Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Autor Wiadomość
Post: śr, 31 sty 2018 11:55:36 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Czytelnik
Czytelnik
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 05 cze 2015 0:30:13
Posty: 149
Lokalizacja: Myszków
Witam :chinczyk: Czy ktoś może dysponuje tymi sterownikami? Obszukałem się na internecie w nocy ale no za skarby ich nie chce znaleźć :czerwony: Tak samo potrzebny mi program StarBlaze 2.2.2 do obsługi (ale oczywiście zamiast programu pojawia mi się jakaś kosmiczna strzelanka :ups: :spioch: ). Dysponuje ktoś może takim zestawem softu? Z góry dziękuję za pomoc :)
Pozdrawiam!

_________________
Długie nieobecności spowodowane pracą, mogę się odzywać raz na parę dni :)


Na górę
Post: ndz, 11 lut 2018 9:15:46 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Czytelnik
Czytelnik
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 05 cze 2015 0:30:13
Posty: 149
Lokalizacja: Myszków
Ponawiam pytanie o powyższe sterowniki i oprogramowanie do modemu :)

_________________
Długie nieobecności spowodowane pracą, mogę się odzywać raz na parę dni :)


Na górę
Post: pn, 12 lut 2018 0:57:49 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik

Rejestracja: ndz, 19 lip 2009 10:41:45
Posty: 1087
http://skystar-2.com/server.php?filenam ... _2_001.zip


a tak w ogóle http://skystar-2.com/drivers.htm


Na górę
Post: pn, 12 lut 2018 5:01:09 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Czytelnik
Czytelnik
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 05 cze 2015 0:30:13
Posty: 149
Lokalizacja: Myszków
To jest do kart SkyStar, nie do modemu SkyStar 360E :ups:
Modem ten to Gilat Satellite 360, lub też inaczej Gilat 434XX (pod taką nazwą go zakupiłem), ale wg. sprzedającego jest zgodny ze SkyStarem 360E (stąd w systemie melduje się jako Gilat Satellite 360) i w instrukcji też się wszystko zgadza :ups: Wiem że zakręcone to, ale sam się próbuję w nim połapać. Póki co ustawiam go przez LAN z programem IDU360INSTALL, działa to ale nie mam sterowników USB :(

_________________
Długie nieobecności spowodowane pracą, mogę się odzywać raz na parę dni :)


Na górę
Post: wt, 13 lut 2018 14:25:55 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Starszy czytelnik
Starszy czytelnik

Rejestracja: sob, 07 cze 2008 14:27:52
Posty: 192
A sprawdź sobie: https://drp.su/en

To rozwiązanie wielokrotnie ratowało mi tyłek w przypadku dziwnego sprzętu do którego nie mogłem dostać sterowników, także może i tym razem się uda.


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest wt, 23 paź 2018 20:27:45

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl