Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Autor Wiadomość
Post: śr, 25 kwie 2007 20:46:24 
   Tytuł: 3S w Tychach
Odpowiedz z cytatem
Offline
Administrator
Administrator

Rejestracja: czw, 09 paź 2003 10:17:44
Posty: 327
Lokalizacja: Gliwice
Informuję, że sieć 3S w najbliższych dniach uruchomi swój punkt dostępowy z Tychach. Dzięki umowie z lokalnym operatorem sieci światłowodowych (eTychy) możemy przyłaczać do naszej sieci chętnych w tym miejście również stykami GE (1000Base-FX/FL/ZX) na których oprócz naszych typowych usług (3S.internet, 3S.p2p, 3S.voip, 3S.gra) będzie od razu dostępna usługa 3S.iptv.

Mamy nadzieje, że do końca roku uda nam się wybudować dojście do tego miasta dwoma, niezależnymi drogami co zwiekszy bezpieczeństwo świadczonych w naszej sieci usług.

Zainteresowanych współpraca prosze o kontakt wprost ze mną.

Wojtek


Ostatnio zmieniony śr, 25 kwie 2007 23:10:22 przez Wojciech Apel, łącznie zmieniany 1 raz.

Na górę
Post: śr, 25 kwie 2007 20:55:12 
   Tytuł:
Odpowiedz z cytatem
Offline
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt, 28 paź 2005 0:39:53
Posty: 15795
Lokalizacja: Wrocław
bylo kilku zainteresowanych na forum o ile pamiętam. Wojtku, dałoby się zrobić jakąś fajną prezentację o 3s.iptv?

_________________
http://www.krt.net.pl - Internet Wrocław do domu
http://www.teleport.net.pl - Internet dla biznesu.


Na górę
Post: śr, 25 kwie 2007 21:05:52 
   Tytuł:
Odpowiedz z cytatem
Offline
Administrator
Administrator

Rejestracja: czw, 09 paź 2003 10:17:44
Posty: 327
Lokalizacja: Gliwice
Lukasz Piotrowski pisze:
bylo kilku zainteresowanych na forum o ile pamiętam. Wojtku, dałoby się zrobić jakąś fajną prezentację o 3s.iptv?


Taka prezentacja jest i jest prezentowana ale na tym etapie jest prezentowana tylko i wyłacznie operatorom współpracującym z 3S oraz tym, którzy się do takiej współpracy poważnie przymierzają.

I problem nie jest po stronie 3S bo 3S wszystko co robi to daje pasmo i multicasty w sieci (tzn pasmo 3S.iptv) - po prostu rozwiązanie iptv jest tworzone i oferowane poza 3S, bo jak wielokrotnie mówiłem, 3S nie wychodzi powyżej L3 w modelu ISO. Więcej na razie nie wypada mi mówić.

W.


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest wt, 18 wrz 2018 18:12:51

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderator: Administratorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl