Trzepak.pl

Regulamin forum


Wypowiedzi muszą stosować się do zasad ogólnie przyjętej "netykiety" wynikającej z dokumentu RFC 1855, zamieszczonego pod tym adresem:
http://www.ietf.org/rfc/rfc1855.txt
Osoby wypowiadające się tu "zawodowo" proszone są o logowanie się swoim imieniem i nazwiskiem, a w stopce ich wypowiedzi wskazane jest przedstawienie danych adresowych łącznie z linkiem do strony głównej przedsiębiorstwa lub organizacji, którą reprezentują.
Umieszczanie informacji reklamowych w wypowiedzi i w stopce nie jest wskazane a moderatorzy mogą ingerować usuwając takie posty w sposób nie podlegający dyskusji.



Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Autor Wiadomość
Post: śr, 20 gru 2017 9:42:00 
   Tytuł: Pytanie Capsman
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodszy czytelnik
Młodszy czytelnik

Rejestracja: wt, 18 lis 2014 18:56:13
Posty: 87
Witam,

Czy jak mam więcej niż jedną kartę WIFI w RB435 to mogę zarządzać wszystkimi z poziomu CAPSMAN-a? Aktualnie po wybraniu opcji CAP mam tylko możliwość wyboru jednej karty fizycznej WIFI.


Na górę
Post: śr, 20 gru 2017 11:27:39 
   Tytuł: Re: Pytanie Capsman
Odpowiedz z cytatem
Offline
Moderator
Moderator
Awatar użytkownika

Rejestracja: czw, 30 maja 2013 20:58:37
Posty: 2522
Lokalizacja: Wrocław
Tak, tylko przy konfiguracji AP musisz wybrać interfejsy wlan które mają być dostępne pod CAPSMAN

Obrazek

_________________
www.meblemeblarz.pl - meble na wymiar, zamówienie, Wrocław, Trzebnica, Prusice, Oborniki Śląskie


Na górę
Post: czw, 21 gru 2017 7:56:19 
   Tytuł: Re: Pytanie Capsman
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodszy czytelnik
Młodszy czytelnik

Rejestracja: wt, 18 lis 2014 18:56:13
Posty: 87
Nie mam bladego pojęcia czemu nie zauważyłem tych strzałek przy interfejsach w CAP, a trochę już w MT siedzę xD Bardzo dziękuje za pomoc :)


Na górę
Post: czw, 21 gru 2017 20:06:35 
   Tytuł: Re: Pytanie Capsman
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodociany subskrybent
Młodociany subskrybent
Awatar użytkownika

Rejestracja: ndz, 31 lip 2011 11:33:10
Posty: 225
Lokalizacja: Malbork
A można użyć dodatkowego ap?

_________________
datpol.pl - rozwiązania dla biznesu
Szmanda.info - wizytówka


Na górę
Post: czw, 21 gru 2017 21:44:09 
   Tytuł: Re: Pytanie Capsman
Odpowiedz z cytatem
Offline
Moderator
Moderator
Awatar użytkownika

Rejestracja: czw, 30 maja 2013 20:58:37
Posty: 2522
Lokalizacja: Wrocław
tzn?

_________________
www.meblemeblarz.pl - meble na wymiar, zamówienie, Wrocław, Trzebnica, Prusice, Oborniki Śląskie


Na górę
Post: śr, 27 gru 2017 17:35:58 
   Tytuł: Re: Pytanie Capsman
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodociany subskrybent
Młodociany subskrybent
Awatar użytkownika

Rejestracja: ndz, 31 lip 2011 11:33:10
Posty: 225
Lokalizacja: Malbork
cabana pisze:
tzn?

Wpinam np. tplinka do portu lan4

_________________
datpol.pl - rozwiązania dla biznesu
Szmanda.info - wizytówka


Na górę
Post: śr, 27 gru 2017 20:28:47 
   Tytuł: Re: Pytanie Capsman
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik

Rejestracja: czw, 10 lis 2011 17:44:20
Posty: 1460
Lokalizacja: W-wa
JarekMk pisze:
cabana pisze:
tzn?

Wpinam np. tplinka do portu lan4


Nikt nie zabrania. Tylko co przez to uzyskasz? Jezeli sadzisz ze capsman tym bedzie zarzadzal, to raczej sie nie doczekasz :)


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], widi i 5 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest śr, 24 sty 2018 7:46:54

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl