Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Autor Wiadomość
Post: wt, 22 maja 2018 9:31:44 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik

Rejestracja: czw, 12 mar 2009 23:46:35
Posty: 1418
https://www.ryanair.com/

Klient zgłosił problem.
Wydaje się, że strona nie działa z moich adresów IP, ale raz na 10 się otworzy.
Po zestawieniu VPN już myślałem, że jest OK - raz otwarło, drugi raz nie.

DNSy rozwiązuje mi tak:
216.146.46.10
216.146.46.11

Jak to wygląda u Was? Jeśli za pierwszym razem zadziała otwórzcie 2-3 razy.


Na górę
Post: wt, 22 maja 2018 10:01:48 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodociany subskrybent
Młodociany subskrybent

Rejestracja: czw, 18 cze 2009 12:45:49
Posty: 222
Z komorki Play dziala


Na górę
Post: wt, 22 maja 2018 10:54:40 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Moderator
Moderator

Rejestracja: pt, 02 lis 2007 19:20:15
Posty: 1474
Lokalizacja: Katowice
Upc śmiga ok, nawet jak kilkanaście razy wchodzę. Próbowałeś inne przeglądarki? Bo z tego co widzę to strona jest na angularze napisana, co czasem potrafi nie działać w nawet nie tak starszych przeglądarkach.

_________________
Andrzej Erenc - awHost.pl (Tanie i wydajne serwery VPS)


Na górę
Post: wt, 22 maja 2018 13:00:19 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Powieściopisarz
Powieściopisarz

Rejestracja: ndz, 29 kwie 2007 23:24:14
Posty: 1946
Orange, śmiga :D


Na górę
Post: wt, 22 maja 2018 14:18:33 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Moderator
Moderator

Rejestracja: pt, 02 lis 2007 19:20:15
Posty: 1474
Lokalizacja: Katowice
Może jakieś problemy z mtu?

_________________
Andrzej Erenc - awHost.pl (Tanie i wydajne serwery VPS)


Na górę
Post: wt, 22 maja 2018 22:44:26 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obserwator
Obserwator

Rejestracja: śr, 23 sie 2017 9:16:03
Posty: 45
https://www.ryanair.com/
rzeczywiście nie działa, ale po wejściu przez google działa ponieważ jest lekko inny link
https://www.ryanair.com/gb/en/
który śmiga nawet po wpisaniu z palca, zdecydowanie wina ich serwera


Na górę
Post: wt, 22 maja 2018 22:46:27 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Młodociany subskrybent
Młodociany subskrybent

Rejestracja: pn, 20 paź 2008 23:11:09
Posty: 210
https://www.ryanair.com/ [an error occurred while processing this directive]
Ale
https://www.ryanair.com/pl/pl/ dziala normalnie


Na górę
Post: śr, 23 maja 2018 0:18:18 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Moderator
Moderator

Rejestracja: pt, 02 lis 2007 19:20:15
Posty: 1474
Lokalizacja: Katowice
Mi działa z https://www.ryanair.com/ może jakiś problem u siebie mają z wykrywaniem języka i nie przenosi na /pl/pl tylko się zawiesza?

_________________
Andrzej Erenc - awHost.pl (Tanie i wydajne serwery VPS)


Na górę
Post: śr, 23 maja 2018 2:05:28 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Leniwy eseista
Leniwy eseista

Rejestracja: pn, 19 maja 2008 22:09:40
Posty: 633
Orange VDSL 80Mbps - nie działa:
[an error occurred while processing this directive]
lecz https://www.ryanair.com/pl/pl/ - działa

_________________
http://webh.pl/?promo=11060


Na górę
Post: śr, 23 maja 2018 7:30:19 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Fanatyczny prenumerator
Fanatyczny prenumerator

Rejestracja: pt, 02 paź 2015 9:58:39
Posty: 400
Mobilny Plus - [an error occurred while processing this directive]

Neostrada - j.w.


Na górę
Post: czw, 24 maja 2018 12:13:13 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Czytelnik
Czytelnik
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 04 maja 2012 14:31:44
Posty: 121
Lokalizacja: Ncza
u mnie to samo co u kolegów wyżej czyli nie działa
Kod:
[an error occurred while processing this directive]

_________________
mów mi Kostek


Na górę
Post: ndz, 27 maja 2018 17:06:37 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik

Rejestracja: wt, 17 lut 2009 0:15:58
Posty: 1137
Lokalizacja: Kraków
[an error occurred while processing this directive]
ze wszystkich naszych łącz epixowych

z komórek orange i tmobile działa


Na górę
Post: ndz, 27 maja 2018 19:03:21 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obserwator
Obserwator

Rejestracja: śr, 23 sie 2017 9:16:03
Posty: 45
Oba linki? Ile osób jeszcze napiszę to samo :P


Na górę
Post: pn, 28 maja 2018 13:49:46 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Żółtodziób
Żółtodziób

Rejestracja: pn, 28 maja 2018 13:17:57
Posty: 3
u mnie w sieci virgin dziala na kazdym przekazniku. Tak samo chciałem połączyć serwer i stronę https://www.medyczny.pl między innym VPS serwerm i mnie nie chciało wypuścic


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest śr, 20 cze 2018 21:02:32

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl