Trzepak.pl


Nowy temat  Odpowiedz w temacie
Autor Wiadomość
Post: śr, 17 paź 2018 15:57:03 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Subskrybent
Subskrybent

Rejestracja: pn, 23 sty 2012 12:39:19
Posty: 379
Hej, czy ktoś ogarnął jak to.zasilac z bufora?

Paweł

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka


Na górę
Post: czw, 18 paź 2018 12:49:37 
Odpowiedz z cytatem
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik
Awatar użytkownika

Rejestracja: śr, 24 kwie 2013 18:07:46
Posty: 1307
Lokalizacja: Myszków
Otwierasz, sprawdzasz jakie zasilanie podaje wbudowany zasilacz, odpinasz zasilacz i podpinasz bufor o odpowiednim napięciu przepuszczonym ew. przez przetwornicę DC-DC.

_________________
http://www.morawiec.info - taki tam sobie blog


Na górę
Post: czw, 18 paź 2018 22:46:52 
Odpowiedz z cytatem
Offline
trzepakowy master
trzepakowy master
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn, 01 mar 2004 17:24:42
Posty: 16470
Lokalizacja: Nowa Ruda
Ten switch działa z Elteka na 48V.

_________________
brk.network.devices - sieci komputerowe
http://devices.pl/


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Zoltyy i 5 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Dzisiaj jest pn, 22 paź 2018 20:09:04

Strefa czasowa UTC+02:00

Moderatorzy: Administratorzy, Moderatorzy

Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl