Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Autor Wiadomość
Post: pn, 06 lis 2017 12:22:22 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista
Awatar użytkownika

Rejestracja: śr, 09 mar 2016 10:22:39
Posty: 732
Lokalizacja: P.W Batna
Z uwagi na częste zapytania o dostępność nowego softu do Totolinka 3002ru wrzucamy najnowszy update w wersji 1.0.8:

Do pobrania tutaj -> https://www.anteny24.pl/totolink-a3002r ... przewodowe



Zalecamy aktualizację.

:polacmu:

_________________
www.anteny24.pl


Na górę
Post: pn, 06 lis 2017 22:46:12 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodszy czytelnik
Młodszy czytelnik
Awatar użytkownika

Rejestracja: czw, 17 sty 2008 22:50:41
Posty: 56
Lokalizacja: Knurów
Gdzie lista zmian?

_________________
alfa-system.pl


Na górę
Post: wt, 07 lis 2017 11:06:27 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz

Rejestracja: pt, 21 paź 2005 11:38:47
Posty: 1896
Lokalizacja: k/Rzeszowa
Przypominam ze update trzeba robic na ustawieniach fabrycznych po inaczej rozwala ustawienia wiec zdalnie odpada


Na górę
Post: pn, 13 lis 2017 18:15:16 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik
Awatar użytkownika

Rejestracja: śr, 14 gru 2005 18:36:09
Posty: 1379
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza
Nowy soft 1.0.8 u naszych kilku klientów działa bez problemów, pewnie zaczniemy go wrzucać na wszystkich nowych instalacjach. Softu na stronie producenta jeszcze nie ma, przydałby się jednak changelog, generalnie różnic nie widać więc pewnie poprawili jakieś bugi.

_________________
Marcin Hajka
ConnectIT
AS56783


Na górę
Post: czw, 29 mar 2018 11:56:40 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Fanatyczny prenumerator
Fanatyczny prenumerator

Rejestracja: pt, 02 paź 2015 9:58:39
Posty: 437
Coś wiadomo na temat v1.1.0?

Obrazek


Na górę
Post: czw, 29 mar 2018 12:23:05 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista
Awatar użytkownika

Rejestracja: śr, 09 mar 2016 10:22:39
Posty: 732
Lokalizacja: P.W Batna
glitzy pisze:
Coś wiadomo na temat v1.1.0?

Obrazek



A możesz trochę bardziej rozwinąć temat... ? :D

_________________
www.anteny24.pl


Na górę
Post: czw, 29 mar 2018 12:46:13 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Fanatyczny prenumerator
Fanatyczny prenumerator

Rejestracja: pt, 02 paź 2015 9:58:39
Posty: 437
A co tu rozwijać?

Jest gdzieś do pobrania?


Na górę
Post: czw, 29 mar 2018 13:34:16 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista
Awatar użytkownika

Rejestracja: śr, 09 mar 2016 10:22:39
Posty: 732
Lokalizacja: P.W Batna
@glitzy - a skąd masz info że jest już w ogóle dostępny taki soft ?

_________________
www.anteny24.pl


Na górę
Post: czw, 29 mar 2018 13:43:34 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Fanatyczny prenumerator
Fanatyczny prenumerator

Rejestracja: pt, 02 paź 2015 9:58:39
Posty: 437
Obrazek nie działa?


Na górę
Post: czw, 29 mar 2018 15:44:02 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista
Awatar użytkownika

Rejestracja: śr, 09 mar 2016 10:22:39
Posty: 732
Lokalizacja: P.W Batna
Już napisałem w tej spr. do producenta... jak tylko będę miał sofcik to od razu dam info :ok:

_________________
www.anteny24.pl


Na górę
Post: pt, 13 kwie 2018 11:32:47 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista
Awatar użytkownika

Rejestracja: śr, 09 mar 2016 10:22:39
Posty: 732
Lokalizacja: P.W Batna
@glitzy - jak dalej zainteresowany to już mam firmware do 3002ru w wersji 1.1.0 :polacmu:

Firmware do pobrania znajdziesz tutaj -> https://www.anteny24.pl/totolink-a3002r ... przewodowe

_________________
www.anteny24.pl


Na górę
Post: pt, 13 kwie 2018 22:35:07 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik
Awatar użytkownika

Rejestracja: śr, 14 gru 2005 18:36:09
Posty: 1379
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza
aBaZ pisze:
@glitzy - jak dalej zainteresowany to już mam firmware do 3002ru w wersji 1.1.0 :polacmu:

Firmware do pobrania znajdziesz tutaj -> https://www.anteny24.pl/totolink-a3002r ... przewodowe

Jakiś changelog? Co zmienili?

_________________
Marcin Hajka
ConnectIT
AS56783


Na górę
Post: ndz, 15 kwie 2018 10:35:34 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Wyciszony literat
Wyciszony literat

Rejestracja: czw, 29 maja 2008 21:10:44
Posty: 791
jak nie ma info co zmienili to znaczy że zmienili numerek ku uciesze pospólstwa :P


Na górę
Post: pn, 16 kwie 2018 11:43:10 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik
Awatar użytkownika

Rejestracja: śr, 14 gru 2005 18:36:09
Posty: 1379
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza
gakusei pisze:
jak nie ma info co zmienili to znaczy że zmienili numerek ku uciesze pospólstwa :P

Pewnie drobne bugi. Duża różnica jest pomiędzy 1.0.2 a 1.0.8 gdzie poprawili dużo w kompatybilności i stabilności działania WiFi z niektórymi urządzeniami. Sprawdzone w praktyce.

_________________
Marcin Hajka
ConnectIT
AS56783


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest wt, 11 gru 2018 7:49:02

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl