Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Autor Wiadomość
Post: wt, 10 sty 2017 13:19:52 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Żółtodziób
Żółtodziób

Rejestracja: wt, 10 sty 2017 13:04:31
Posty: 2
Witajcie,
Muszę założyć monitoring w dobudówce która jest oddalona od domu jakieś 40m w linii prostej.
W dobudówce mam zamiar założyć około 4 do 8 kamer (w wewnątrz i na zew.) ale oglądać chcę w domu, na jednym odbiorniku, może być to PC/laptop lub TV - jakie rozwiązanie proponujecie?
W dobudówce myślałem dać rejestrator Hikvision DS-7208HQHI-F2/N/A i kamerki Hikvision DS-2CE56D1T-IRM (mam nadzieje że dobrze widzą w nocy?)
Ale teraz pytanie? Jak przesłać sygnał do domu?


Na górę
Post: śr, 11 sty 2017 0:25:41 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista

Rejestracja: pn, 19 maja 2008 22:09:40
Posty: 564
hej, moge pomoc.
napisz pw do mnie ... mam dobre ceny na sprzęt hikvisiona i na pewno nie przepłacisz.

_________________
https://m.do.co/c/ebed402d2672


Ostatnio zmieniony śr, 11 sty 2017 11:13:45 przez almemento, łącznie zmieniany 1 raz.

Na górę
Post: śr, 11 sty 2017 9:10:38 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Moderator
Moderator
Awatar użytkownika

Rejestracja: czw, 30 maja 2013 20:58:37
Posty: 2191
Lokalizacja: Wrocław
2x nanostation loco m5 ;-)

_________________
www.meblemeblarz.pl - meble na wymiar, zamówienie, Wrocław, Trzebnica, Prusice, Oborniki Śląskie


Na górę
Post: śr, 11 sty 2017 9:14:15 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik

Rejestracja: czw, 10 lis 2011 17:44:20
Posty: 1207
Lokalizacja: W-wa
cabana pisze:
2x nanostation loco m5 ;-)


Najlepiej wkopać kabel.


Na górę
Post: śr, 11 sty 2017 9:55:56 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Moderator
Moderator
Awatar użytkownika

Rejestracja: czw, 30 maja 2013 20:58:37
Posty: 2191
Lokalizacja: Wrocław
Jak sie da to pewnie :oczko:

_________________
www.meblemeblarz.pl - meble na wymiar, zamówienie, Wrocław, Trzebnica, Prusice, Oborniki Śląskie


Na górę
Post: śr, 11 sty 2017 12:02:45 
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy master
trzepakowy master
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn, 01 mar 2004 17:24:42
Posty: 16008
Lokalizacja: Nowa Ruda
Jeśli to jest 40m to ja bym kopał kabel i nawet się nie zastanawiał. Przekopanie 40m w rowku 15cm zajmie z 2godziny maks. Kabel wystarczy w rurkę od wody włożyć i problem rozwiązany. Koszt poniżej 150zł.

_________________
brk.network.devices - sieci komputerowe
http://devices.pl/


Na górę
Post: pt, 27 sty 2017 19:11:03 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Żółtodziób
Żółtodziób

Rejestracja: wt, 10 sty 2017 13:04:31
Posty: 2
Kabla wkopać się niestety nie da, ani przybić do ściany, ani puścić linką po budynkach... opcja "KABEL" nie wchodzi w grę dlatego moje zapytanie o Wi-Fi ;)


Na górę
Post: pt, 17 lut 2017 16:19:11 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Żółtodziób
Żółtodziób

Rejestracja: wt, 17 sty 2017 14:31:24
Posty: 9
2x SXT Lite nie wyjdzie taniej?


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Bitcoin, majsterV2 i 8 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest pt, 24 lut 2017 0:56:19

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl