Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Autor Wiadomość
Post: pt, 06 lut 2004 11:52:38 
Odpowiedz z cytatem
Witam

Jak w temacie, jaki polecacie modem - głównie się rozchodzi mi o cenę i np o możliwość przekierowania portów bo mamy serwer w sieci i trochę byłoby go szkoda :wink: dodam żeby nie był zbyt trudny w konfiguracji, ale nie musi to być przez www :):) aż tak wygodny nie jestem.
Proszę o sugestie i podawanie w miarę możliwości ceny.


Na górę
   
Post: pt, 06 lut 2004 20:59:09 
   Tytuł: odpowiedz
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik
Awatar użytkownika

Rejestracja: śr, 12 lis 2003 11:23:56
Posty: 1098
słyszałem iż tpsa w nowej promocji neo oferuje jakiś ruter, tylko nie wiem za ile i co to za firma 8)


Na górę
Post: sob, 07 lut 2004 2:41:31 
   Tytuł:
Odpowiedz z cytatem
Modemorouter JAHT, i tylko to bym polecił. A co do telekomuny, to wątpię by dawali jakiś router i tym samym wspierali dzielenie neo. :roll:


Na górę
   
Post: śr, 18 lut 2004 13:53:11 
   Tytuł:
Odpowiedz z cytatem
Offline
Żółtodziób
Żółtodziób

Rejestracja: ndz, 15 lut 2004 23:15:14
Posty: 8
tak sie składa że mam podzielone Neo na modemo-routerze ADE4000 firmy Planet został on mi doradzony przez informatyka który instaluje sieci koszt jego to zaledwie 370zł. a możliwości ma bardzo dużo ,ustawień.Modem ten wykorzystuje zaawansowane mechanizmy sieciowe i bezpieczenstwa.Polecam,natomiast jeśli chodzi o telekomune to oferuje w tej chwili modemo-router Ethernet Switch St510 i wiem że jest również b.dobry.Cena 399 przy jednoczesnym wykupie neostrady ,bez neo 700zł. trochę przesadzili. :roll:


Na górę
Post: pt, 20 lut 2004 10:42:15 
   Tytuł:
Odpowiedz z cytatem
Ja też stoje przed wyborem modemo routera. Wybiore chyba ten od tpsa.

http://www.telekomunikacja.pl/internet/ ... switch.php


Na górę
   
Post: czw, 26 lut 2004 10:45:00 
   Tytuł:
Odpowiedz z cytatem
D-link DI-604. Tani. Wygodny w konfiguracji i ma spore możliwości .

Mam jeden do sprzedania. :D


Na górę
   
Post: pt, 26 mar 2004 14:13:54 
   Tytuł:
Odpowiedz z cytatem
Słyszałem że TPSA - zabrania dzielenia łącza a NEOSTRADZIE+ (chyba że kompy są w jednym mieszkaniu. A kary mają konkretne, potrójny abonament za każdy komputer - miesięcznie oczywście. Mnie ktoś sprzedał do TEPSY i zabuliłem, dobrze że tylko za 1 mesiąc. Teraz używam DSL, ale może Wam się uda - życze powodzena :lol:


Na górę
   
Post: pt, 26 mar 2004 22:40:24 
   Tytuł:
Odpowiedz z cytatem
Z tego co wiem ani na NEO ani na DSL nie ma możliwości "postawienia" swojego własnego modemu. Modemy przychodza z Francji juz skonfigurowane i nawet ci którzy je podpinają nie znają loginu, hasła ani ustawień.


Na górę
   
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest ndz, 21 paź 2018 11:04:32

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl