Trzepak.pl

Regulamin forum


Wypowiedzi muszą stosować się do zasad ogólnie przyjętej "netykiety" wynikającej z dokumentu RFC 1855, zamieszczonego pod tym adresem:
http://www.ietf.org/rfc/rfc1855.txt
Osoby wypowiadające się tu "zawodowo" proszone są o logowanie się swoim imieniem i nazwiskiem, a w stopce ich wypowiedzi wskazane jest przedstawienie danych adresowych łącznie z linkiem do strony głównej przedsiębiorstwa lub organizacji, którą reprezentują.
Umieszczanie informacji reklamowych w wypowiedzi i w stopce nie jest wskazane a moderatorzy mogą ingerować usuwając takie posty w sposób nie podlegający dyskusji.



Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 142 43 44 45 46
Autor Wiadomość
Post: pt, 29 gru 2017 11:17:04 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Moderator
Moderator
Awatar użytkownika

Rejestracja: czw, 18 lis 2010 9:00:53
Posty: 3260
Lokalizacja: Mazury
Na v6.41 przy braku konfiguracji, braku ruchu i zalogowaniu sie po wnbox`ie CPU potrafi skoczyć do 35% obciążenia, natomiast na hEX`ie 0-5%. skopane

_________________
http://kazuko.pl - moje spojrzenie na sieć ☚☜☚☜


Na górę
Post: pt, 29 gru 2017 12:24:34 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Żółtodziób
Żółtodziób

Rejestracja: czw, 29 gru 2011 15:45:22
Posty: 17
U mnie hex bez udziwnień adsla obsługuje.
Mam jednego bridga.
Po wrzuceniu 6.41 przewalił się prawiłowo, ale odciął dostęp do routera.
Zresetowałem, wrzuciłem zapisany konfig i to samo.
Musiałem ustawić go od podstaw.


Na górę
Post: pt, 05 sty 2018 18:39:19 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Wyciszony literat
Wyciszony literat
Awatar użytkownika

Rejestracja: śr, 24 kwie 2013 18:07:46
Posty: 923
Lokalizacja: Myszków
RB333, po wifi download 5-6Mbit cały czas, Upload lepiej 10-15Mbit.
Karty
Kod:
Wireless (Atheros AR92xx)
, czy to 2,4GHz czy 5GHz. Wcześniej przed 6.41 wszystko ok, choć pamiętam że przy niedawno przy testowaniu jakiegoś RC też się tak działo.

_________________
http://www.morawiec.info - taki tam sobie blog


Na górę
Post: pt, 05 sty 2018 19:43:27 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodociany subskrybent
Młodociany subskrybent

Rejestracja: pn, 13 lip 2015 20:13:35
Posty: 251
Lokalizacja: Oświęcim
Wywal już tego RB333 :D


Na górę
Post: pt, 05 sty 2018 20:06:01 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista

Rejestracja: ndz, 27 lip 2014 13:37:16
Posty: 671
Lokalizacja: Jastrzebie-Zdrój
Ja mam jeszcze 133 w jednym miejscu, ale przy 8Mbps sie zatyka jakby :D


Na górę
Post: pt, 05 sty 2018 20:47:07 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Wyciszony literat
Wyciszony literat
Awatar użytkownika

Rejestracja: śr, 24 kwie 2013 18:07:46
Posty: 923
Lokalizacja: Myszków
Ten RB333 to mój stary router i spokojnie dawał radę do 50Mbit, przez radio tak samo wcześniej nie miałem problemu. I coś nagle się popsuło i mam wymieniać sprzęt?

_________________
http://www.morawiec.info - taki tam sobie blog


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 142 43 44 45 46


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: tomson23 i 8 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest śr, 24 sty 2018 13:11:50

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl