Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 136 37 38 39 4042 Następna
Autor Wiadomość
Post: pt, 20 lut 2015 18:07:57 
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy alchemik
trzepakowy alchemik

Rejestracja: czw, 23 lis 2006 17:26:03
Posty: 4730
chyba ktoś świeży zajął się wisp i niedoszedł jeszcze do hasła p2mp :)


Na górę
Post: pt, 20 lut 2015 18:12:55 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Mistrz pióra
Mistrz pióra
Awatar użytkownika

Rejestracja: śr, 13 sie 2008 23:30:20
Posty: 2293
LoL,
zapewne wszystkie 2,4 - 5 - 6ghz, dostępne kanały na UBI, wiszą na tym czymś :D


Na górę
Post: pt, 20 lut 2015 18:55:10 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Subskrybent
Subskrybent

Rejestracja: pn, 07 lis 2011 13:21:17
Posty: 395
Lokalizacja: Limanowa
a tu mam kolejne 2 kwiatki ze świata

Obrazek


a to mnie rozbawiło

Obrazek

_________________
http://www.AirplusN.pl


Na górę
Post: pt, 20 lut 2015 19:13:30 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista
Awatar użytkownika

Rejestracja: sob, 20 wrz 2008 22:03:38
Posty: 575
Ciekawe jak oni wchodzą na te maszty ?

_________________
Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić.
I wtedy pojawia się ten jeden,
który nie wie, że się nie da,
i on właśnie to coś robi.

Albert Einstein (1879 - 1955)


Na górę
Post: pt, 20 lut 2015 19:15:38 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Moderator
Moderator
Awatar użytkownika

Rejestracja: czw, 18 lis 2010 9:00:53
Posty: 2972
Lokalizacja: Mazury
Zycho pisze:
Ciekawe jak oni wchodzą na te maszty ?
Po odciągach :D

_________________
kazuko.pl - coś dla Twojej sieci
prorys.pl - kosztorysy, wizualizacje, projekty budynków


Na górę
Post: pt, 20 lut 2015 20:30:02 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Wyciszony literat
Wyciszony literat

Rejestracja: śr, 12 paź 2011 21:04:41
Posty: 990
a ja mam problem z polapaniem się w sektorach :D


Na górę
Post: pn, 02 mar 2015 14:19:54 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Czytelnik
Czytelnik

Rejestracja: czw, 19 maja 2011 11:56:26
Posty: 131
Lokalizacja: Stronie Sląskie
Baza na 2,4 :)


Załączniki:
DSC_0995.jpg
DSC_0995.jpg [ 432.23 KiB | Przejrzano 5065 razy ]
Na górę
Post: śr, 04 mar 2015 1:41:19 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodociany subskrybent
Młodociany subskrybent
Awatar użytkownika

Rejestracja: ndz, 30 mar 2014 0:22:17
Posty: 261
Lokalizacja: wrzaca
noyo pisze:
Zycho pisze:
Ciekawe jak oni wchodzą na te maszty ?
Po odciągach :D

wchodzić jak wchodzić ale jak tu sobie z kanałami poradzić;'P

_________________
www.coresystem.pl


Na górę
Post: śr, 04 mar 2015 9:19:47 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz

Rejestracja: wt, 17 lut 2009 1:37:06
Posty: 1748
Sa jeszcze tac dostawcy ktorzy nie maja pojecia, ze zeby wifi dobrze dzialalo trzeba poustawiac rozne kanaly :rotfl:


Na górę
Post: sob, 23 maja 2015 21:33:40 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Moderator
Moderator
Awatar użytkownika

Rejestracja: czw, 30 maja 2013 20:58:37
Posty: 2327
Lokalizacja: Wrocław
Może nie wifi, ale ....

Obrazek

_________________
www.meblemeblarz.pl - meble na wymiar, zamówienie, Wrocław, Trzebnica, Prusice, Oborniki Śląskie


Na górę
Post: ndz, 24 maja 2015 20:20:57 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz

Rejestracja: ndz, 29 kwie 2007 23:24:14
Posty: 1846
lanc70 pisze:
a tu mam kolejne 2 kwiatki ze świata

Jedno ebnięcie pioruna i nie ma nic :D
Normalnie szacun za takie coś :)
jeśli to działa, :rotfl: pewnie jak zakłucało anteny to dostawiali nowe :)


Na górę
Post: śr, 10 cze 2015 23:42:51 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodszy czytelnik
Młodszy czytelnik

Rejestracja: pn, 19 maja 2014 11:30:48
Posty: 70
Co do tego masztu,to konkurencja zawsze wiedziała ilu mają klientów bo każdy user ma swoje AP :zlosnik:


Na górę
Post: śr, 29 lip 2015 20:31:01 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Starszy czytelnik
Starszy czytelnik
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 05 cze 2009 7:32:27
Posty: 194
Najnowszej generacji switch do studzienek telekomunikacyjnych. Oczywiście optyczny te szare kable to tylko wyglądają jak skrętki tak naprawdę to światełko. Haha. :) :P

Obrazek


Na górę
Post: śr, 29 lip 2015 22:47:33 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 28 paź 2005 0:39:53
Posty: 15603
Lokalizacja: Wrocław
to juz wiem czemu tp tak zakazuje montowania urządzeń aktywnych... w życiu by mi nic takiego do głowy nie przyszło, że można switcha wrzucic :D

_________________
http://www.krt.net.pl - Internet Wrocław do domu
http://www.teleport.net.pl - Internet dla biznesu.


Na górę
Post: ndz, 06 wrz 2015 9:36:42 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodszy czytelnik
Młodszy czytelnik

Rejestracja: pn, 19 maja 2014 11:30:48
Posty: 70
Byłem tam poprawiać odciągi od masztu....Filmik przy okazji dla jajec....



https://www.youtube.com/watch?v=eO8Y5Opzz8k


Ostatnio zmieniony ndz, 06 wrz 2015 14:15:43 przez CrazyCalm, łącznie zmieniany 1 raz.

Na górę
Post: ndz, 06 wrz 2015 12:41:06 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Czytelnik
Czytelnik

Rejestracja: pt, 19 mar 2010 21:20:07
Posty: 117
Lokalizacja: Ciechanów
lanc70

zastanawiam się czy odciągów nie jest porównywalna liczba co anten:)

Może się nie znam ale kanałów to chyba już zabrakło...

_________________
ciechanow24.pl


Na górę
Post: pn, 14 wrz 2015 13:35:20 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz

Rejestracja: wt, 17 lut 2009 1:37:06
Posty: 1748
Kolejna rodzynka z Facebooka, tym razem z mojego rodzimego podwórka:

https://www.facebook.com/hejtedwronki/p ... 3377339449

Sądziłem, że wszystko już w życiu widziałem ale SXT zamkniętego w puszce na korytarzu jeszcze nie. Po drodze schody, okno i wielkie rozłożyste drzewo.


Na górę
Post: pt, 25 wrz 2015 20:59:42 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz
Awatar użytkownika

Rejestracja: wt, 11 gru 2007 17:07:51
Posty: 1606
Lokalizacja: eth0
Dobrze że nie uciąłem kabla przed demontażem...


Załączniki:
20130810_151555.jpg
20130810_151555.jpg [ 127.07 KiB | Przejrzano 2938 razy ]
20130810_151705.jpg
20130810_151705.jpg [ 102.34 KiB | Przejrzano 2938 razy ]

_________________
http://blog.outlaw.one.pl
Na górę
Post: sob, 26 wrz 2015 8:42:29 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Mistrz pióra
Mistrz pióra

Rejestracja: pt, 21 gru 2012 17:01:55
Posty: 2072
Lokalizacja: /usr/src/sys
za glupote powinien byc dodatkowy podatek, budzet bylby zalatany bardzo szybko.

Kurde szczescie miales.

_________________
Chcialbym zeby mi sie tak bardzo chcialo jak bardzo mi sie nie chce.


Na górę
Post: sob, 26 wrz 2015 9:37:29 
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy szaleniec
trzepakowy szaleniec

Rejestracja: ndz, 22 lis 2009 18:13:48
Posty: 2787
po skrętce 230V?????????? na dach, i to do tego szarej


Na górę
Post: sob, 26 wrz 2015 9:43:25 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Moderator
Moderator
Awatar użytkownika

Rejestracja: czw, 18 lis 2010 9:00:53
Posty: 2972
Lokalizacja: Mazury
Spotykałem takie rzeczy, przy poznawaniu starej sieci, a wystarczyło skorzystać z tego internetu i znaleźć jak działa poe :)

_________________
kazuko.pl - coś dla Twojej sieci
prorys.pl - kosztorysy, wizualizacje, projekty budynków


Na górę
Post: sob, 26 wrz 2015 10:00:39 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik

Rejestracja: ndz, 27 wrz 2009 12:11:28
Posty: 1284
Lokalizacja: lubuskie
no, my też jak jedziemy gdzieś do kogoś i ktoś zmienia operatora to tez zawsze patrzymy jak to najpierw było zasilane, bo mieliśmy już takiego jednego agenta u siebie na terenie co tak robił po skrętce 230v

_________________
pozdr.
Maciek


Na górę
Post: pn, 28 wrz 2015 15:27:43 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Moderator
Moderator
Awatar użytkownika

Rejestracja: czw, 18 lis 2010 9:00:53
Posty: 2972
Lokalizacja: Mazury
Takie rzeczy na http://informator.dipol.com.pl/informator_tv-sat_cctv_wlan_inf_dipo_2009_05.htm#07 8(
Załącznik:
000868+.jpg
000868+.jpg [ 70.97 KiB | Przejrzano 2762 razy ]

_________________
kazuko.pl - coś dla Twojej sieci
prorys.pl - kosztorysy, wizualizacje, projekty budynków


Na górę
Post: pn, 28 wrz 2015 16:32:38 
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy master
trzepakowy master

Rejestracja: śr, 12 mar 2008 16:12:35
Posty: 7593
6 lat temu wi-fi trochę wyglądało inaczej niż obecnie :)

_________________
www.fiberion.pl


Na górę
Post: pn, 28 wrz 2015 18:41:10 
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy szaleniec
trzepakowy szaleniec

Rejestracja: ndz, 22 lis 2009 18:13:48
Posty: 2787
Orin pisze:
6 lat temu wi-fi trochę wyglądało inaczej niż obecnie :)


No to z obrazka powyzej można by nazwać "instalacją referencyjną" :)


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Przejdź na stronę Poprzednia 136 37 38 39 4042 Następna


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest wt, 27 cze 2017 19:16:43

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl