumerator
Fanatyczny prenumerator
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn, 02 wrz 2013 16:28:46
Posty: 449
Co się czepiacie macie koła i pętle brakuje kwadratów i trójkątów :) ale warto zobaczyć jak pieprzą robotę. Co ja nie pospawam? Ja nie pospawam? Szkoda że na ślinę nie łączył.


Na górę
Post: wt, 27 lut 2018 23:40:13 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Fanatyczny prenumerator
Fanatyczny prenumerator

Rejestracja: wt, 08 gru 2009 9:21:34
Posty: 448
Skrzynki abonenckie w jednym z bloków.


Załączniki:
2018-02-19 18.33.45.jpg
2018-02-19 18.33.45.jpg [ 204.06 KiB | Przejrzano 1569 razy ]
Na górę
Post: śr, 28 lut 2018 0:42:30 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik

Rejestracja: wt, 17 lut 2009 0:15:58
Posty: 1206
Lokalizacja: Kraków
Pinki pisze:
Skrzynki abonenckie w jednym z bloków.


no co chcesz jest skrzynka- jest
są 2x RG6 - są
są 2x UTP - są
jest szkło zaspawane - jest

minister w rozporządzeniu nie napisał że ma być zamocowane i bezpieczne dla usera - to być nie musi

wiem kur...a m.ć boli serce jak się coś takiego widzi a jeszcze bardziej boli jak się ma świadczyć na tym czymś usługę i ma ona być przyzwoita i do tego że ktoś za takie ufo miał czelność wziąć pieniądze


Na górę
Post: śr, 21 mar 2018 17:43:26 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Czytelnik
Czytelnik

Rejestracja: ndz, 04 mar 2012 18:25:50
Posty: 144
Orin pisze:
ręce opadają...

natomiast małe OT: gdzie można kupić takie tacki na 24 spawy jak na ostatnim zdjęciu? były wcześniej dostępne w Fibrain lecz się z nich wycofali na rzecz własnych. Tam były jednak minimalnie w żółtawym odcieniu, czyli podejrzewam że klepie ten wzór na wtryskarkach jeszcze ktoś?


Może ze mnie archeolog, ale ta kaseta na 24 spawy jest z x-best :)

_________________
~~~Jaki masz kabel, takie masz usługi! ~~~


Na górę
Post: śr, 21 mar 2018 18:29:44 
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy master
trzepakowy master

Rejestracja: śr, 12 mar 2008 16:12:35
Posty: 8272
Dzięki za dobre chęci. Faktycznie, ta kaseta to popularny chińczyk, lecz okazuje się że podobna jest tylko w połowie do tej którą szukam.

Ta o którą mi chodzi miał w ofercie tylko Elmat i klepał to jakiś polski producent. Ostatnio znalazłem jedną sztukę w magazynie to przy okazji zrobię zdjęcie. Jest kilka szczegółów które odróżniają tą kasetę od innego badziewia na rynku

_________________
www.fiberion.pl


Na górę
Post: czw, 22 mar 2018 12:08:26 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodociany subskrybent
Młodociany subskrybent
Awatar użytkownika

Rejestracja: sob, 19 mar 2011 16:14:40
Posty: 228
Lokalizacja: Tarnów
@Orin jak czarna kasetka na 24 spawy z pokrywką, z której nie wylatają osłonki spawów, to robi je Nexus z Krakowa.

_________________
* pozdrowienia z kraju k*** i szatana


Na górę
Post: śr, 02 maja 2018 19:21:51 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Żółtodziób
Żółtodziób

Rejestracja: śr, 02 maja 2018 18:58:19
Posty: 2
Ręce mi opadły... 6 przełącznic na 6 klatek zostało odkupiona od developera (podobno pomiary zostały dołączone) potrzebowałem podłączyć kilka rfog-ów, nod nadaje +2,5 a na przełącznicy po przebyciu zaledwie 60/80m sygnał spadł na -13,7 myślę zrobię kilka pomiarów dla pewności i tu padłem nic mi nie przeszło... Ciężko było mi wyciągnąć przełącznice bo przewody były przyłapane od tyłu szafy do szyny RACK w końcu się udało i moim oczom ukazało się to!


Załączniki:
IMG_20180419_122646.jpg
IMG_20180419_122646.jpg [ 63.64 KiB | Przejrzano 724 razy ]
IMG_20180419_131210.jpg
IMG_20180419_131210.jpg [ 59.15 KiB | Przejrzano 724 razy ]
IMG_20180420_123957.jpg
IMG_20180420_123957.jpg [ 64.64 KiB | Przejrzano 724 razy ]
Na górę
Post: ndz, 08 lip 2018 19:00:54 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Żółtodziób
Żółtodziób

Rejestracja: pt, 04 mar 2016 22:43:02
Posty: 19
co by powiedzial na to zaklad energetyczny, albo urzad miasta:

https://www.youtube.com/watch?v=c82Vtk6-Rzc


Na górę
Post: pn, 09 lip 2018 21:32:25 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista

Rejestracja: wt, 18 lis 2003 22:54:41
Posty: 584
wirus86 pisze:
Ręce mi opadły... 6 przełącznic na 6 klatek zostało odkupiona od developera (podobno pomiary zostały dołączone) potrzebowałem podłączyć kilka rfog-ów, nod nadaje +2,5 a na przełącznicy po przebyciu zaledwie 60/80m sygnał spadł na -13,7 myślę zrobię kilka pomiarów dla pewności i tu padłem nic mi nie przeszło... Ciężko było mi wyciągnąć przełącznice bo przewody były przyłapane od tyłu szafy do szyny RACK w końcu się udało i moim oczom ukazało się to!


Łoo panie tacki to droga rzecz, oszczędza się :)


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4 5 6


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest pn, 16 lip 2018 23:56:31

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl