Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4 5 6
Autor Wiadomość
Post: pn, 14 maja 2018 18:04:57 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Fanatyczny prenumerator
Fanatyczny prenumerator

Rejestracja: pt, 02 paź 2015 9:58:39
Posty: 434
Jaki procesor? Ile pamięci? Jaki flash?

Rozumiem, że nadal MiMo 2x2, gdzie 867 + 300 daje 1200 Mb/s.


Na górę
Post: pn, 14 maja 2018 19:41:13 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Czytelnik
Czytelnik

Rejestracja: pn, 02 lut 2015 20:46:49
Posty: 100
w.wrona pisze:
Kto chce przetestować nasz najnowszy wynalazek Uplink WR1200AC ? :)


Tak chcę.
Mam wokół siebie z 20 sieci na 2,4ghz i kolejne 10 na 5GHz. Chętnie to cudo sprawdzę :)


Na górę
Post: pn, 14 maja 2018 21:22:39 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz
Awatar użytkownika

Rejestracja: sob, 19 wrz 2009 1:11:53
Posty: 1845
Lokalizacja: Rybnik
RTL8197FS MIPS 24Kc 1GHz zintegrowane radio 2.4GHz b/g/n 2x2:2
RTL8812BR 5GHz a/n/ac 2x2:2 ze wsparciem Wave2 MU-MIMO
RTL8367RB 5-port gigabit switch
SKY85712-21 wzmacniacz 5Ghz min +24dB średnio +27dB max +31dB

Tak więc w tej cenie prawdziwa magia :)

_________________
Phicomm KE 2P - gigabit dual band AC1300 za 109.99 netto :)


Na górę
Post: pn, 14 maja 2018 21:54:51 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Fanatyczny prenumerator
Fanatyczny prenumerator

Rejestracja: pt, 02 paź 2015 9:58:39
Posty: 434
Czyli alternatywnego FW się nie doczeka.

Ile pamięci RAM i jaka kość flash?


Na górę
Post: pn, 14 maja 2018 22:10:04 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz
Awatar użytkownika

Rejestracja: sob, 19 wrz 2009 1:11:53
Posty: 1845
Lokalizacja: Rybnik
Nie doczeka się bo to RTL ale w wakacje będzie też coś taniego na MT7621A.

Pamięć potwierdzę jutro bo nie pamiętam. Moja mnie zawodzi :)

_________________
Phicomm KE 2P - gigabit dual band AC1300 za 109.99 netto :)


Na górę
Post: wt, 15 maja 2018 14:28:49 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik
Awatar użytkownika

Rejestracja: śr, 14 gru 2005 18:36:09
Posty: 1379
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza
w.wrona pisze:
Kto chce przetestować nasz najnowszy wynalazek Uplink WR1200AC ? :)

Szkoda, że nie było go na stoisku obok routera Phicom z AC podczas MiŚOT Meeting w Wiśle. Ciekawy jestem na ile dobrze przy tak niskiej cenie może działać sprzęt z AC i czy da się na nim zaryzykować z multicast ;)

Pewnie dorzucę 1 sztukę do paczki przy następnym zamówieniu.

_________________
Marcin Hajka
ConnectIT
AS56783


Na górę
Post: wt, 15 maja 2018 14:39:22 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz
Awatar użytkownika

Rejestracja: sob, 19 wrz 2009 1:11:53
Posty: 1845
Lokalizacja: Rybnik
COMmer pisze:
Szkoda, że nie było go na stoisku obok routera Phicom z AC podczas MiŚOT Meeting w Wiśle. Ciekawy jestem na ile dobrze przy tak niskiej cenie może działać sprzęt z AC i czy da się na nim zaryzykować z multicast ;)

Pewnie dorzucę 1 sztukę do paczki przy następnym zamówieniu.


Nie mieliśmy ze sobą bo sample mamy z chińskimi krzakami. Kontener dotarł dopiero wczoraj.
Ile taki router ma kosztować jak układy CPU+radio+switch to 5.70 USD i wzmacniacze 5G 4.00 USD? Reszta kosztuje tyle co nic :)

_________________
Phicomm KE 2P - gigabit dual band AC1300 za 109.99 netto :)


Na górę
Post: wt, 15 maja 2018 14:48:24 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik
Awatar użytkownika

Rejestracja: śr, 14 gru 2005 18:36:09
Posty: 1379
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza
w.wrona pisze:
COMmer pisze:
Szkoda, że nie było go na stoisku obok routera Phicom z AC podczas MiŚOT Meeting w Wiśle. Ciekawy jestem na ile dobrze przy tak niskiej cenie może działać sprzęt z AC i czy da się na nim zaryzykować z multicast ;)

Pewnie dorzucę 1 sztukę do paczki przy następnym zamówieniu.


Nie mieliśmy ze sobą bo sample mamy z chińskimi krzakami. Kontener dotarł dopiero wczoraj.
Ile taki router ma kosztować jak układy CPU+radio+switch to 5.70 USD i wzmacniacze 5G 4.00 USD? Reszta kosztuje tyle co nic :)

Sprzęt to jest racja, tanieje z racji masowej produkcji, bardziej obawiam się oprogramowania, którego bugi w wielu przypadkach uniemożliwiają korzystanie ze sprzętu. Stworzenie stabilnego softu generuje również spore koszty i tutaj zazwyczaj jest pies pogrzebany. Miejmy nadzieję, że w tym wypadku będzie dobrze :)

_________________
Marcin Hajka
ConnectIT
AS56783


Na górę
Post: wt, 15 maja 2018 18:36:40 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz
Awatar użytkownika

Rejestracja: sob, 19 wrz 2009 1:11:53
Posty: 1845
Lokalizacja: Rybnik
COMmer pisze:
Sprzęt to jest racja, tanieje z racji masowej produkcji, bardziej obawiam się oprogramowania, którego bugi w wielu przypadkach uniemożliwiają korzystanie ze sprzętu. Stworzenie stabilnego softu generuje również spore koszty i tutaj zazwyczaj jest pies pogrzebany. Miejmy nadzieję, że w tym wypadku będzie dobrze :)


Wrzuciliśmy screeny z softu więc możesz zerknąć na dostępne funkcjonalności :) Jest nawet język polski :D

_________________
Phicomm KE 2P - gigabit dual band AC1300 za 109.99 netto :)


Na górę
Post: śr, 16 maja 2018 12:22:08 
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy szaleniec
trzepakowy szaleniec

Rejestracja: ndz, 22 lis 2009 18:13:48
Posty: 3019
Papier wszystko przyjmie a czy ma funkcje działają zgodnie z założeniami to tylko produkcja po czasie pokaże


Na górę
Post: śr, 16 maja 2018 12:45:24 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz
Awatar użytkownika

Rejestracja: sob, 19 wrz 2009 1:11:53
Posty: 1845
Lokalizacja: Rybnik
kamikaze pisze:
Papier wszystko przyjmie a czy ma funkcje działają zgodnie z założeniami to tylko produkcja po czasie pokaże


Jeśli działają w WF2780 to w tym również powinny.
Dodatkowo jest znacznie mocniejszy CPU :)

Do oferty dodaliśmy też bardzo tani AP/repeater oparty na mediateku.

_________________
Phicomm KE 2P - gigabit dual band AC1300 za 109.99 netto :)


Na górę
Post: śr, 16 maja 2018 13:05:49 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Starszy czytelnik
Starszy czytelnik

Rejestracja: pn, 25 mar 2013 21:39:27
Posty: 189
Wojtek a pro po softu, jaką mamy pewność, że będzie rozwijany chociaż w kwestiach krytycznych?

Żeby nie skończyło się tak, jak z Netisami, że kilka krytycznych rzeczy nadal u nich nie jest naprawione (pomijam wadliwe wersje I).


Na górę
Post: śr, 16 maja 2018 13:28:57 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz
Awatar użytkownika

Rejestracja: sob, 19 wrz 2009 1:11:53
Posty: 1845
Lokalizacja: Rybnik
elektrobit pisze:
Wojtek a pro po softu, jaką mamy pewność, że będzie rozwijany chociaż w kwestiach krytycznych?


Tak jak ze wszystkim musi wystarczyć obietnica :)
Jeśli obecny soft nie będzie spełniał oczekiwań i nie będzie się niczego dało z nim zrobić to mamy również plan B.

Cytuj:
Żeby nie skończyło się tak, jak z Netisami, że kilka krytycznych rzeczy nadal u nich nie jest naprawione (pomijam wadliwe wersje I).


Netis nam by soft naprawił ale już nie handlujemy ich produktami. Chcieli nowych dystrybutorów to niech mają :)

_________________
Phicomm KE 2P - gigabit dual band AC1300 za 109.99 netto :)


Na górę
Post: czw, 17 maja 2018 12:00:52 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz
Awatar użytkownika

Rejestracja: sob, 19 wrz 2009 1:11:53
Posty: 1845
Lokalizacja: Rybnik
Znaleźliśmy pierwszy problem. Nie zmieniajcie języka na polski bo nie działają w nim poprawnie ustawienia szyfrowania wifi. Pracujemy nad poprawką.
W języku angielskim wszystko działa jak należy. Speedtest na 2.4G mamy u nas >100M, 5G mamy >400M, LAN mamy >800M.

_________________
Phicomm KE 2P - gigabit dual band AC1300 za 109.99 netto :)


Na górę
Post: pn, 04 cze 2018 15:35:06 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz
Awatar użytkownika

Rejestracja: sob, 19 wrz 2009 1:11:53
Posty: 1845
Lokalizacja: Rybnik
Poprawka gotowa, zaraz wrzucimy na www pod produkt :)

_________________
Phicomm KE 2P - gigabit dual band AC1300 za 109.99 netto :)


Na górę
Post: wt, 05 cze 2018 12:47:17 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista
Awatar użytkownika

Rejestracja: śr, 09 mar 2016 10:22:39
Posty: 728
Lokalizacja: P.W Batna
Wojtku o Wojtku ach Wojtku... :D
Załącznik:
trzepak.PNG
trzepak.PNG [ 25.37 KiB | Przejrzano 1032 razy ]


:okularnik:

_________________
www.anteny24.pl


Na górę
Post: wt, 05 cze 2018 14:44:06 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Moderator
Moderator

Rejestracja: pt, 02 lis 2007 19:20:15
Posty: 1495
Lokalizacja: Katowice
Panowie, ogarnijcie swoją agresywną politykę reklamowania się w każdym możliwym miejscu, bo zaczyna to być mocno irytujące dla innych użytkowników forum.

_________________
Andrzej Erenc - awHost.pl (Tanie i wydajne serwery VPS)


Na górę
Post: wt, 05 cze 2018 17:55:49 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz
Awatar użytkownika

Rejestracja: sob, 19 wrz 2009 1:11:53
Posty: 1845
Lokalizacja: Rybnik
Andrew_wojownik pisze:
Panowie, ogarnijcie swoją agresywną politykę reklamowania się w każdym możliwym miejscu, bo zaczyna to być mocno irytujące dla innych użytkowników forum.


Gdzie jest ta moja agresywna polityka reklamowania się w każdym możliwym miejscu? Serio pytam.

_________________
Phicomm KE 2P - gigabit dual band AC1300 za 109.99 netto :)


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4 5 6


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest pt, 16 lis 2018 15:25:48

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl