Trzepak.pl

Regulamin forum


Wypowiedzi muszą stosować się do zasad ogólnie przyjętej "netykiety" wynikającej z dokumentu RFC 1855, zamieszczonego pod tym adresem:
http://www.ietf.org/rfc/rfc1855.txt
Osoby wypowiadające się tu "zawodowo" proszone są o logowanie się swoim imieniem i nazwiskiem, a w stopce ich wypowiedzi wskazane jest przedstawienie danych adresowych łącznie z linkiem do strony głównej przedsiębiorstwa lub organizacji, którą reprezentują.
Umieszczanie informacji reklamowych w wypowiedzi i w stopce nie jest wskazane a moderatorzy mogą ingerować usuwając takie posty w sposób nie podlegający dyskusji.



Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Autor Wiadomość
Post: sob, 10 lis 2018 8:04:33 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn, 13 mar 2006 23:01:57
Posty: 639
Witam
Czy ktos produkcujnie odwazyl sie zostawic na bazach z ubnt AC wybor czestotliwosci na auto ??? Kiedys w serii M probowalem, ale byla straszna kicha, ciekaw jestem jak to sie sprawuje w AC.


Na górę
Post: sob, 10 lis 2018 11:14:54 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz

Rejestracja: wt, 17 lut 2009 0:15:58
Posty: 1719
Lokalizacja: Kraków
widi pisze:
Witam
Czy ktos produkcujnie odwazyl sie zostawic na bazach z ubnt AC wybor czestotliwosci na auto ??? Kiedys w serii M probowalem, ale byla straszna kicha, ciekaw jestem jak to sie sprawuje w AC.

na M5 mam 90% baz na auto i działa OK ale na AC jest różnie


Na górę
Post: sob, 10 lis 2018 13:12:21 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn, 13 mar 2006 23:01:57
Posty: 639
a jaki teren ? miasto, wies, zadupie ???


Na górę
Post: sob, 10 lis 2018 14:27:13 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz

Rejestracja: wt, 17 lut 2009 0:15:58
Posty: 1719
Lokalizacja: Kraków
widi pisze:
a jaki teren ? miasto, wies, zadupie ???

Kraków


Na górę
Post: wt, 13 lis 2018 16:55:47 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn, 13 mar 2006 23:01:57
Posty: 639
taaa ustawilem na jednej bazie (8.5.8) na auto, to wskoczyl na czestotliwosc, capacity TX 2mbps :) do dupy z takim automatem.


Na górę
Post: wt, 13 lis 2018 17:05:41 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz

Rejestracja: wt, 17 lut 2009 0:15:58
Posty: 1719
Lokalizacja: Kraków
widi pisze:
taaa ustawilem na jednej bazie (8.5.8) na auto, to wskoczyl na czestotliwosc, capacity TX 2mbps :) do dupy z takim automatem.

na AC masz taką fajną funkcję magic


Na górę
Post: wt, 13 lis 2018 18:34:39 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Żółtodziób
Żółtodziób

Rejestracja: śr, 19 lut 2014 10:54:00
Posty: 17
hub_lan pisze:
widi pisze:
taaa ustawilem na jednej bazie (8.5.8) na auto, to wskoczyl na czestotliwosc, capacity TX 2mbps :) do dupy z takim automatem.

na AC masz taką fajną funkcję magic


Witam, jak już mowa o funkcji AIRMAGIC to na PowerBeam 5AC 400 | WA.v8.5.8 jest i działa natomiast na PowerBeam 5AC 500 | XC.v8.5.8 nie działa jest nie aktywna wykres RF Environment też nie aktywny mam uwalony sprzęt czy wersja XC tak po prostu już ma bo czegoś jej brakuję?


Załączniki:
75.jpg
75.jpg [ 72.77 KiB | Przejrzano 476 razy ]
Na górę
Post: wt, 13 lis 2018 18:47:25 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Fanatyczny prenumerator
Fanatyczny prenumerator

Rejestracja: pn, 07 lis 2011 13:21:17
Posty: 489
Lokalizacja: Limanowa
marioalibaba33 pisze:

Witam, jak już mowa o funkcji AIRMAGIC to na PowerBeam 5AC 400 | WA.v8.5.8 jest i działa natomiast na PowerBeam 5AC 500 | XC.v8.5.8 nie działa jest nie aktywna wykres RF Environment też nie aktywny mam uwalony sprzęt czy wersja XC tak po prostu już ma bo czegoś jej brakuję?


Zakładka:

system-->>AIRVIEW (ON)

po obu stronach włącz i powinno działać

_________________
http://www.AirplusN.pl


Na górę
Post: wt, 13 lis 2018 20:31:41 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Żółtodziób
Żółtodziób

Rejestracja: śr, 19 lut 2014 10:54:00
Posty: 17
lanc70 pisze:
marioalibaba33 pisze:

Witam, jak już mowa o funkcji AIRMAGIC to na PowerBeam 5AC 400 | WA.v8.5.8 jest i działa natomiast na PowerBeam 5AC 500 | XC.v8.5.8 nie działa jest nie aktywna wykres RF Environment też nie aktywny mam uwalony sprzęt czy wersja XC tak po prostu już ma bo czegoś jej brakuję?


Zakładka:

system-->>AIRVIEW (ON)

po obu stronach włącz i powinno działać


Coś u mnie tak nie działa, na WA jest a na XC niestety nie ma


Załączniki:
75.jpg
75.jpg [ 118.15 KiB | Przejrzano 441 razy ]
65.jpg
65.jpg [ 117.56 KiB | Przejrzano 441 razy ]
Na górę
Post: wt, 13 lis 2018 23:27:06 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Subskrybent
Subskrybent

Rejestracja: pt, 01 cze 2012 22:57:05
Posty: 307
Lokalizacja: woj.śląskie
Wersja XC to starsza wersja sprzętowa i nie ma tej funkcji. U mnie też nie mam tych opcji.


Na górę
Post: czw, 15 lis 2018 15:08:57 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Żółtodziób
Żółtodziób

Rejestracja: śr, 19 lut 2014 10:54:00
Posty: 17
GieTe pisze:
Wersja XC to starsza wersja sprzętowa i nie ma tej funkcji. U mnie też nie mam tych opcji.



Dzięki za informacje :ok:


Na górę
Post: wt, 20 lis 2018 17:24:34 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn, 13 mar 2006 23:01:57
Posty: 639
Czy urzadzenie zmienia kanal gdy okaze sie, ze nagle zaszumienie znacznie sie zwiekszylo ??? Zauwazylem, ze dobiera kanal w momencie uruchamiania, pozniej, gdy cos go bedize zaklocac, CCQ spadnie, nawet nie probuje zmienic czestotliwosci, tylko meczy sie probujac przepchac kilka mbps.


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest śr, 19 gru 2018 1:59:27

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl