Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Autor Wiadomość
Post: śr, 01 lis 2017 10:49:28 
   Tytuł: Liczba rdzeni ?
Odpowiedz z cytatem
Offline
Czytelnik
Czytelnik
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 16 cze 2006 12:25:22
Posty: 148
Witajcie - używam procesor Xenona po instalacji windy pokazywał jak na zdjęciu 12 okien procesora, dziś pokazu 6 :/
Dlaczego?


Załączniki:
23131293_1597238743655919_1935224277_o.jpg
23131293_1597238743655919_1935224277_o.jpg [ 60.87 KiB | Przejrzano 2095 razy ]

_________________
-Jest druh Boruch?
-Nie ma druha Borucha!
Na górę
Post: śr, 01 lis 2017 12:37:13 
   Tytuł: Re: Liczba rdzeni ?
Odpowiedz z cytatem
Offline
Wyciszony literat
Wyciszony literat

Rejestracja: sob, 30 sie 2014 20:03:43
Posty: 851
HT może włącz po prostu w biosie. Swoją drogą na co tyle Ci tego? :)


Na górę
Post: śr, 01 lis 2017 13:21:26 
   Tytuł: Re: Liczba rdzeni ?
Odpowiedz z cytatem
Offline
Czytelnik
Czytelnik
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 16 cze 2006 12:25:22
Posty: 148
HT ale jak to włączyć? bo nie kumam
po co tyle? dotej pory miałem 4x1,8 i 3gb ramu i obróbka wideo trwała tygodniami a teraz oh...... i ta bym chciał jeszcze karte graficzną szybszą ;)

_________________
-Jest druh Boruch?

-Nie ma druha Borucha!


Na górę
Post: śr, 01 lis 2017 13:23:30 
   Tytuł: Re: Liczba rdzeni ?
Odpowiedz z cytatem
Offline
Moderator
Moderator
Awatar użytkownika

Rejestracja: czw, 30 maja 2013 20:58:37
Posty: 2616
Lokalizacja: Wrocław
Poszukaj w biosie związanego czegoś z tym: https://www.intel.com/content/www/us/en ... ology.html


Na górę
Post: śr, 01 lis 2017 13:39:16 
   Tytuł: Re: Liczba rdzeni ?
Odpowiedz z cytatem
Offline
Czytelnik
Czytelnik
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 16 cze 2006 12:25:22
Posty: 148
ok rozwiązane :)
w specyfikacji pisze że moze wejśc w tryb turbo 3ghz - automatycznie czy też trzeba ustawić?

_________________
-Jest druh Boruch?

-Nie ma druha Borucha!


Na górę
Post: śr, 01 lis 2017 19:58:01 
   Tytuł: Re: Liczba rdzeni ?
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik
Awatar użytkownika

Rejestracja: śr, 24 kwie 2013 18:07:46
Posty: 1267
Lokalizacja: Myszków
Zainstaluj sobie CPU-Z i sprawdź pod obciążeniem czy przechodzi na wyższe taktowanie niż nominalne czy nie.

_________________
http://www.morawiec.info - taki tam sobie blog


Na górę
Post: czw, 02 lis 2017 10:35:37 
   Tytuł: Re: Liczba rdzeni ?
Odpowiedz z cytatem
Offline
Wyciszony literat
Wyciszony literat

Rejestracja: sob, 30 sie 2014 20:03:43
Posty: 851
Susan Ward pisze:
ok rozwiązane :)


No ale wypadało by napisać jak :)


Na górę
Post: pt, 16 mar 2018 18:16:49 
   Tytuł: Re: Liczba rdzeni ?
Odpowiedz z cytatem
Offline
Czytelnik
Czytelnik
Awatar użytkownika

Rejestracja: ndz, 13 lut 2011 13:55:26
Posty: 117
Lokalizacja: Ziębice
djrobson pisze:
... Swoją drogą na co tyle Ci tego? :)


Załącznik:
2018-03-16 at 17-13-59.png
2018-03-16 at 17-13-59.png [ 20.84 KiB | Przejrzano 1102 razy ]
Bo się lepiej pracuje...


Załączniki:
2018-03-16 at 17-13-59.png
2018-03-16 at 17-13-59.png [ 20.84 KiB | Przejrzano 1102 razy ]
Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest wt, 18 wrz 2018 19:13:06

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl