Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Autor Wiadomość
Post: sob, 13 mar 2004 11:56:43 
   Tytuł: Router a zmienny IP
Odpowiedz z cytatem
Czy moge podłączyć modem kablówki (MULTIMEDIA) firmy motorola do routera mając zmienny IP adres?


Na górę
   
Post: pn, 15 mar 2004 19:21:32 
   Tytuł:
Odpowiedz z cytatem
Ludzie, POMOCY!! Czy moge podłączyć jakikolwiek router mając zmienny, zewnętrzny adres IP? Czy to będzie działać?


Na górę
   
Post: pn, 15 mar 2004 20:08:22 
   Tytuł:
Odpowiedz z cytatem
Odpowiedź na najprostsze pytania zawsze przychodzi najtrudniej :).
Oczywiście że możesz - router ma wbudowanego klienta DHCP który pobiera wszystkie dane z serwera DHCP w sieci (kablówce), tak samo odbywa się to zresztą w przypadku routera dla Neostrady.
Inną sprawą jest czy Twój dostawca nie utrudnia podziału łącza (pole TTL w nagłówku IP), jeżeli tak jest to router sprzętowy na nic Ci się nie nada.
O TTL pisałem już więc poszukaj.


Na górę
   
Post: pn, 15 mar 2004 21:52:38 
   Tytuł:
Odpowiedz z cytatem
Przestudiowałem ten cały TTL, kolesie piszą na forach, że nawet udostępnianie neta im nie działa. W moim przypadku działa :-). Czy to może być oznaką że nie trzasneli tego TTL?


Na górę
   
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 3 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest pt, 19 paź 2018 3:21:33

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl