Trzepak.pl

Regulamin forum


Wypowiedzi muszą stosować się do zasad ogólnie przyjętej "netykiety" wynikającej z dokumentu RFC 1855, zamieszczonego pod tym adresem:
http://www.ietf.org/rfc/rfc1855.txt
Osoby wypowiadające się tu "zawodowo" proszone są o logowanie się swoim imieniem i nazwiskiem, a w stopce ich wypowiedzi wskazane jest przedstawienie danych adresowych łącznie z linkiem do strony głównej przedsiębiorstwa lub organizacji, którą reprezentują.
Umieszczanie informacji reklamowych w wypowiedzi i w stopce nie jest wskazane a moderatorzy mogą ingerować usuwając takie posty w sposób nie podlegający dyskusji.



Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Autor Wiadomość
Post: wt, 11 mar 2008 11:15:27 
   Tytuł: alix
Odpowiedz z cytatem
Offline
Subskrybent
Subskrybent

Rejestracja: sob, 19 sty 2008 0:25:38
Posty: 374
Lokalizacja: Myszków
Witam,

mam takie male pytanko na temat plyty ALIX-BOARD-1C. ona ma zlacze pci, zawsze do niej dopinam rb14, ale teraz mam pytanie czy jak podebne przejsciowke z pci na 2xpci i wtedy do niej bym wpial sieciowke i rb14, dzialalo by to ?? poprostu podtrzebuje 2 niezalezne porty lan


Na górę
Post: wt, 11 mar 2008 12:11:08 
   Tytuł:
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz

Rejestracja: wt, 12 cze 2007 11:57:30
Posty: 1942
Jezeli tylko nie wystapia konflikty przerwan na plytce to bedzie wszystko dzialalo ok.


Na górę
Post: wt, 11 mar 2008 13:16:29 
   Tytuł:
Odpowiedz z cytatem
Offline
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 28 paź 2005 0:39:53
Posty: 15821
Lokalizacja: Wrocław
obecnie żadne risery z tego co wiem nie działają z alixami

_________________
http://www.krt.net.pl - Internet Wrocław do domu
http://www.teleport.net.pl - Internet dla biznesu.


Na górę
Post: wt, 11 mar 2008 14:24:37 
   Tytuł:
Odpowiedz z cytatem
Offline
Subskrybent
Subskrybent

Rejestracja: sob, 19 sty 2008 0:25:38
Posty: 374
Lokalizacja: Myszków
czyli nie bedzie mi to dzialac??:(
kurcze zalezy mi bym mial 2 sieciowki i jakies 4 karty minipci


Na górę
Post: wt, 11 mar 2008 16:54:06 
   Tytuł:
Odpowiedz z cytatem
Offline
Wyciszony literat
Wyciszony literat
Awatar użytkownika

Rejestracja: wt, 25 wrz 2007 8:50:42
Posty: 981
wiem, że to nie rozwiązanie... ale te płyty mają chyba też USB? :zlosnik:

_________________
Obrazek

Obrazek

;]


Na górę
Post: wt, 11 mar 2008 17:00:27 
   Tytuł:
Odpowiedz z cytatem
Offline
Subskrybent
Subskrybent

Rejestracja: sob, 19 sty 2008 0:25:38
Posty: 374
Lokalizacja: Myszków
myslisz ze mt wykryje sieciowke na usb??


Na górę
Post: wt, 11 mar 2008 19:38:15 
   Tytuł:
Odpowiedz z cytatem
Offline
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 28 paź 2005 0:39:53
Posty: 15821
Lokalizacja: Wrocław
MT nie wspiera ZTCW portów USB.

a nie możesz zrobić vlanów?

_________________
http://www.krt.net.pl - Internet Wrocław do domu
http://www.teleport.net.pl - Internet dla biznesu.


Na górę
Post: wt, 11 mar 2008 20:05:05 
   Tytuł:
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy master
trzepakowy master
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn, 01 mar 2004 17:24:42
Posty: 16480
Lokalizacja: Nowa Ruda
damianos88 pisze:
myslisz ze mt wykryje sieciowke na usb??
nie wykrywa ;) sprawdzalem ale VLAny dzialaja ;)

_________________
brk.network.devices - sieci komputerowe
http://devices.pl/


Na górę
Post: śr, 12 mar 2008 16:26:40 
   Tytuł:
Odpowiedz z cytatem
Offline
Subskrybent
Subskrybent

Rejestracja: sob, 19 sty 2008 0:25:38
Posty: 374
Lokalizacja: Myszków
po testach mowie ze nie da rady przejsciowke wsadzic, wogole mt nie wstaje wtedy, nad vlan pomysle, jeszcze mi sie tak nie pali z ta druga sieciowka


Na górę
Post: śr, 12 mar 2008 19:26:00 
   Tytuł:
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista

Rejestracja: pt, 22 kwie 2005 21:05:27
Posty: 578
Lokalizacja: Ostróda
A nie lepiej kupić np coś takiego :

http://allegro.pl/item323002391_karta_s ... n_pci.html

_________________
brak.


Na górę
Post: śr, 12 mar 2008 19:54:09 
   Tytuł:
Odpowiedz z cytatem
Offline
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 28 paź 2005 0:39:53
Posty: 15821
Lokalizacja: Wrocław
a gdzie wrzucisz karty mpci?

_________________
http://www.krt.net.pl - Internet Wrocław do domu
http://www.teleport.net.pl - Internet dla biznesu.


Na górę
Post: czw, 13 mar 2008 0:42:36 
   Tytuł:
Odpowiedz z cytatem
Offline
Mistrz pióra
Mistrz pióra

Rejestracja: ndz, 29 kwie 2007 23:24:14
Posty: 2025
Myślę, że jest rozwiązanie. Po prostu kup rj45 na minipci. Tylko nie zawsze jest dostępna, kiedyś takie cudo widziałem na allegro.


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: venthyln i 10 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest śr, 14 lis 2018 10:31:24

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl