Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Autor Wiadomość
Post: śr, 29 lis 2017 19:48:50 
   Tytuł: Uplink 112r
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodociany subskrybent
Młodociany subskrybent

Rejestracja: czw, 06 sty 2011 10:13:37
Posty: 288
Witam czy spotkał się ktoś z problemem na końcówkach uplink 112r ? Mianowicie końcówka łączy się przez pppoe internet niby działa ale nie ma dostępu do niektórych serwerów np gracze nie mogą grać w lola. Po zmianie końcówki na 101z problem znika.


Na górę
Post: śr, 29 lis 2017 21:58:39 
   Tytuł: Re: Uplink 112r
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy master
trzepakowy master

Rejestracja: śr, 12 mar 2008 16:12:35
Posty: 8277
to chyba objaw jakiegoś botneta na tym sprzęcie. nie wiem dokładnie bo miałem ich raptem 3 sztuki

_________________
www.fiberion.pl


Na górę
Post: czw, 30 lis 2017 7:14:26 
   Tytuł: Re: Uplink 112r
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodociany subskrybent
Młodociany subskrybent

Rejestracja: czw, 06 sty 2011 10:13:37
Posty: 288
Czyli na serwis ?


Na górę
Post: czw, 07 gru 2017 0:30:11 
   Tytuł: Re: Uplink 112r
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik
Awatar użytkownika

Rejestracja: śr, 14 gru 2005 18:36:09
Posty: 1364
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza
kubas pisze:
Witam czy spotkał się ktoś z problemem na końcówkach uplink 112r ? Mianowicie końcówka łączy się przez pppoe internet niby działa ale nie ma dostępu do niektórych serwerów np gracze nie mogą grać w lola. Po zmianie końcówki na 101z problem znika.

Dziura w oprogramowaniu, sprawdź czy serwer DNS nie został podmieniony i nie dawaj ich na publicznym IP. 101Z są bezpieczne.

_________________
Marcin Hajka
ConnectIT
AS56783


Na górę
Post: śr, 13 gru 2017 9:58:20 
   Tytuł: Re: Uplink 112r
Odpowiedz z cytatem
Offline
Czytelnik
Czytelnik

Rejestracja: śr, 06 lut 2013 0:25:13
Posty: 119
Nowy soft ktoś już testował?
http://cdr.pl/download/uplink/EP112R_1. ... 2_S775.tar


Na górę
Post: pt, 16 lut 2018 16:54:40 
   Tytuł: Re: Uplink 112r
Odpowiedz z cytatem
Offline
Żółtodziób
Żółtodziób

Rejestracja: śr, 30 lip 2008 22:16:17
Posty: 10
atmel pisze:


Odgrzebuję bo jestem ciekawy czy warto aktualizować? Nie widzę starszego FW, więc po upgrade nie będzie odwrotu.

Jeszcze dwa pytania:

- czy komuś udało się przekierować porty na tym urządzeniu?
- jak zablokować port 80 na dostępie z zewnątrz?


Na górę
Post: śr, 11 kwie 2018 21:45:03 
   Tytuł: Re: Uplink 112r
Odpowiedz z cytatem
Offline
Czytelnik
Czytelnik

Rejestracja: śr, 06 lut 2013 0:25:13
Posty: 119
po upgrade działa ok


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest śr, 18 lip 2018 0:51:02

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl